Giovanni 18 Δεκεμβρίου 2012 #476 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Στράτο μην τον βλέπεις έτσι... Τα φαινόμενα απατούν!!!! Χεχεχε ... :D:D Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Δεκεμβρίου 2012 #477 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 βρε αιντε απο δω...χεχεχε. τζων οταν ειναι να ανεβεις,ενημερωσε ρε φιλε. μολις εμαθα οτι πρεπει να περασω και απο κτεο το σκουτερ μου και μαλιστα πριν να βγει η χρονια.....ασκωφκω΄ξξ΄λωκρεςκςκςπες...την τυχη μου.παλι λεφτα μαζευουνε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #478 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι ρε;Τι χρονολογιας ειναι; Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Δεκεμβρίου 2012 #479 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Γιατι ρε;Τι χρονολογιας ειναι; 8/08.εδω στο νομο περνανε πολυ πιο νωρις απο εσας στρατο.μαλιστα μου ειπανε πως επρεπε να περασω τον αυγουστο και για φετος δεν υπαρχει προστιμο σε οσους καθυστερησανε.....μπαχαλο μιλαμε.απο καθαρη τυχη βρηκα οτι ηρθε η σειρα μου εστω και μερικους μηνες αργοτερα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #480 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Ρε δεν πανε να κοψουν το σβερκο τους...........απο παντου να μας αρμεξουν................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Δεκεμβρίου 2012 #481 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 βρε αιντε απο δω...χεχεχε.τζων οταν ειναι να ανεβεις,ενημερωσε ρε φιλε. μολις εμαθα οτι πρεπει να περασω και απο κτεο το σκουτερ μου και μαλιστα πριν να βγει η χρονια.....ασκωφκω΄ξξ΄λωκρεςκςκςπες...την τυχη μου.παλι λεφτα μαζευουνε. Μάλλον την Πέμπτη αλλιώς μετά τις γιορτές Κωστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Δεκεμβρίου 2012 #482 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 οποτε θελεις αν και καλυτερα νομιζω ειναι να ερθει και τοφωτιστικο και να ειναι κομπλε η φωτογραφιση...θα προτεινα για μετα τις γιορτες γιαννη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Δεκεμβρίου 2012 #483 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Οκ Κωστή!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #484 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Ξερεις γιατι λεει μετα τις γιορτες ε;;;;;Θελει να φαει μονος του ολα τα μελομακαρονα :hysterical: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 18 Δεκεμβρίου 2012 #485 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Άστον να νομίζει Στράτο... για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης πρέπει να βγάλουμε φωτο με τα μέταλλα και μετά με τα led για να δούμε την διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #486 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Άστον να νομίζει Στράτο... για να υπάρχει μέτρο σύγκρισης πρέπει να βγάλουμε φωτο με τα μέταλλα και μετά με τα led για να δούμε την διαφορά... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Δεκεμβρίου 2012 #487 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 ναι,ναι να βγαλουμε πριν και μετα..... ΥΓ.αντιχριστοι...διαβητικος ειμαι ρεεεε.(αλλα τσακιζω χρονιαρες μερες και μερικα χιχιχιχι) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #488 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 Κωστα............να τρως μονο το μακαρονι ρε.Να αφηνεις το μελι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 18 Δεκεμβρίου 2012 #489 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 παντως εχουμε ριξει σπαμ εδω...μπολικο...χαχαχα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 18 Δεκεμβρίου 2012 Author #490 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 παντως εχουμε ριξει σπαμ εδω...μπολικο...χαχαχα μπααααα η ιδέα σου είναι !!! χα χα χα να δω πότε θα πιάσω το άζαξ στα χέρια μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 18 Δεκεμβρίου 2012 #491 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 μπααααα η ιδέα σου είναι !!! χα χα χα να δω πότε θα πιάσω το άζαξ στα χέρια μου !!! Δολοφονε παλι τα ψαρια σου σκοτωνεις? :lol: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Δεκεμβρίου 2012 #492 Share 18 Δεκεμβρίου 2012 μπααααα η ιδέα σου είναι !!! χα χα χα να δω πότε θα πιάσω το άζαξ στα χέρια μου !!! Να βαλεις γαντακια ομως ε;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 24 Δεκεμβρίου 2012 Author #493 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Όλοι οι Beta tester παραλάβαμε σήμερα από την εταιρία την νέα αναβάθμιση για το φωτιστικό, καθώς και το πρόγραμμα για τον υπολογιστή. Δεν είναι όλες οι νέες δυνατότητες ενεργοποιημένες, αλλά αυτές που είναι "σηκώνουν" πολύ παιχνίδι !!! Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι: έχει "διορθωθεί" ο φωτισμός στις χρωματικές μεταβάσεις στο τομέα ανατολής δύσης.... Έχουν προστεθεί συννεφιές πλήρως παραμετροποιήσιμες σε χρόνους και ένταση.. Και επίσης η δυνατότητα να "στείλεις" το σενάριο σου σε κάποιον άλλον χρήστη... Θα του αλλάξουμε λοιπόν τα φώτα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Δεκεμβρίου 2012 #494 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια.σημερα υποτιθεται πως ξεκινουν οι τελευταιες παραδοσεις σε αυτους που περιμενουν;;παρακαλω μπορει το καταστημα να επιβεβαιωσει οτι παρελαβε;ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα. Mobile klaz speaking... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 24 Δεκεμβρίου 2012 #495 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 (edited) Απ όσο ξέρω έφτασαν! Έγινε επεξεργασία 24 Δεκεμβρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρινή Μπιζίκη 24 Δεκεμβρίου 2012 #496 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Ωραια.σημερα υποτιθεται πως ξεκινουν οι τελευταιες παραδοσεις σε αυτους που περιμενουν;;παρακαλω μπορει το καταστημα να επιβεβαιωσει οτι παρελαβε;ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα. Mobile klaz speaking... EΛΑ Κωστα σε πηραμε τηλ να ερθεις, αλλα δεν ειχες προφανως χρονο να περασεις να παραλαβεις ¨, το φωτιστικο σου!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 24 Δεκεμβρίου 2012 #497 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 Μεγειες μεγειες και καλως τα δεχτηκατε παιδες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 24 Δεκεμβρίου 2012 #498 Share 24 Δεκεμβρίου 2012 EΛΑ Κωστα σε πηραμε τηλ να ερθεις, αλλα δεν ειχες προφανως χρονο να περασεις να παραλαβεις ¨, το φωτιστικο σου!!!!!!!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ χρονια πολλα παιδια.θα περασω να σας δω και να παραλαβω σε λιγες μερες, καθως τα χρηματα που ειχα για την εξοφληση πηγανε στα τελη κυκλοφοριας.ατιμο πραγμα η ανεργια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 25 Δεκεμβρίου 2012 Author #499 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 Κατ αρχήν Χρόνια Πολλά και απ εδώ….. Θέλετε να μάθετε πως ήταν η μέρα των Χριστουγέννων για μένα?.... Διαβάστε λοιπόν. Όπως έγραψα λίγο παραπάνω μου έστειλε η εταιρία το ΒΕΤΑ λογισμικό όπως και το πρόγραμμα για το φωτιστικό. Χτες το μεσημέρι (24) καθώς έκανα την αναβάθμιση, για κάποιο λόγο κόλλησε ο υπολογιστής πριν ολοκληρωθεί η μεταφορά του λογισμικού στο φωτιστικό….. αποτέλεσμα? κόλλησαν τα πάντα!!! Ούτε το φωτιστικό λειτουργούσε, αλλά ούτε να επικοινωνήσει το πρόγραμμα μαζί του, παρόλα αυτά το Bluetooth των windows το αναγνώριζε. Απεγκατέστησα το πρόγραμμα από το PC, έβγαλα το φωτιστικό από την πρίζα, δοκίμασα και με άλλον υπολογιστή αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα…. και οι μέρες δύσκολες λόγω των εορτών. Το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να ζητήσω φωτιστικό αντικατάστασης από την Λαμπρινή γιατί δεν γνώριζα πότε και αν θα καταφέρω κάτι με τον Υπερίωνα. Πράγματι το κατάστημα με κάλυψε άμεσα και ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ γι αυτό !! Η δεύτερη κίνηση ήταν να στείλω e-mail στην υποστήριξη της Pacific Sun μήπως και μου απαντούσαν (μέρες που είναι δεν το περίμενα)….. και όμως, πρωί-πρωί ανήμερα των Χριστουγέννων μου ήρθε απάντηση στο e-mail, με οδηγίες το πώς πρέπει να «ξεμπλοκάρω» τον υπολογιστή του φωτιστικού. Πράγμα που έγινε και όλα δουλεύουν μια χαρά και πάλι. Έτσι λοιπόν ήταν τα δικά μου Χριστούγεννα, μέσα στο άγχος και στον προβληματισμό…. αλλά τέλος καλό όλα καλά. Θα ήθελα και πάλι να ευχαριστήσω την Λαμπρινή αλλά και την Pacific Sun για την Χριστουγεννιάτικη υποστήριξη. Χρόνια Πολλά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Δεκεμβρίου 2012 #500 Share 25 Δεκεμβρίου 2012 γιαυτο χαθηκες ρε θηριο...?μωρε παρατατα ολα ,φαε ενα μελομακαρονο και πιες λιγο κρασακι.τΡΑΒΑ ΧΕΙΡΟΦΡΕΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΚΑΤΖΕΤ ΚΑΙ ΤΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ.πες ενα χοχοχοχοχοχο..και ολα καλα φιλε.καλα χριστΟΥΓΕΝΝΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος