Jump to content

Pacific Sun -Hyperion-

Aiolos

Recommended Posts

καλααα.εμεις ειμαστε μεχρι και κοροιδα και βαλε.....σφηνωμενη τυροπιτα εχουμε στο μυαλο.

Όπως ήταν φυσικό δεν κρατιόμουν να παίξω οπότε ορίστε μερικές φώτο! Μιλάμε για πολύ φως!Δυστυχώς το iphone τα έκανε πατάτα με το brightness! :bigemo_harabe_net-134:

IMG_2055_zpsc4bde2b6.jpg

IMG_2057_zpsb4611320.jpg

IMG_2058_zpsf71d140c.jpg

IMG_2059_zps2557dcf2.jpg

IMG_2060_zpsdf745572.jpg

IMG_2062_zpsae24239b.jpg

IMG_2063_zps0cd41d90.jpg

Φωτισμός δωματίου!

IMG_2068_zpsdb8df648.jpg

Εδώ κάπως φαίνεται η δύναμη του φωτιστικού!

IMG_2069_zps69672dff.jpg

IMG_2070_zps35ca0565.jpg

:bigemo_harabe_net-82:

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

Μεγεια τρελλοκαστορα κ καλοφωτιστο!

Και οσο πιο ψηλα το βαλεις τοσο πιο πολυ θα απλωνει!

Αντε κ γρηγορα το ενυδρειο!

Μεγεια τρελλοκαστορα κ καλοφωτιστο!

Και οσο πιο ψηλα το βαλεις τοσο πιο πολυ θα απλωνει!

Αντε κ γρηγορα το ενυδρειο!

Καλοριζικο,καλοδουλευτο κι απροβληματιστο να ειναι :)

thank you! :bigemo_harabe_net-134:

Κάστορα... γιατί δεν βλέπουμε τις φώτο?

.... ίσως (δεν ξέρω σίγουρα) στη νέα έκδοση του λογισμικού έχει αφαιρεθεί η λειτουργία συγχρονισμού με τις Tunze.

Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται λόγω ΒΕΤΑ, αλλά το ρώτησα στην εταιρία και περιμένω απάντηση.

Όλοι εσείς που το παραλάβατε τώρα, η εταιρία έχει κάνει κάποιες αλλαγές στα φωτιστικά... κάποια αναβάθμιση δηλαδή στο υλικό !!! ακόμη δεν έμαθα τι και που !!!! που θα πάει όμως θα το μάθω.

Όπως και να έχει καλορίζικο και καλοφώτιστο !!!

Όταν τοποθετήσετε το φωτιστικό στη θέση του, προσέξτε ώστε να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τα led να μην είναι πάνω από το επίπεδο του ενυδρείου,,, "βγάζουν μάτι" και είναι πολύ ενοχλητικό !!!

Κάστορα... γιατί δεν βλέπουμε τις φώτο? .... ίσως (δεν ξέρω σίγουρα) στη νέα έκδοση του λογισμικού έχει αφαιρεθεί η λειτουργία συγχρονισμού με τις Tunze. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται λόγω ΒΕΤΑ, αλλά το ρώτησα στην εταιρία και περιμένω απάντηση. Όλοι εσείς που το παραλάβατε τώρα, η εταιρία έχει κάνει κάποιες αλλαγές στα φωτιστικά... κάποια αναβάθμιση δηλαδή στο υλικό !!! ακόμη δεν έμαθα τι και που !!!! που θα πάει όμως θα το μάθω. Όπως και να έχει καλορίζικο και καλοφώτιστο !!!

Βαγγέλη δεν ξέρω ρε σύ!Απ ότι καταλαβαλινω κάποιοι τις βλέπουν και κάποιοι όχι!Να τις ξαναποστάρω;

Καλημερα....καλοριζικα και καλοφωτιστα να ειναι παιδες!!πλακα πλακα την νυχτα.....μερα κανει!!!
καλοριζικο Crazy_Beaver το φωτιστικο

Ευχαριστώ!

Όταν τοποθετήσετε το φωτιστικό στη θέση του, προσέξτε ώστε να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τα led να μην είναι πάνω από το επίπεδο του ενυδρείου,,, "βγάζουν μάτι" και είναι πολύ ενοχλητικό !!!

Αν βγάζουν μάτι λέει!Μιλάμε για πολύ φως!

καλοριζικο και καλοφωτιστο και εδω φιλε καστορα.

αυτο παντως που θα ηθελα να δω εστω απο περιεργεια ειναι πχ κοντρα, υπεριωνα vs μαξ.

Ριξε ξανα τις φωτο....Το τραγουδι παντως στο βιντεο...τα σπαει χαχαχα

καλοριζικο και καλοφωτιστο και εδω φιλε καστορα.

αυτο παντως που θα ηθελα να δω εστω απο περιεργεια ειναι πχ κοντρα, υπεριωνα vs μαξ.

Και εγώ θα ήθελα να δω τέτοια κόντρα... άσχετα από το πρόγραμμα του υπεριωνα, σαν φωτιστικό τι κάνει το ένα κ τι το άλλο...

Καστορα εχεις να πεις κατι που δεν εχω πιασει σχετικα με διαφορες μεταξυ τους;

Mobile klaz speaking...

Καστορα εχεις να πεις κατι που δεν εχω πιασει σχετικα με διαφορες μεταξυ τους;

Mobile klaz speaking...

Ρε συ μιλάμε για ένα φωτιστικό που έχει το 1/3 της αρχικής τιμής του Υπερίωνα, το 1/2 της απόδοσης ελάχιστο controllability, ελάχιστη παραμετροποίηση, λιγότερα χρώματα λιγότερα features .....

Ουσιαστικά μπροστά στον Υπερίωνα είναι basic!

Προς θεού δεν λέω ότι δεν είναι καλό φωτιστικό! Απλά δεν νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι μία σύγκριση μεταξύ τους!

Και 2 maxpect να πάρεις είσαι στην τιμή της προσφοράς και στα ίδια W με των Υπερίωνα και θεωρητικά καλύπτεις περισσότερη επιφάνεια, αλλά το κοντρολ τα σενάρια και όλα αυτά τα καλούδια πάλι λείπουν!

Έγινε επεξεργασία - Crazy_Beaver

μμ......σε ρωτησα γιατι γνωριζω πως και το μαξ ειναι ενα πολυ καλο φωτιστικο και με πολυ καλη τιμη.αν εξαιρεσεις τα προγραμματα και τα εξτρα καναλια φασματων,θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη και τιμια αγορα.ενταξει τωρα με την συγκεκριμενη προσφορα του υπεριωνα,εγειρε και η πλαστιγκα..

Ρε συ μιλάμε για ένα φωτιστικό που έχει το 1/3 της αρχικής τιμής του Υπερίωνα-αυτο δεν το βρισκω κακο,μειον-, το 1/2 της απόδοσης-πες τα 2/3 καλυτερα- ελάχιστο controllability, ελάχιστη παραμετροποίηση, λιγότερα χρώματα λιγότερα features .....-που χρειαζονται ολα αυτα στα κοραλια βρε παιδια??μηπως ολα τα εξτραδακια ειναι πιο πολυ για εμας?

υπαρχουν ενυδρεια με diy led που απλα εχουν ενα καλωδιο για να παρουν ρευμα και πανε βολιδα

Ουσιαστικά μπροστά στον Υπερίωνα είναι basic!

Προς θεού δεν λέω ότι δεν είναι καλό φωτιστικό! Απλά δεν νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι μία σύγκριση μεταξύ τους!

Και 2 maxpect να πάρεις είσαι στην τιμή της προσφοράς και στα ίδια W με των Υπερίωνα και θεωρητικά καλύπτεις περισσότερη επιφάνεια, αλλά το κοντρολ τα σενάρια και όλα αυτά τα καλούδια πάλι λείπουν!συμφωνω :thumbup:

προσωπικα αν διεθετα 1000 ευρω για φωτιστικο θα πηγαινα στα 2 maxpect.

τοσα χρονια πανε ενυδρεια με φωτισμο μεταλου,τ5 κτλ πανε τουμπανο χωρις φωτισμο αυστραλιας,μπαλι κτλ.

