Jump to content

Νεος!

ilias78

Recommended Posts

καλησπερα σε ολη την κοινοτητα.

νεος στο αθλημα, μου εχει κολλισει εδω κ λιγες μερες να μεταφερω το υδροβιο στοιχειο στο σαλονι μου. οποτε, εχω ξεκινησει την αναζητηση μου εχοντας απειρες αποροιες.

βασικο, η επιλογη ενυδρειου. δεν θελω κατι μεγαλο, κατι στα 100-120 λιτρα. το θεμα μου ειναι, πως ψαχνω κατι σε λευκο χρωμα. ενυδρειο και επιπλο. παιζει κατι στην αγορα?

ευχαριστω.

καλως ηρθες στην παρεα μας....τι σκεφτεσαι να κανεις???θαλασσα η γλυκο???σε θαλασσα υπαρχει σιγουρα λευκο,στο γλυκο δεν ειμαι σιγουρος....

καλως ηρθες στην παρεα μας....τι σκεφτεσαι να κανεις???θαλασσα η γλυκο???σε θαλασσα υπαρχει σιγουρα λευκο,στο γλυκο δεν ειμαι σιγουρος....

καλως σας βρηκα.

γλυκο θελω να φτιαξω με μικρα ψαρακια (καρδιναλιους, αρλεκινους και αλλα παρομοια).

ειπες οτι σε αλμυρο υπαρχει σιγουρα. υπαρχουν αλλα ενυδριεα για αλμυρο και αλλα για γλυκο?

απλα καποια που προοριζοντε για θαλασσινο εχουν καποια επιπλεον μηχανηματα μεσα που στο γλυκο ειναι αχρηστα....παντα μηλαμε για ενυδρεια all in one που δεν θελουν καμια αλλη προσθηκη για μηχανικη υποστηριξη

Καλός όρισες στο aquazone και καλή διαμονή!

Όταν τελικά με το καλό στήσεις το ενυδρείο σου θα καταλάβεις πόσο άσχημο σαλόνι είχες μέχρι τώρα!

Καλή συνέχεια!

καλως ηρθες,,,,,,,!!!ενας αγνωστος μου ακριβως ειχε το ιδιο γουστο,,,λευκο ενυδρειο,,,,και τελικα,,,,βρηκε μια φθηνη γυαλα μεταχειρισμενη,,,εδω στις αγγελιες θα βρεις σιγουρα,,,,βρηκε επιπλο απο γνωστη αλυσιδα σε λευκο χρωμα,,,και τα συνδυασε μονος του!!!

καλη συνεχεια!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...