danny 27 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας παιδια Είμαι νέος στα ενυδρεία αν και απο παλιά ήθελα τωρα παρουσιαστηκε η ευκαιρία για ένα. Βασικά η αδερφή μου αγόρασε ένα για τα παιδιά της αλλά η αγορά δεν ήταν καλή για τον λόγο ότι το ενυδρείο είναι μικρό μάρκας: Resun Square 40 και έχει αρκέτα ψάρια μέσα για αρχή (όπως καταλαβαίνετα τα παιδιά θέλαν ψάρια). Τα ψάρια είναι 2 golden apple snails, ένα angelfish, 2 gurami αν το γράφω σωστά και ένας pleco. Πρόκειται να γίνει σύντομα αλλαγή του ενυδρείου για τα συγκεκριμένα ψάρια εντος ολίγου καιρού και θα ηθελα να ρωτήσω αν τα 60 λίτρα είναι αρκετά για αυτά τα ψάρια. Επίσης το μικρό ενυδρείο θα περάσει στην κατοχή μου και θα ήθελα να βάλω μετά και απο κάποιες άλλες πληροφορίες μέχρι 2 είδη ψαριών μέσα, κατά προτίμηση ήρεμα. Τι είδος ψαριών θα μπορούσατε να μου προτείνετε? Παρόλο που ο pleco μου αρέσει πολύ, καταλαβαίνω ότι δεν γίνεται να μείνει εκεί καθώς μεγαλώνει γρήγορα, οπότε σκέφτομαι για 1-2 σαλιγκάρια ξανά golden apple snails και θα ήθελα να τα ταιριάξω με κάποιο άλλο ψάρι – κατά προτίμηση ήρεμο και πολυ φιλικό. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 27 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε καλως ηρθες καλο διαβασμα και καλη διαμονη Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες! Ανοιξε ενα θεμα στο γενικα γλυκου νερου να συζητησουμε το θεμα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts