Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

αυτα ειναι ευχαριστα νεα... :bigemo_harabe_net-64:

δεν μπορεις κωστη με καμια πατεντα να το "τραβηξεις"?

οχι δεν τραβιεται αλλο.αναγκαστηκα να κανω νεες τρυπες εντελως τερμα στις κρεμαλες μου για αν το φερω πιο κεντυρικα.δυστυχως δεν ερχεται ακριβως εκει που πρεπει.

ισως ,το σκεφτομαι ακομη αν βαλω ενα ρεταλι τζαμι πανω στην κοντρα που εχω στη μεση στο κεντρο να το πιεζει-σπρωχνει το φωτιστικο....δεν ξερω.το σκεφτομαι ακομη.

κανενα καρφακι στον τοιχο με πετονια που δεν φαινεται η κατι αλλο να τραβαει την μια πλευρα με τις ντιζες?

εγώ που το είδα είναι πιο απλό... μια προέκταση / γωνία (σαν αυτές για τα ράφια ή κάτι παρόμοιο) να βάλει έχει γίνει η δουλειά.

ειναι ηδη ασχημη η κρεμαλα βαγγελη.ε,ξερεις δεν ειμαι και μονος μου σε αυτον τον πλανητη να κανω οτι γουσταρω στο σαλονι.....

εδώ που τα λέμε και έτσι που είναι δεν βλέπετε... αν ήμουν η Παγώνα θα σε κρέμαγα από εκεί !!!

Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά γράφω γιατί κάπου είχα δει ότι είχε δημιουργηθεί ένα θέμα για τις ντίζες του φωτιστικού, αν έρχονται μαζί ή είναι έξτρα κόστος.

Εγώ όταν πήρα το φωτιστικό μου είπαν από το κατάστημα ότι οι ντίζες είναι έξτρα (35 ευρώ αν θυμάμαι καλά) και τις αγόρασα. Εχθές παρέλαβα ακόμα ένα φωτιστικό για ένα φίλο και όταν άνοιξα το κουτί του ενός μετασχηματιστή είχε μέσα ένα σακουλάκι με 4 ντίζες χωρίς να έχει κάποια επιπλέον χρέωση. Τι γίνεται τελικά είναι έξτρα οι ντίζες ή όχι? Γιατί αν δεν είναι έξτρα τζάμπα τα λεφτά που έδωσα εγώ αλλά και άλλα παιδιά.

εσυ αρχικα γιατι εδωσες 35?(για 2 η 4 ντιζες?).εκτος αν μιλαμε για επιχρυσες και παει λεγοντας... :P

συγχωρηστε με αλλα πραγματικα δεν εχω αλλα λογια .....

εσυ αρχικα γιατι εδωσες 35?(για 2 η 4 ντιζες?).εκτος αν μιλαμε για επιχρυσες και παει λεγοντας... :P

συγχωρηστε με αλλα πραγματικα δεν εχω αλλα λογια .....

Μιλάμε για δύο ντίζες και η τιμή τους ήταν 33 ευρώ βρήκα την απόδειξη αγοράς.

αδελφε ουτε ακρη προκειται να βρουμε ,θα μας την πουνε κιολας οτι ειμαστε κακοπροαιρετοι.....φανταζομαι πως το μπαλλακι απο τον αντιπροσωπο θα παει στον κατασκευαστη.

******μεταξυ μας....?κοροιδο πιαστηκες αφου πηρες μονο 2.και καυστικο να ηταν το μαυρο μου χιουορ,αυτο τα ξεπερναει ολα.

αδελφε ουτε ακρη προκειται να βρουμε ,θα μας την πουνε κιολας οτι ειμαστε κακοπροαιρετοι.....φανταζομαι πως το μπαλλακι απο τον αντιπροσωπο θα παει στον κατασκευαστη.

******μεταξυ μας....?κοροιδο πιαστηκες αφου πηρες μονο 2.και καυστικο να ηταν το μαυρο μου χιουορ,αυτο τα ξεπερναει ολα.

Πάντως δεν ξέρω τι γίνεται αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ας το κάνει.

αν μπορεί κάποιος να μας διαφωτίσει ας το κάνει.

ουτε αυτος δεν μπορει......

post-203-0-76300000-1357412516_thumb.jpg

Θα σας μεταφέρω την επίσημη θέση της εταιρίας όπως διατυπώθηκε και από ερώτηση μέλους μας στο ReefCentral...

Οι ντίζες (στην τιμή προσφοράς των 990 ευρώ) πωλούνται ξεχωριστά....

Price 990,00 euro not include hanging kit.

We have reduced all models price for hanging kit value(almost 1.5 years ago) because some of Resellers/customers told us, that if they need spider mount(not hanging kits) why they should pay for not used item.

So - price was reduced for that 30.00 euro and I hope that you understand it smile.gif

Thank you.

Best regards

Przemek

Όσοι έχουν λογαριαμό εκεί μπορούν να παρακολουθήσουν όλη τη συζήτηση

http://www.reefcentral.com/forums/showthread.php?t=2244171

ίσως (δεν ξέρω) αν λήξη η προσφορά και πάει η τιμή στα 1500 μπορεί να δίνονται δωρεάν... οπότε δεν θα υπάρχει και πρόβλημα ντιζας μετά χα χα χα

Αν υπήρχαν ντίζες στο κουτί κάνε το κορόιδο !!! και απ όσο γνωρίζω η εταιρία για κάποιο λόγο στις παλιότερες αποστολές έστελνε 2 ντιζες ενώ στις νέες τα στέλνει με 4.

Ανήμερα των Χριστουγέννων θα θυμάστε τι είχα πάθει με το φωτιστικό και στο φινάλε αναγκάστηκα να το ανοίξω κατόπιν πρότασης από την εταιρία.

Επαναφέρω το θέμα που αφορούσε τους φόβους για σκούριασμα μερών του φωτιστικού.

Το έχω 10 εκατοστά περίπου πάνω από την επιφάνεια του νερού, και όλο αυτό τον καιρό δεν παρουσιάστηκε η παραμικρή ένδειξη σκουριάς ούτε μέσα αλλά ούτε και στα εξωτερικά μέρη, (συνδέσεις, βίδες κλπ)

θετικο φουξ μπαρμπαδακι αυτο που λες,αλλα πρωιμο.δεν μπορεις να εχεις εικονα τοσο συντομα...

εγω τα μεταλλα,φωτιστικο των 500 ευρω (καποτε) το ειχα 4 χρονια σε 8 ποντους αποσταση και το μοναδικο που σκουριασε ηταν η μια απο τις 4 βιδες που κρατουσε το τζαμι.

υγ.μπηκα να γραψω και μπερδευτηκα.νομιζα θα μιλουσαμε για το.....δεντρο.

εσύ πάλι βάλε το δέντρο στο ενυδρείο σου... δεν θα σε προβληματίσει για τίποτα, κάπου κάπου να το ποτίζεις όμως !!!

χα χα χα

ασε,ασε και εχω πεσει με τα μουτρα στην ερευνα αγορας για θηριο κλιματιστικο για το σπιτι....εχω διαβασμα.

Όταν είχα το ΑΤΙ με τις Τ5, το μόνο πράγμα που είχε σκουριάσει ήταν μία βίδα που έσφιγγε την ντίζα.. αλλά μόνο η μια βίδα η οποία μάλιστα ήταν πάνω από το φωτιστικό και πολύ ψηλότερα !!!

ουνοι παιδι μου.....οπως το πρωην μου το aqualight.

ααααα όλα κι όλα μην αρχίσουμε και για κλιματιστικά μέσα εδώ.... θα τα "σφάξω" και σένα μαζί !!!!

αστα να πανε.αν με σφαξεις οπως ειμαι τωρα θα περασεις ανετα 2 χρονακια με κρεας.

παω για διαβασμα.

χα χα χα.. ε δεν παίζεσαι !!!

Date - 6.25.2013 - for Metis Hyperion R2/Pandora R2 (8 channels models) - firmware Hyperion_R2_d_calohori_revision.bin(released 5.01.2013)

and software 9.1

Changes:

Added Light Spectrum Creator, par scenario by klaz, Advanced PAR programs,sea horses dansing, daylight charts etc this up date is for all our clients in greece ,except aiolos beta-tzis tester.

Θα σου κάνω το banner πιο μεγάλο !!! χα χα χα

Σου αρεσε ομως εε;;χεχε

Mobile klaz speaking...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...