ασε που θεωρω λιγοτερο κοπο να αλλαξω 2 λαμπες στο φωτιστικο για να το κανω πιο μπλε,απο το να το συνδεω

με υπολογιστες κτλ(προσωπικα,για τα δικα μου γουστα)

το φως 2 maxpect ειναι πολυ πιο απλωτο απ'οτι ενος υπεριωνα.μπορεις να γεμισεις παραπανω απο 1,20 ενυδρειο και λιγο παραπανω απο 1 μετρο μηκος.

θεωρω ομως οτι οντως εαν εισαι γκατζετακιας και ασχολεισαι πολυ τοτε οντως ειναι ειναι ενα φοβερο παιχνιδι :thumbup:

δεν θεωρω οτι η διαφορα τους ειναι τοσο τεραστια,απλα θεωρω πως απευθυνονται το καθενα σε διαφορετικο

κοινο,γουστα,απαιτησεις

-δεν ειμαι ιδιοκτητης κανενος απο τα 2,απλα τα εχω τσεκαρει πανω απο 10 φορες σε ενυδρεια φιλων-

Έγινε επεξεργασία - mad23

εγω παντως για να ειμαι απολυτως ειλικρινης,ακομα δεν εχω καταλαβει πως πειστηκα να αφησω τα μεταλλα.δεν ειμαι κυνηγος γκατζετ,και τοσα χρονια πορευομαι με απλα δοκιμασμενα εργαλεια στο χομπι χωρις υπερβολες.το τελευταιο 3μηνο δεν με αναγνωριζω μιλαμε.

κλιμακτηριος???χεχε, ποιος ξερει..

προσωπικα αν διεθετα 1000 ευρω για φωτιστικο θα πηγαινα στα 2 maxpect.

τοσα χρονια πανε ενυδρεια με φωτισμο μεταλου,τ5 κτλ πανε τουμπανο χωρις φωτισμο αυστραλιας,μπαλι κτλ.

ασε που θεωρω λιγοτερο κοπο να αλλαξω 2 λαμπες στο φωτιστικο για να το κανω πιο μπλε,απο το να το συνδεω

με υπολογιστες κτλ(προσωπικα,για τα δικα μου γουστα)

το φως 2 maxpect ειναι πολυ πιο απλωτο απ'οτι ενος υπεριωνα.μπορεις να γεμισεις παραπανω απο 1,20 ενυδρειο και λιγο παραπανω απο 1 μετρο μηκος.

θεωρω ομως οτι οντως εαν εισαι γκατζετακιας και ασχολεισαι πολυ τοτε οντως ειναι ειναι ενα φοβερο παιχνιδι :thumbup:

δεν θεωρω οτι η διαφορα τους ειναι τοσο τεραστια,απλα θεωρω πως απευθυνονται το καθενα σε διαφορετικο

κοινο,γουστα,απαιτησεις

-δεν ειμαι ιδιοκτητης κανενος απο τα 2,απλα τα εχω τσεκαρει πανω απο 10 φορες σε ενυδρεια φιλων-

Επειδη με ενδιαφερει και ολο ρωταω και απαντηση δεν παιρνω.... Εχω ενα φωιστικο με λαμπες 39w ( ΑΤΙ Sunpower ) και το μηκος του ενυδρειου ειναι 1.20 και οριακα με καλυπτει αυτο το φωτιστικο..και ετσι λεω να παρω καποια στιγμη LED.. 1000 ευρω δεν εχω να διαθεσω αλλα ενα maxspect razor 160w θα μου αρεσε.. εχει και φοβερο design.. Ξερω οτι καλυτερα θα ηταν να παρω 2χ120w αλλα και αυτα βγαινουν στο χιλιαρικο...mad23 πιστευεις με καλυπτει ενα 160αρι razor ? Ποσο κοστιζει περιπου?

γιαννη ρωτησε τον λαρυ που τα δουλευει εδω και αρκετες μερες.

Κωστα μου ειπαν και απο την εταιρια που τα φερνει πως καλυτερα ειναι με 2 μικρα, αλλα θελω να μαθω απο καποιον που τα εχει δει αν με ενα μεγαλο μπορει να με καλυψει.Τον λαρυ δεν τον ξερω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...