Λαμπρινή Μπιζίκη 16 Νοεμβρίου 2012 #301 Share 16 Νοεμβρίου 2012 σταυρε μην το ψαχνεις.μονο η γυναικα μου με καταλαβαινει.χεχεχε....οκ.ισχυει αυτο που μου ειπες στο πμ.θα περασω να τα πουμε. τελικΑ οντως συνεχιζει η επιλογη χρωματος?(μαυρο η ασπρο?). ευχαριστω. Καλημερα Σε ασπρο χρωμα μαλλον Κωστα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 16 Νοεμβρίου 2012 #302 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε... εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο Bali πίνω το καφεδάκι μου και παρακολουθώ την ανατολή με τα μοβ τροπικά χρώματά της !!! Σε κόβω εσένα να βάζεις ξυπνητήρι το πρωί για να προλαβαίνεις την Ανατολή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Λαμπρινή Μπιζίκη 16 Νοεμβρίου 2012 #303 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Δεν ξέρω τι λέτε... εγώ αυτή τη στιγμή είμαι στο Bali πίνω το καφεδάκι μου και παρακολουθώ την ανατολή με τα μοβ τροπικά χρώματά της !!! Ερχεται αποστολη απο το bali να δει απο κοντα τον ηλιο που τους κλεψαμε!!!!!!!!!!!! Καλημερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lamprosk 16 Νοεμβρίου 2012 #304 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ΧΑΧΑΧΑ ΧΑ KAΛΟΟΟΟ Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 16 Νοεμβρίου 2012 #305 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Σε κόβω εσένα να βάζεις ξυπνητήρι το πρωί για να προλαβαίνεις την Ανατολή.... Ειχε που ειχε αυπνιες τον τελευταιο καιρο,τωρα με αυτο ηρθε και εδεσε το γλυκο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #306 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Εμείς η "κάποιας ηλικίας" ξυπνάμε νωρίς.... δεν χρειάζεται ξυπνητήρι... από τις 7 το μάτι γαρίδα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 16 Νοεμβρίου 2012 #307 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Ερχεται αποστολη απο το bali να δει απο κοντα τον ηλιο που τους κλεψαμε!!!!!!!!!!!! Καλημερα :bigemo_harabe_net-72: :bigemo_harabe_net-72: Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #308 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #309 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Άντε τυχεροί είστε όσοι καθυστερήσατε να το πάρετε.... έχετε έτοιμο έναν πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #310 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Άντε τυχεροί είστε όσοι καθυστερήσατε να το πάρετε.... έχετε έτοιμο έναν πλήρη οδηγό βήμα προς βήμα !!! αυτα να τα ξεχασεις....οταν ερθει η ωρα θα εχεις δουλιτσα εδω πανω στο βουνο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #311 Share 16 Νοεμβρίου 2012 μα δεν θα σου πω τίποτα διαφορετικό από αυτά που λένε οι οδηγίες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #312 Share 16 Νοεμβρίου 2012 μα δεν θα σου πω τίποτα διαφορετικό από αυτά που λένε οι οδηγίες.... θα μου κανεις παρεα......και σιγουρα η οποια εμπειρια που σιγουρα θα αποκτησεις μεχρι να το παρω στα χερια μου θα μου δωσει εξτρα ποντους.θελεις και αλλα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #313 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις αυξομειώσεις τάσεις από την ΔΕΗ, πάρε κανέναν σταθεροποιητή τάσης από το Πλαίσιο για καλό και για κακό.... βρίσκεις από 10-35 ευρώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 16 Νοεμβρίου 2012 #314 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Αν έχεις αυξομειώσεις τάσεις από την ΔΕΗ, πάρε κανέναν σταθεροποιητή τάσης από το Πλαίσιο για καλό και για κακό.... βρίσκεις από 10-35 ευρώ. +1000 Είναι ευαίσθητα σε τέτοιες καταστάσεις! Το ξέρω από δικό μου πάθημα. Αυτήν την στιγμή το φωτιστικό το έχω σε σταθεροποιητή τάσης. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #315 Share 16 Νοεμβρίου 2012 εννοειται πως χωρις σταθεροποιητη δεν παιζω...εχω και 3φασικο εδω και ειμαι ακομη πιο ευαισθητος σε πτωσεις τασης. ξερουμε καναν δοκιμασμενο σταθεροποιητη σε καλη τιμη..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #316 Share 16 Νοεμβρίου 2012 εγώ σκεφτομαι να χτυπήσω αυτόν.... http://www.plaisio.gr/Peripherals/PC-Peripherals/Surge-Protectors/Voltage-Regulators/Turbo-X-AVR-800VA.htm Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #317 Share 16 Νοεμβρίου 2012 μα στην ουσια αυτον εχει μονο....ο δευτερος που εχει ειναι εντελως για κλαματα..... τα τουρμπο δεν τα χωνευω καθολου ρε βαγγελη.να βλεπαμε και πουθενα αλλου..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #318 Share 16 Νοεμβρίου 2012 (edited) απο την αλλη.....τουρμπο εε....?? για δες τον ιδιο...πιο δυνατο και πιο φθηνο..... http://www.skroutz.g...1000VA-PRO.html Έγινε επεξεργασία 16 Νοεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #319 Share 16 Νοεμβρίου 2012 γιατί δεν τα πας?..... και φτηνά είναι και αξιόπιστα (ποτέ δεν είχα πρόβλημα σε κανέναν προϊόν τους) και καλή υποστήριξη έχουν... μέχρι και αντικατάσταση με καινούργιο επί τόπου !!! Τι άλλο θα ήθελε ένας καταναλωτής? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #320 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ποια η διαφορά?... η ετικέτα αλλάζει, το ίδιο πράγμα είναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #321 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ποια η διαφορά?... η ετικέτα αλλάζει, το ίδιο πράγμα είναι η τιμη αλλαζει......το λινκ που σου εβαλα ειναι πιο φθηνο.εκτος και αν μπορουμε να τοποθετησουμε κατέυθειαν στον πινακα καποιον σταθεροποιητη.δεν γνωριζω ομως το κοστος.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #322 Share 16 Νοεμβρίου 2012 η διαφορά είναι σχετικά μικρή αν αναλογιστείς την υποστήριξη που θα έχεις από το πλαίσιο... 'Η μήπως περιμένεις ο Μιμίκος και ο Σταυριανός να στο αντικαταστήσουν άμεσα?, πως και δε!!!!...... βάλε και 6.50 τα μεταφορικά !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 16 Νοεμβρίου 2012 #323 Share 16 Νοεμβρίου 2012 ο μιμικος δεν εχει και.......κοτοπουλα.....? υγ.δεν εχεις και αδικο εδω που τα λεμε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 16 Νοεμβρίου 2012 #324 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Καλά και για το πλαίσιο παιδιά...να μην ανοίξω το στόμα μου δλδ...Θεωρώ μακράν οτι έχει το χειρότερο σέρβις...την χειρότερη εξυπηρέτηση και έχω βάσιμες υποψίες οτι πουλάνε μπάς κλάς πραμάτεια εδώ και χρόνια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 16 Νοεμβρίου 2012 Author #325 Share 16 Νοεμβρίου 2012 Σε μένα ποτέ δεν έτυχε ποτέ καμιά στραβή.... ποτέ δεν είχα πρόβλημα με TURBO, και πάντα ήταν εξυπηρετικοί και άμεσοι στο service ... και έχω πάρει πάρα πολλά πράγματα από εκεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος