Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #676 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Klaz πολύ το παιδεύεις φίλε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Ιανουαρίου 2013 #677 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Μαλλον αυτο τον παιδευει καστορα :-) Ειδικα αυτο με το ανεμιστηρακι δεν ειναι κ απαρατηρητο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #678 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Δηλαδή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #679 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Αυτό με το σνεμηστηρακι μπορεί να το παρακολουθήσει αν και δεν νομίζω οτι υπάρχει πρόβλημα !!! Μπορεί έτσι όπως ήταν απο πάνω και έκανε τους ελέγχους να περιόρισε εαυτό και ελάχιστα την ροή του αέρα και γι αυτό να ξεκίνησε Τωρα για τα υπολοιπα περί ορέξεος κολοκυθοπιτα!!! Αν ας πούμε η ρύθμιση του moonlight που αναφέραμε παραπάνω σου φαίνεται πυρηνική φυσική, τι να πω ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
salamander 4 Ιανουαρίου 2013 #680 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Κλαζ εγώ λέω καλύτερα να έχει το νου σου στο ανεμιστήρα μήπως είναι προβληματικό. Το ότι το ακούμπησες και δούλεψε σημαίνει ότι είχε δοθεί εντολή να ξεκινήσει και απλά για κάποιο λόγο δεν ξεκίνησε. Το λόγο προφανώς και δεν μπορεί κανένας να στον πει από δω,οπότε έχε το νου σου μήπως χρειαστεί να το γυρίσεις πίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Ιανουαρίου 2013 #681 Share 4 Ιανουαρίου 2013 (edited) συμφωνω με salamander! βαγγελη με προλαβε ο sala,εαν τα ανεμιστηρακια ανοιγουν αναλογικα...χ θερμοκρασια ψ ανεμιστηρακια σε λειτουργια οκ! αλλα αν δεν κανω λαθος(εαν κανω συγχωρεσε με ) αυτο δεν ηταν σε λειτουργια η υποτιθεται οτι επρεπε να λειτουργει και οταν το ακουμπησε ο κωστης ξεκινησε να δουλευει ο ανθρωπος το εχει 1-2 εβδομαδες και αποκλειεται να εχει προλαβει να πιασει σκονη,αλατι κτλ ωστε να μπλοκαρει το ανεμιστηρακι. εαν λοιπον ειναι προβλημα τοτε δεν ειναι κατι απλο και ισως να γινει χειροτερο στη πορεια εαν λοιπον στον νικο καιγεται το φωτιστικο τη 2η μερα,στον κωστη εχει προβλημα το ανεμιστηρακι και γενικα εχει καποια bugακια στο λειτουργικο του(θερμοκρασιες) τοτε απλα λεω οτι αυτα δεν ειναι πραγματα που περνανε απαρατηρητα καστορα το ειχαμε πει και σε αλλο θεμα οτι ο καθενας παιρνει οτι του "κανει",περι ορεξεως κολυκυθοπιτα οπως ειπες απλα καμια φορα το κολοκυθι ειναι τσουκνιδα!!!! και μπραβο στα παιδια που λενε κ τα ασχημα και δεν τα κανουν γαργαρα γιατι μπορει να γλυτωσει καποιος απο μας να κλαιει χρηματα. μπραβο ομως που λετε και τα καλα γιατι μπορει καποιος να παρει ενα φωτσιτικο που να του κανει και να το χαρει τερμα ισως τελικα ομως ο υπεριωνας να μην ειναι τοσο"υπερ" και ας ειμαι απο τους πρωτους που ειπαν οτι κανει παπαδες και οργια. Έγινε επεξεργασία 4 Ιανουαρίου 2013 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #682 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ολοι οσοι ειπτε την αποψη σας εχετε απολυτο δικιο. εγω πχ συνεχιζω να το παρακολουθω,ολα δειχνουν να δουλευουν κανονικα αλλα ειμαι πεπεισμενος πως για ολα φταιε το λογισμικο και τα αρκετα μπαγκ που εχει και που πιθανοτατα θα βρω-βρουμε μπροστα μας στην καθημερινοτητα. απο μενα φανφαρες δεν θα υπαρξουν,επειδη πιστεψα σαν αγοραστης εδω και εκανα την επιλογη μου.αν κατι δεν μου αρεσει η δεν ειναι σωστο θα βγει στη φορα.ετσι εμαθα να λειτουργω και δεν με θεωρω αλαθητο η γκουρου ωστε οι επιλογες μου να ειναι μηχανηματα που δεν χαλανε ποτε..... αν βγει μουφα,θα τα ακουσει το φωτιστικο(αν δεν εχει αυτια,προβλημα του),ο αντιπροσωπος,ο κατασκευαστης,και οποιος αλλος εχει την οποια ευθυνη απεναντι μου. ολα κι ολα και η σκαφη σκαφη.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #683 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Σιγά μην κάνουμε γαργάρα τα θέματακια! Έχουμε κάνα όφελος δλδ; Απλά αν είχε θέμα το ανεμηστηράκι έχει και τώρα. Αν έχει τώρα πως δουλεύει; Αν θυμάμαι καλά ακόμα και η ταχύτητα που δουλεύει το ανεμηστηράκι ρυθμίζεται από το software. Και εγώ από πάνω έγραψα να το παρακολουθήσει το ανεμηστηράκι αλλά το να διυλίζουμε τον κώνωπα περί metal halide- led - προγράμματος προσαρμογής, και ρύθμισης κλπ νομίζω ότι είναι ανούσιο. Να μού πείτε εδώ υπάρχει ακόμα κόσμος που περιμένει να πεισθεί για το αν τα λεντ μπορούν να μεγαλώσουν sps.... IMHO οποίος έχει κάνει 5 προγράμματα setup στον υπολογιστή του, έχει την γνώση να σετάρει και το φωτιστικό. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται είναι στην οθόνη, να ανοίξεις τα μάτια σου και διαβάσεις χρειάζεται. Όσο για κάνα bugaki που μπορεί να παίζει μέσα στο software, εδώ ολόκληροι κολοσσοί πχ Μicrosoft και έχουν θέμα με τα bugs, δεν θα έχει η Pacific Sun. Σε επόμενο update δεν θα υπάρχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #684 Share 4 Ιανουαρίου 2013 μακαρι βρε καστορα.εχω ελλειψη θετικης ενεργειας μαλλον.παω να πιω ενα χυμο.χεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #685 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Οχι σταφύλι γιατί θα μας έρθεις με καμιά κουφή απορία πάλι ε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #686 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Αν θυμάμαι καλά ακόμα και η ταχύτητα που δουλεύει το ανεμηστηράκι ρυθμίζεται από το software. όχι αυτό δεν ρυθμίζεται (στο υπάρχουν firmware τουλάχιστον)... οι ταχύτητα περιστροφής και ψύξης εξαρτάτε από την θερμοκρασία των πάνελ. Όσο για το ανεμιστηράκι δεν αποκλείεται να είναι ελαττωματικό .. όλοι το είπαμε άλλωστε να το παρακολουθεί. Πάντως απ ότι γνωρίζω όλα τα φωτιστικά ανεξαιρέτως, πριν αποσταλούν στους αγοραστές δουλεύουν στο φουλ για 72 ώρες για να μειωθούν οι περιπτώσεις κάποιου προβλήματος.. τώρα αν για κάποιο λόγο το παρουσιάσει στις 73 !! ώρες ε, τι να πω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #687 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Thanx Αίολε, Sorry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #688 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ......τσεκαρουν τοσες μερες μονο τους ανεμιστηρες..??μπρααβο. ΥΓ.ηπιαμε 2-3 μερες λιγο κρασακι για το καλο,και μας βγηκε και το ονομα...πωπωπωπω..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #689 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Οταν θα τελειώσει η προσαρμογή και ανάψει το φωτιστηκό κανονικά, θα σου βγεί και το μάτι να είσαι κομπλέ! Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκες... χαβαλέ κάνουμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #690 Share 4 Ιανουαρίου 2013 αλίμονο αν παρεξηγιόμαστε από τέτοια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #691 Share 4 Ιανουαρίου 2013 ολα καλα ολα ανθηρα. για να πω την αμαρτια μου οταν ηρθε ο αιολος για να τσεκαρουμε καποια πραγματα το αναψε για κανα λεπτο στο φουλ πριν μπει στον εγκλιματισμο..... δεν το θυμαμαι πως ειναι στο φουλ.....χεχεχεχε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #692 Share 4 Ιανουαρίου 2013 υπομονή.... θα μετράς την τσατσάρα όπως στον στρατό !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #693 Share 4 Ιανουαρίου 2013 με τη ψιλη καθε μηνα κουρευομαι εδω και 20 χρονια.δεν με εμαθες ακομα μου φαινεται.ακου τσατσαρα......χαχαχαχααα...πωπω.εισαι παλιομοδητης τελικα εσυ εε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #694 Share 4 Ιανουαρίου 2013 εγώ που έπαιξα λίγο παραπάνω απ ότι έπρεπε, ένα deep coral το είπε το ποίημα.. και ήταν καθαρά δικό μου λάθος και το αναγνωρίζω !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #695 Share 4 Ιανουαρίου 2013 με τη ψιλη καθε μηνα κουρευομαι εδω και 20 χρονια.δεν με εμαθες ακομα μου φαινεται.ακου τσατσαρα......χαχαχαχααα...πωπω.εισαι παλιομοδητης τελικα εσυ εε? κοίτα ποιος μιλάει για παλιομοδίτικα πράγματα !!! χα χα χα Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #696 Share 4 Ιανουαρίου 2013 εγώ που έπαιξα λίγο παραπάνω απ ότι έπρεπε, ένα deep coral το είπε το ποίημα.. και ήταν καθαρά δικό μου λάθος και το αναγνωρίζω !!! ντιπ για ντιπ που λενε και βαθεια στην αγκυρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 4 Ιανουαρίου 2013 #697 Share 4 Ιανουαρίου 2013 Θα σας ποστάρω στο θέμα με τους Spammer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 4 Ιανουαρίου 2013 Author #698 Share 4 Ιανουαρίου 2013 άσε άσε.. και οι δυο μας έχουμε λερωμένη την φωλιά μας Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 4 Ιανουαρίου 2013 #699 Share 4 Ιανουαρίου 2013 το ανεμιστηρακι παντως δουλευει κανονικοτατα..... το φωτιστικο πλεον μπηκε στην τελικη του θεση κρεμασμενο απο τις κρεμαλες που εχω και με τις 4 ντιζες.δεν κρυβω πως θα το ηθελα αλλους 2-3 ποντους πιο κοντα στο κεντρο του ενυδρειου αλλα κατι τετοιο δεν ειναι εφικτο. το δε υψος του απο την επιφανεια,μετρηθηκε και ειναι σχεδον 12 ποντοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 4 Ιανουαρίου 2013 #700 Share 4 Ιανουαρίου 2013 αυτα ειναι ευχαριστα νεα... δεν μπορεις κωστη με καμια πατεντα να το "τραβηξεις"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος