Jump to content

Το Κ_Λ_Ψαρο!!!!

clooyn

Recommended Posts

Παιδια πηρα το red stripe angel(το!!!! κ_λ _ψαρο),μετα απο διαβεβαιωση πως εκει που βρισκοταν(σε ενυδρειο συνχομπιστα για επτα μηνες), επαιζε το ρολο της Παναγιας και μπορει να ειναι και ετσι.Μιλαμε εμενα με εχει ριμαξει το ενυδρειο,μου ξεσκισε ολα τα ζωανθους και καθε μερα βαραει και κατι καινουριο(με το πασο του).Το βλεπω και μου ερχεται να το πυροβολησω.Το θεμα ειναι πως δεν μπορω και να το πιασω παρα μονο αν βγαλω τον βραχο.Εχετε καμια ιδεα εκτως απο αυτην?

Μήπως μπορέσεις με κανένα καρτέρι το βράδυ!

Μπελάς σε βρήκε!!

Αν ταιζες περισσοτερο μηπως αφηνε τα κοραλια σου ησυχα....

Εχω δει στο youtube πολλα ενυδρεια reef με διαφορα ψαρια που δεν επρεπε να ητανε μεσα στο ενυδρειο και ομως συνηπαρχουν χωρις να κανουν ζημιες στα κοραλια...

Εσυ ταιζεις...αυτο χορταινει??

Ψαροπαγιδα εχεις δοκιμασει?

Οχι, αλλα ουτε πως γινεται ξερω.Το θεμα ειναι πως το ενυδρειο το δουλευω απο την πισω μερια και δεν εχω εικονα για το που βρισκετε το παπαροψαρο ανα πασα στιγμη

Σου τα ειπα και απο κοντα.βαλε παγιδα και αν εισαι τυχερουλης σε μερικες μερες θα τον πιασεις.

Σου τα ειπα και απο κοντα.βαλε παγιδα και αν εισαι τυχερουλης σε μερικες μερες θα τον πιασεις.

Δεν ξερω ποσο τυχερα θα ειναι τα κοραλακια μου σε μερικες μερες Κωστα?

Σε αυτο δυστυχως δεν μπορεις να κανεις και πολλα.αυτα ειναι μαθηματα σταθη.την εχω πατησει καποτε καο εγω απο αγιο ψαρι...

Πολλά από τα non reef safe αποδείχτηκαν safe εφ όσον το στομαχάκι τους ήταν γεμάτο από το συνηθισμένο τάισμα... βαίβαια είναι και στο ψάρι !!!

Αλλά από την άλλη και πολλά reef safe έχουν χτυπήσει κοράλλια και ζωάνθους... τελευταίο παράδειγμα ένα Blue Tang του Θοδωρή που δεν του άφησε ζωάνθους, ακόμη και την xenia του έφαγε !!!

Αν και τα αγγελοψαρα τα αποφευγα τοσα χρονια σαν τον διαολο,την πατησα.Παντως αν καταφερω και την πιασω εκτως του οτι θα την κανω να ξερασει ολα μου τα ζοανθους,θα ειναι και η τελευταια φορα που μπαινει στο ενυδρειο non reef safe ψαρι.Ριξτε καμια ιδεα βρε παιδια

Έγινε επεξεργασία - clooyn

εγω σταθη θα σου προτεινα να φτιαξεις την κλασσικη παγιδα με μπουκαλι της κοκα κολα!

εχω πιασει οοοοολα τα ψαρια που ηθελα εκτος απο ενα coral beauty στα τοσα χρονια!

κοβεις το μπουκαλακι με ενα μαχαιρι εκει που ξεκιναει η καμπυλη για το στομιο κ κοβεις το στομιο στο μεγεθος κ λιγο παραπανω του ψαριου.

αυτο μετα το γυρνας αναποδα κ το βαζεις μεσα στο μππουκαλακι με το στομιο να βλεπει τον πατο του μπουκαλιου!

εννοειται βγαζεις αυτοκολλητα κτλ

ανοιγεις κ 3-4 πολυ μικρες τρυπες για να κατσει το μπουκαλακι κ ναμην επιπλεει.

βαλε λιγο νερο μεσα κ μετα ριξε την τροφη να μουλιαζει και να κατσει στον πατο.

μετα γεμισε κ το υπολοιπο,προσεκτικα για να μη βγει η τροφη ολη εξω.

οταν κανει κ μπει μεσα απλα βαλε χερι να κλεισεις το στομιο!

αυτο θα παει να φυγει απο την αντιθετη κατευθυνση απο το χερι σου αλλα εκει δεν υπαρχει εξοδος!

ευκολη κ πολυ φθηνη λυση.

θα πιεις κ το αναψυκτικο :bigemo_harabe_net-134:

γκουκλαρε κ μερικες φωτο να παρεις μια ιδεα,εχει κ μερικα βιντεακια youtube

Έγινε επεξεργασία - mad23

εγω σταθη θα σου προτεινα να φτιαξεις την κλασσικη παγιδα με μπουκαλι της κοκα κολα!

εχω πιασει οοοοολα τα ψαρια που ηθελα εκτος απο ενα coral beauty στα τοσα χρονια!

κοβεις το μπουκαλακι με ενα μαχαιρι εκει που ξεκιναει η καμπυλη για το στομιο κ κοβεις το στομιο στο μεγεθος κ λιγο παραπανω του ψαριου.

αυτο μετα το γυρνας αναποδα κ το βαζεις μεσα στο μππουκαλακι με το στομιο να βλεπει τον πατο του μπουκαλιου!

εννοειται βγαζεις αυτοκολλητα κτλ

ανοιγεις κ 3-4 πολυ μικρες τρυπες για να κατσει το μπουκαλακι κ ναμην επιπλεει.

βαλε λιγο νερο μεσα κ μετα ριξε την τροφη να μουλιαζει και να κατσει στον πατο.

μετα γεμισε κ το υπολοιπο,προσεκτικα για να μη βγει η τροφη ολη εξω.

οταν κανει κ μπει μεσα(το ψαρακι εννοω)απλα βαλε χερι να κλεισεις το στομιο!

αυτο θα παει να φυγει απο την αντιθετη κατευθυνση απο το χερι σου αλλα εκει δεν υπαρχει εξοδος!

ευκολη κ πολυ φθηνη λυση.

θα πιεις κ το αναψυκτικο :bigemo_harabe_net-134:

γκουκλαρε κ μερικες φωτο να παρεις μια ιδεα,εχει κ μερικα βιντεακια youtube

Πρωτη αποπειρα με την ψαροπαγιδα και πιαστηκε....ο ξανθουρος10 εκ και απο ρω πως χωρεσε στην τρυπα ο αχορταγος .Το angel την γυροφερνει αλλα ακομα τιποτα.Λειτουργει παντως το πραγμα και αντε να δουμε. :thaman: σε ολους

Ελπιζω να το πιασεις γρηγορα αλλα νομιζω θα υπαρξουν και αλλες σελιδες εδω....

Εννοειται.αυτος ειναι ο σκοπος.να συνηθισουν την υπαρξη της.

Αν δεν σε πειραζει το αισθητικο κομματι αστην!

Εμενα επειδη με ενοχλει απλα ταιζω με αυτη 3-4 φορες το μηνα

Κ ολα πανε μεσα για μασα!

Σκοτωνονται για το ποιος θα μπει πρωτος:-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...