vasilispower 28 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια χαρα στην όμορφη παρέα του Aquazone! Τι κάνετε? Το όνομα μου είναι Βασίλης, είμαι απο αθήνα και είμαι φοιτητής στην άρτα εδώ και 1 χρόνο(και για άλλα 3). Είμαι κάτοχος ενός φυτεμένου ενυδρείου. Θα γίνει και η παρουσίαση του στην κατάλληλη κατηγορία όταν τελειοποιήσω κάτι πραγματάκια(που λόγω απουσίας δεν μπορώ). Καλώς σας βρήκα λοιπόν, και ευχομαι να περάσουμε καλά! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 28 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλως τον.θα περιμενουμε να δουμε το φυτεμενο σου λοιπον.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 28 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Kαλώς τον βασίλη! Που χάθηκες ρε ψυχή! Άντε να μας δείξεις και το φυτεμένο σου!(παιδιά είναι τρομερό) Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλως τον.θα περιμενουμε να δουμε το φυτεμενο σου λοιπον.. Eυχαριστώ για το καλωσόρισμα! Θα γίνει και αυτο! Kαλώς τον βασίλη! Που χάθηκες ρε ψυχή! Άντε να μας δείξεις και το φυτεμένο σου!(παιδιά είναι τρομερό) Ελα ρε Πάνο! Άντε! Φαγωθηκες να γραφτω! Ορίστε. Άντε θα τα λεμε και απο εδω μεσα τωρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες και καλη διαμονη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες και καλη διαμονη! Ευχαριστώ πολύ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 28 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες!!!!! Kαλώς σας βρήκα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 28 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς όρισες φίλε μου στο aquazone και καλή διαμονή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 28 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ορισες φιλε στο ΑΖ :ballistic: :ballistic: :ballistic: Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 28 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλώς όρισες στην παρέα μας !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΟΥΜΑΝ 28 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ηρθες στην παρεα μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasilispower 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #13 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς όρισες φίλε μου στο aquazone και καλή διαμονή! καλως ορισες φιλε στο ΑΖ :ballistic: :ballistic: :ballistic: καλώς όρισες στην παρέα μας !!!!!! καλως ηρθες στην παρεα μας! Σας ευχαριστώ όλους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts