klaz 28 Δεκεμβρίου 2012 #551 Share 28 Δεκεμβρίου 2012 καλααα.εμεις ειμαστε μεχρι και κοροιδα και βαλε.....σφηνωμενη τυροπιτα εχουμε στο μυαλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #552 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Όπως ήταν φυσικό δεν κρατιόμουν να παίξω οπότε ορίστε μερικές φώτο! Μιλάμε για πολύ φως!Δυστυχώς το iphone τα έκανε πατάτα με το brightness! Φωτισμός δωματίου! Εδώ κάπως φαίνεται η δύναμη του φωτιστικού! Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Δεκεμβρίου 2012 #553 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Μεγεια τρελλοκαστορα κ καλοφωτιστο! Και οσο πιο ψηλα το βαλεις τοσο πιο πολυ θα απλωνει! Αντε κ γρηγορα το ενυδρειο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 29 Δεκεμβρίου 2012 #554 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλοριζικο,καλοδουλευτο κι απροβληματιστο να ειναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #555 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Μεγεια τρελλοκαστορα κ καλοφωτιστο! Και οσο πιο ψηλα το βαλεις τοσο πιο πολυ θα απλωνει! Αντε κ γρηγορα το ενυδρειο! Καλοριζικο,καλοδουλευτο κι απροβληματιστο να ειναι thank you! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #556 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Κάστορα... γιατί δεν βλέπουμε τις φώτο? .... ίσως (δεν ξέρω σίγουρα) στη νέα έκδοση του λογισμικού έχει αφαιρεθεί η λειτουργία συγχρονισμού με τις Tunze. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται λόγω ΒΕΤΑ, αλλά το ρώτησα στην εταιρία και περιμένω απάντηση. Όλοι εσείς που το παραλάβατε τώρα, η εταιρία έχει κάνει κάποιες αλλαγές στα φωτιστικά... κάποια αναβάθμιση δηλαδή στο υλικό !!! ακόμη δεν έμαθα τι και που !!!! που θα πάει όμως θα το μάθω. Όπως και να έχει καλορίζικο και καλοφώτιστο !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 29 Δεκεμβρίου 2012 #557 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καλημερα....καλοριζικα και καλοφωτιστα να ειναι παιδες!!πλακα πλακα την νυχτα.....μερα κανει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
niknik 29 Δεκεμβρίου 2012 #558 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 καλοριζικο Crazy_Beaver το φωτιστικο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 29 Δεκεμβρίου 2012 Author #559 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Όταν τοποθετήσετε το φωτιστικό στη θέση του, προσέξτε ώστε να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τα led να μην είναι πάνω από το επίπεδο του ενυδρείου,,, "βγάζουν μάτι" και είναι πολύ ενοχλητικό !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #560 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Κάστορα... γιατί δεν βλέπουμε τις φώτο? .... ίσως (δεν ξέρω σίγουρα) στη νέα έκδοση του λογισμικού έχει αφαιρεθεί η λειτουργία συγχρονισμού με τις Tunze. Δεν γνωρίζω αν αυτό οφείλεται λόγω ΒΕΤΑ, αλλά το ρώτησα στην εταιρία και περιμένω απάντηση. Όλοι εσείς που το παραλάβατε τώρα, η εταιρία έχει κάνει κάποιες αλλαγές στα φωτιστικά... κάποια αναβάθμιση δηλαδή στο υλικό !!! ακόμη δεν έμαθα τι και που !!!! που θα πάει όμως θα το μάθω. Όπως και να έχει καλορίζικο και καλοφώτιστο !!! Βαγγέλη δεν ξέρω ρε σύ!Απ ότι καταλαβαλινω κάποιοι τις βλέπουν και κάποιοι όχι!Να τις ξαναποστάρω; Καλημερα....καλοριζικα και καλοφωτιστα να ειναι παιδες!!πλακα πλακα την νυχτα.....μερα κανει!!! καλοριζικο Crazy_Beaver το φωτιστικο Ευχαριστώ! Όταν τοποθετήσετε το φωτιστικό στη θέση του, προσέξτε ώστε να είναι σε τέτοιο ύψος ώστε τα led να μην είναι πάνω από το επίπεδο του ενυδρείου,,, "βγάζουν μάτι" και είναι πολύ ενοχλητικό !!! Αν βγάζουν μάτι λέει!Μιλάμε για πολύ φως! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #561 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ένα πρόχειρο 10%-100%-10% https://www.youtube.com/watch?v=Up6iMF55hDk Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #562 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 καλοριζικο και καλοφωτιστο και εδω φιλε καστορα. αυτο παντως που θα ηθελα να δω εστω απο περιεργεια ειναι πχ κοντρα, υπεριωνα vs μαξ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #563 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 maxpect ενοείς; Τι κόντρα να δεις, δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 29 Δεκεμβρίου 2012 #564 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ριξε ξανα τις φωτο....Το τραγουδι παντως στο βιντεο...τα σπαει χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #565 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Ριξε ξανα τις φωτο....Το τραγουδι παντως στο βιντεο...τα σπαει χαχαχα Με την ίδια σειρά Ελπίζω τώρα να φαίνονται! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2012 #566 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 καλοριζικο και καλοφωτιστο και εδω φιλε καστορα.αυτο παντως που θα ηθελα να δω εστω απο περιεργεια ειναι πχ κοντρα, υπεριωνα vs μαξ. Και εγώ θα ήθελα να δω τέτοια κόντρα... άσχετα από το πρόγραμμα του υπεριωνα, σαν φωτιστικό τι κάνει το ένα κ τι το άλλο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #567 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Καστορα εχεις να πεις κατι που δεν εχω πιασει σχετικα με διαφορες μεταξυ τους; Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 29 Δεκεμβρίου 2012 #568 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Καστορα εχεις να πεις κατι που δεν εχω πιασει σχετικα με διαφορες μεταξυ τους; Mobile klaz speaking... Ρε συ μιλάμε για ένα φωτιστικό που έχει το 1/3 της αρχικής τιμής του Υπερίωνα, το 1/2 της απόδοσης ελάχιστο controllability, ελάχιστη παραμετροποίηση, λιγότερα χρώματα λιγότερα features ..... Ουσιαστικά μπροστά στον Υπερίωνα είναι basic! Προς θεού δεν λέω ότι δεν είναι καλό φωτιστικό! Απλά δεν νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι μία σύγκριση μεταξύ τους! Και 2 maxpect να πάρεις είσαι στην τιμή της προσφοράς και στα ίδια W με των Υπερίωνα και θεωρητικά καλύπτεις περισσότερη επιφάνεια, αλλά το κοντρολ τα σενάρια και όλα αυτά τα καλούδια πάλι λείπουν! Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #569 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 μμ......σε ρωτησα γιατι γνωριζω πως και το μαξ ειναι ενα πολυ καλο φωτιστικο και με πολυ καλη τιμη.αν εξαιρεσεις τα προγραμματα και τα εξτρα καναλια φασματων,θα μπορουσε να ειναι μια πολυ καλη και τιμια αγορα.ενταξει τωρα με την συγκεκριμενη προσφορα του υπεριωνα,εγειρε και η πλαστιγκα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Δεκεμβρίου 2012 #570 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Ρε συ μιλάμε για ένα φωτιστικό που έχει το 1/3 της αρχικής τιμής του Υπερίωνα-αυτο δεν το βρισκω κακο,μειον-, το 1/2 της απόδοσης-πες τα 2/3 καλυτερα- ελάχιστο controllability, ελάχιστη παραμετροποίηση, λιγότερα χρώματα λιγότερα features .....-που χρειαζονται ολα αυτα στα κοραλια βρε παιδια??μηπως ολα τα εξτραδακια ειναι πιο πολυ για εμας? υπαρχουν ενυδρεια με diy led που απλα εχουν ενα καλωδιο για να παρουν ρευμα και πανε βολιδα Ουσιαστικά μπροστά στον Υπερίωνα είναι basic! Προς θεού δεν λέω ότι δεν είναι καλό φωτιστικό! Απλά δεν νομίζω ότι έχει να δώσει κάτι μία σύγκριση μεταξύ τους! Και 2 maxpect να πάρεις είσαι στην τιμή της προσφοράς και στα ίδια W με των Υπερίωνα και θεωρητικά καλύπτεις περισσότερη επιφάνεια, αλλά το κοντρολ τα σενάρια και όλα αυτά τα καλούδια πάλι λείπουν!συμφωνω προσωπικα αν διεθετα 1000 ευρω για φωτιστικο θα πηγαινα στα 2 maxpect. τοσα χρονια πανε ενυδρεια με φωτισμο μεταλου,τ5 κτλ πανε τουμπανο χωρις φωτισμο αυστραλιας,μπαλι κτλ. ασε που θεωρω λιγοτερο κοπο να αλλαξω 2 λαμπες στο φωτιστικο για να το κανω πιο μπλε,απο το να το συνδεω με υπολογιστες κτλ(προσωπικα,για τα δικα μου γουστα) το φως 2 maxpect ειναι πολυ πιο απλωτο απ'οτι ενος υπεριωνα.μπορεις να γεμισεις παραπανω απο 1,20 ενυδρειο και λιγο παραπανω απο 1 μετρο μηκος. θεωρω ομως οτι οντως εαν εισαι γκατζετακιας και ασχολεισαι πολυ τοτε οντως ειναι ειναι ενα φοβερο παιχνιδι δεν θεωρω οτι η διαφορα τους ειναι τοσο τεραστια,απλα θεωρω πως απευθυνονται το καθενα σε διαφορετικο κοινο,γουστα,απαιτησεις -δεν ειμαι ιδιοκτητης κανενος απο τα 2,απλα τα εχω τσεκαρει πανω απο 10 φορες σε ενυδρεια φιλων- Έγινε επεξεργασία 29 Δεκεμβρίου 2012 - mad23 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #571 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 εγω παντως για να ειμαι απολυτως ειλικρινης,ακομα δεν εχω καταλαβει πως πειστηκα να αφησω τα μεταλλα.δεν ειμαι κυνηγος γκατζετ,και τοσα χρονια πορευομαι με απλα δοκιμασμενα εργαλεια στο χομπι χωρις υπερβολες.το τελευταιο 3μηνο δεν με αναγνωριζω μιλαμε. κλιμακτηριος???χεχε, ποιος ξερει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 29 Δεκεμβρίου 2012 #572 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 χαχα,κωσταρα μερες που ειναι ολοι κανουμε τις υπερβολες μας!!!...χοχο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2012 #573 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 προσωπικα αν διεθετα 1000 ευρω για φωτιστικο θα πηγαινα στα 2 maxpect. τοσα χρονια πανε ενυδρεια με φωτισμο μεταλου,τ5 κτλ πανε τουμπανο χωρις φωτισμο αυστραλιας,μπαλι κτλ. ασε που θεωρω λιγοτερο κοπο να αλλαξω 2 λαμπες στο φωτιστικο για να το κανω πιο μπλε,απο το να το συνδεω με υπολογιστες κτλ(προσωπικα,για τα δικα μου γουστα) το φως 2 maxpect ειναι πολυ πιο απλωτο απ'οτι ενος υπεριωνα.μπορεις να γεμισεις παραπανω απο 1,20 ενυδρειο και λιγο παραπανω απο 1 μετρο μηκος. θεωρω ομως οτι οντως εαν εισαι γκατζετακιας και ασχολεισαι πολυ τοτε οντως ειναι ειναι ενα φοβερο παιχνιδι δεν θεωρω οτι η διαφορα τους ειναι τοσο τεραστια,απλα θεωρω πως απευθυνονται το καθενα σε διαφορετικο κοινο,γουστα,απαιτησεις -δεν ειμαι ιδιοκτητης κανενος απο τα 2,απλα τα εχω τσεκαρει πανω απο 10 φορες σε ενυδρεια φιλων- Επειδη με ενδιαφερει και ολο ρωταω και απαντηση δεν παιρνω.... Εχω ενα φωιστικο με λαμπες 39w ( ΑΤΙ Sunpower ) και το μηκος του ενυδρειου ειναι 1.20 και οριακα με καλυπτει αυτο το φωτιστικο..και ετσι λεω να παρω καποια στιγμη LED.. 1000 ευρω δεν εχω να διαθεσω αλλα ενα maxspect razor 160w θα μου αρεσε.. εχει και φοβερο design.. Ξερω οτι καλυτερα θα ηταν να παρω 2χ120w αλλα και αυτα βγαινουν στο χιλιαρικο...mad23 πιστευεις με καλυπτει ενα 160αρι razor ? Ποσο κοστιζει περιπου? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 29 Δεκεμβρίου 2012 #574 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 γιαννη ρωτησε τον λαρυ που τα δουλευει εδω και αρκετες μερες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 29 Δεκεμβρίου 2012 #575 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Κωστα μου ειπαν και απο την εταιρια που τα φερνει πως καλυτερα ειναι με 2 μικρα, αλλα θελω να μαθω απο καποιον που τα εχει δει αν με ενα μεγαλο μπορει να με καλυψει.Τον λαρυ δεν τον ξερω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος