ilias78 26 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπερα σε ολη την κοινοτητα. νεος στο αθλημα, μου εχει κολλισει εδω κ λιγες μερες να μεταφερω το υδροβιο στοιχειο στο σαλονι μου. οποτε, εχω ξεκινησει την αναζητηση μου εχοντας απειρες αποροιες. βασικο, η επιλογη ενυδρειου. δεν θελω κατι μεγαλο, κατι στα 100-120 λιτρα. το θεμα μου ειναι, πως ψαχνω κατι σε λευκο χρωμα. ενυδρειο και επιπλο. παιζει κατι στην αγορα? ευχαριστω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 26 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ηρθες στην παρεα μας....τι σκεφτεσαι να κανεις???θαλασσα η γλυκο???σε θαλασσα υπαρχει σιγουρα λευκο,στο γλυκο δεν ειμαι σιγουρος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 26 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 καλώς ήρθες !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 26 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias78 26 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ηρθες στην παρεα μας....τι σκεφτεσαι να κανεις???θαλασσα η γλυκο???σε θαλασσα υπαρχει σιγουρα λευκο,στο γλυκο δεν ειμαι σιγουρος.... καλως σας βρηκα. γλυκο θελω να φτιαξω με μικρα ψαρακια (καρδιναλιους, αρλεκινους και αλλα παρομοια). ειπες οτι σε αλμυρο υπαρχει σιγουρα. υπαρχουν αλλα ενυδριεα για αλμυρο και αλλα για γλυκο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 26 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 απλα καποια που προοριζοντε για θαλασσινο εχουν καποια επιπλεον μηχανηματα μεσα που στο γλυκο ειναι αχρηστα....παντα μηλαμε για ενυδρεια all in one που δεν θελουν καμια αλλη προσθηκη για μηχανικη υποστηριξη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 26 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλός όρισες στο aquazone και καλή διαμονή! Όταν τελικά με το καλό στήσεις το ενυδρείο σου θα καταλάβεις πόσο άσχημο σαλόνι είχες μέχρι τώρα! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
maik78 26 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 26 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ηρθες,,,,,,,!!!ενας αγνωστος μου ακριβως ειχε το ιδιο γουστο,,,λευκο ενυδρειο,,,,και τελικα,,,,βρηκε μια φθηνη γυαλα μεταχειρισμενη,,,εδω στις αγγελιες θα βρεις σιγουρα,,,,βρηκε επιπλο απο γνωστη αλυσιδα σε λευκο χρωμα,,,και τα συνδυασε μονος του!!! καλη συνεχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTIRIS 26 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς όρισες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts