AngelinaA 25 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Γεια σας εχω ενα 70λ ενυδρειο οπου μεσα εχω τροπικα λογο προβληματος που ειχα με το αγγελοψαρο μου( και ξερω ειναι μικρο το ενυδρειο αλλα δεν ειχα ιδεα)και επειδη βρεθηκα με ενα αρρωστο χρυσοαρακι αποφασησα μετα απο 1 χρονο λειτουργιας του ενυδρειου να διωξω τα τροπικα σε ενα χομπιστα που δεν ξερω ακομη αν θα του τα δωσω λογο καθαριοτητας μαλλον θα καταληξουν πισω στο πετ σοπ ! τελος παντων θα ηθελα να παρω μερικα οραντα χρυσοψαρακια με εχουν εντυπωσιαση πολυ δεν εχω ιδεα πως να τα προσεχω ξερω μονο οτι ειναι πολυ βρωμικα αλλα εχω δυνατο φιλτρο ! η ερωτηση μου ειναι ποσα χωρανε μεσα στο 70λ τι φυτα μπορω να βαλω που να μην τρωνε και τι να τα ταιζω?! ευχαριστω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pond Maker 25 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Bάλε δυο ψάρια με ένα δυνατό φίλτρο. Τάιζε τροφή για χρυσόψαρα και από φυτά ότι έχει σκληρό φύλλο. Από εμπειρία που είχα, εχινόδορους και ανούβιες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Bάλε δυο ψάρια με ένα δυνατό φίλτρο. Τάιζε τροφή για χρυσόψαρα και από φυτά ότι έχει σκληρό φύλλο. Από εμπειρία που είχα, εχινόδορους και ανούβιες. ευχαριστω για την συμβουλη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 25 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ να ενημερωθείς για τα χρυσόψαρα! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77238 Link to comment Share on other sites More sharing options...
AngelinaA 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Ρίξε μια ματιά εδώ να ενημερωθείς για τα χρυσόψαρα! http://www.aquazone....showtopic=77238 οκ θελω να ενημερωθω σωστα πριν αγορασω ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pond Maker 25 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω για την συμβουλη Δεν κάνει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος