petros 9 27 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα ειμαι ο Πετρος ( ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ )νεος στο και εχω εναν μονομαχο παραθετω καποιες φωτογραφιες του ενυδρειου και του μονομαχου φυσικαθα ηθελα την γνωμη σας αα να σημειωσω οτι περιμενω αληθινα φυτακερατοφυλλα νομιζω αν εχεται να μου προτεινετε κατι αλλο επισης περιμενωενα θερμοστατη και πιθανοτατα ενα σαλιγκαρι... το φιλτρο το αγορα σα 13 ευρωειναι εσωτερικο το μικροτερο που βρηκα αλλα εχει μεγαλη ροη επισης εχω βαλει θερμομετροτο ενυδρειοπρεπει να ειναι 15 λιτρα το εστρωσα με χαλικι με λεπτο κοκκο οπως διαβασααπο εδω περιμενω σχολια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 27 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα πολυ όμορφο μπράβο άντε με το καλό και αληθινά φυτά το φιλτρο τι εχει μέσα; (απο υλικά) το ενυδρειο εχει στρωθεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 27 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 εχουμε το ιδιο ενυδρειο και το ιδιο φιλτρο να σε ρωτησω εκεινο το ασπρο σωληνακι τι ρολο παιζει???εχεις καταλαβει???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros 9 27 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο που ειχε δουλεψε για λιγο αυτο τωρα υποτιθεται οτι περνει αερα απο αυτο ετσι εγραφαν οι οδηγιες τωρα βεβαια εχει μεγαλη ροη και δεν ξερψω τι να κανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros 9 27 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 δεν το εχω αγγιξει καθολου μου ειπε ο τυπος απο το καταστημα οτι ειναι ετοιμο και να μην το ανοιξω Link to comment Share on other sites More sharing options...
mathaios81 27 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Λιγα λιτρα το ενυδρειο σου ...δεν εχει ρυθμιστη ροης το φιλτρο? Και επειδη σου ειπε ο πωλητης να μην το πειραξεις εσυ γιατι τον ακους επαναλαμβανω λιγα λιτρα το ενυδρειο σου... Φαντασου τον ογκο που πιανει υο χαλικι ο θερμοστατης το φιλτρο... καλο διαβασμα του φορουμ ευχομαι Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros 9 27 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 μα στο forum γραφει προτεινομενα λιτρα 10 με 15 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Αν το φιλτρο σου εχει σπρει μπαρ γυρνα να χτυπαει το τζαμι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 28 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2603 παιδια αυτο ειναι το φιλτρο που εχουμε το 8εμα ειναι πως δν νομιζω να περνει καποια ρυ8μιση οσον αφορα την ροη για δειτε το κ σεις κ πειτε καμια γνωμη,,................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Σπρει μπαρ εχει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
petros 9 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #11 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 οχι δεν εχει βεβαια εγω το πηρα την διπλασια τιμη τελος παντων ο DevilFish δεν ξερω τι εκανε παντως εγω βρηκα μια πατεντα και προς το παρον εχει χαμηλη ροη και ο μονομαχος δειχνει να το διασκεδαζει Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 28 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Και παλι υπαρχει λυση.Μπορει να βαλει στην εξοδο του φιλτρο ενα κομματι αλφαδολαστιχο στην ιδια διαμετρο και σε οτι μηκος θελει,θα του κανει τρυπες κατα μηκος και θα εχει φτιαξει ενα σπρει μπαρ.Ετσι και θα μειωθει η ροη αλλα θα εχει και καλητερη αναταραξη επιφανειας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραιο το ενυδρειακη...απο φυτα προτηνω ανουμπια νανα,κερατοφυλο αλλα με μετρο γτ θα καλυψει πολυ επιφανεια οπως ειπε ο φιλος πιο πανω και στο τσακιρ κεφι κανα 2 βαλισνιερες...και βαλε ενα σκουροχρωμο φοντο να δεις που θα δειξη παρα πολυ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος