DevilFish 27 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια καλησπερα εχω διαβασει ολα τα σχετικα αρ8α του φορυμ απο 2 φορες το κα8ενα πανω στην αναπαραγωγη των μονομαχων αλλα τα ψαρια μου με αυτο που 8α σας παω 8α σας τρελανουν..... εχω ενα 20λ ενυδρειο απο ειναι πολυ πυκνοφυτεμενο και δια8ετει και φυλλα catappa εχω λοιπον μεσα τον αρσενικο μ κ μια 8ηλυκια την οποια την διατηρω μεσα στο ενυδρειο σε μια γυαλα ετσι ωτσε να μν εχει επαφη με τον μονομαχο .......αυτη λοιπον η μονομαχινα ειναι τελειως αδιαφορη για τον κυριο μου αυτος λοιπον την πλησιαζει αλλα αυτη ουτε καν να τον κοιτα3ει ετσι λοιπον κ ο ιδιος δν πλ ασχολειται......η κοιλια της ομως ειναι αρκετα φουσκωμενη...σμρ λοιπον στην 8εση αυτης τησ αδιαφορησ κυριασ εβαλα μια αλλη η οποια ειναι ποιο μικροκαμωμενη αλλα ατιμη πλ η κοιλια της και αυτη τουρλα....κ εδω 3εκινα κατι περιεργο....μολις λοοιπον ο μονομαχος αντιληφθηκε πως εχει νεο 8ηλυκο αιμα αρχισε να χτυπα με δθναμη το τζαμι που τα χωριζει και να κανει αλματα σαν τρελος η δε 8ηλυκια αρχισε να φουσκωνει τα πτερυγια της και να κανει ακριβως το ιδιο τα ψαρια κανουν περιεργεσ κινησεισ το ενα προσ το αλλο........και τωρα πειτε μου να αφησω μεσα αυτην την 8ηλυκια η να βαλω την παλια ??!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εσενα ποια θα σου αρεσε;αυτη που σου κανει κλικ η καποια αλλη ασχετη;;το ψαρι σου εδειξε τι του αρεσει.αν του βαλεις την πρωτη θα ξενερωσει μαζι σου ο αρσενικος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
betta 21 27 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Κανε την αρχη με τη δευτερη και αν δεν κανεις τιποτα βαζεις την αλλη.ποσο καιρο τα εχεις μαζι να βλεπονται? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 27 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Να σημειωθει οτι αναμεσα στα θυληκα υπαρχει περιπτωση να τυχεις και αρσενικο πλακατ....Συμβαινουν αυτα/.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 27 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 με την νεα βλεπονται μια μερα αλλα με τ αλλη 15 κ ηταν ο αρσενικος τελειως αδιαφορος..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος