Alexpsycho 29 Δεκεμβρίου 2012 #51 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Φώτο φιλαράκι δεν βγάζω τέτοια ζωντανά με τίποτα...θα έρθουν oi νίντζα το βράδυ στο σπίτι μου να τα πάρουν... Pink coco`s & Everlasting Gobstoppers δεν λέω τίποτα άλλο. Και η συλλογή μεγαλώνει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 29 Δεκεμβρίου 2012 #52 Share 29 Δεκεμβρίου 2012 Εεεεεε,πινουμε και εμεις καφε! :busted_cop: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 15 Ιανουαρίου 2013 Author #53 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Δεν μπόρεσα να επεξεργαστώ το παλιό ποστ και έτσι το ξανά ανεβάζω με τις ίδιες φώτο Δυο μαδέρια απο ένα παλιό κρεβάτι, περίπου 1,60μ.Πήγαν στο ξυλουργείο , τα πλανιαρισε και τα έκοψε στα 3.Αλλά είναι όλα ίδια.Αφού παιδεύτηκα να βάλω την κάθε πλευρά στην σωστή μεριά, πήρα μακριές βιδες και τα ξανά ένωσα σαν να μην κόπηκαν ποτέ.Με τρεις ροδέλες για πατρόν σημάδεψα που θα κάνω τις τρύπες με το ποτηροτρυπανο.Άδειασα τις τρύπες και σημάδεψα που θα γίνουν η τρύπες για το ποδαράκι.Με πλασταλινη μη τοξική γέμισα τις τρύπες έτσι ώστε να χαλάσω το κυλινδρικό σχήμα που ήδη έφτιαξα. Με λεπτομέρεια γέμισα στο κέντρο τους μπαλάκια που θα είναι η φωλιά του κάθε frag.Αλλά όχι και όλα για να έχουμε και άλλες επιλογές.Αλλά ήταν πιο βαθιά, και αλλά πιο ρηχά.Ένωσα με προσοχή τα δυο μαδέρια έτσι ώστε να έρθουν τα ποδαράκια ακριβός στην μέση.Για το χαρμάνι έβαλα tropic Eden aragonite και Portland τσιμέντο.Εκοψα μια σίρηγκα απο κάτω και μου έμεινε σαν κυληνδροπιστονο.Γέμισα οοοολες τις τρύπες και το άφησα να στεγνώσει ένα βράδυ.Απο το φόβο μου μην δεν ξεκαλουποθει εύκολα έβγαλα όλες τις βιδες.Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μου χαλάσει τα καλουπια απο την πλασταλινη. Μικρό το κακό.Το μεγάλο κακό ήταν ότι έκανα λεπτά τα ποδαρακια και μου έσπασαν στο βγαλσημο.Τελικός απολογισμός:Απο τα 53 plug μου βγήκαν τα 23 με ποδαρακι τα 29 χωρίς και 1 το έψαχνα 10 ώρες. (Δεν έκανα τρύπα για να μπορώ να το γεμησω)Επιτυχία κάτω απο 50 % !!!!!ΔΕΝ ΠΤΩΟΥΜΑΣΤΕ.το δραπανο και μεγαλωμα τις τρύπες για τα ποδαρακια.Ξανά μανά την ίδια διαδικασία.Πλασταλινη καλούπι βιδωμα γέμισμα.……Την άλλη μέρα ξεκαλουπωμα.Δεν ξεβιδωσα όλες τις βιδες παρά μόνο χωρισα τα 2 μαδερια.Ετσι μου έμειναν τα καλουπια με την πλασταλινη αθικτα για την επόμενη φορά (εε με πολύ λίγο διορθωμα)Ξεβιδωσα και τα τρία Ξυλα που ήταν τα ποδαρακια και πλεων ήταν παιχνιδάκι.Μόνο 9 ποδαρακια έσπασαν.Επιτυχία 80%Και ιδού το αποτέλεσμα.Τώρα βρίσκονται μέσα σε θαλασσινό νερό για να ξεθυμανει το τσιμέντο και να μην έχουμε θέμα με το ph στο ενυδρειο.Σε καμία εβδομάδα θα πρέπει να είναι έτοιμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 15 Ιανουαρίου 2013 Author #54 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Σε επίσκεψη μου στο νέο super markek petcumulus, μετά απο ψώνια μου έκαναν το εξής δώρο!!!!!!! κι όμως δεν είναι δικά μου, είναι του εμπορίου δεν γνωρίζω τιμή γιατί δεν τα είχε τιμολόγησή. αλλά η ομοιότητα είναι που με εκπλήσσει!!!!!!!!!!!!!!!!. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 15 Ιανουαρίου 2013 #55 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Μου τα εδειξαν και σε εμενα.Η πρωτη μου σκεψη πηγε σε εσενα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 15 Ιανουαρίου 2013 #56 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Παλικάρι μου τα πλαγκάκια σου έχουν ταξιδέψει την μισή Ελλάδα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 15 Ιανουαρίου 2013 #57 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Βγάλε πατέντα και άρχισε να συσκευάζεις!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 15 Ιανουαρίου 2013 Author #58 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Το καλο με αυτα είναι ότι το υλικό τους είναι κεραμικο και δεν έχουν το θέμα που έχει το τσιμέντο. Αλλα ότι και να βρεθεί στο εμπόριο ποτέ δεν θα μπορεί η μηχανή να τα κανει ολα UNIQUE SHAPE Το κακό είναι πως το καλούπι έμεινε στη Σανι και με παγωνιά δεν ρίχνουν πλάκα η μπετατζιδες. :-)) Μόλις ζεσταθει λίγο ο καιρός θα μπω πάλη σε παραγωγή. Εεε μέχρι τότε κάτι θα υπάρχει πάλι για φραγκαρισμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 15 Ιανουαρίου 2013 #59 Share 15 Ιανουαρίου 2013 θα εχει,θα εχει...... σημερα βρηκα και την υπολοιπη σεριατοπορα στο δεξι νησι,ξαπλα στην αμμο.επεσε απο το βαρος της.....σημερα φραγκαρω μοναχουλι μου..... φτιαξε πλαγκς..μπαρμπα τοντορα.θα χρειαστουν.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giovanni 15 Ιανουαρίου 2013 #60 Share 15 Ιανουαρίου 2013 Μεγαλε bababril... δωσε plug στο λαο!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος