Jump to content

Αναγνώριση Ειδών

Χρήστος 96

Recommended Posts

ο ξάδερφος μου έχει ένα ενυδρείο 120 λίτρων 100 cm x 30 cm x 45cm με τα παρακάτω ψάρια p9240017z.th.jpg p9240018v.th.jpg p9240019.th.jpg p9240020.th.jpg p9240021.th.jpg p9240022.th.jpg

επειδή είμαι τελείως άσχετος με την αφρική κάντε μου μια αναγνώριση το μόνο ψάρι που ξέρω είναι η Labidochromis caeruleus :D :D

πείτε μου εάν μπορεί να κρατήσει καποια από αυτά και ποια να δώσε ή να τα δώσει όλα

κανένας ;;;

labidochromis το κιτρινο οπως ειπες, hemichromis lifalili στην προτελευταια και οι αλλες το πιο πιθανο ειναι αμερικανες!απο μια γρηγορη ματια στο νετ και χωρις να ειμαι σιγουρος στη 2η και τελευταια φωτο μαλλον προκειται για tilapia buttikoferi!η 1η φωτο δεν μπορω να καταλαβω..αλλα απ οτι φαινεται η καταγωγη της ειναι η αμερικη..

εγω παρ ολα αυτα θα σου προτεινω να κρατισει τις/την lifalili να βγαλει ζευγαρι και να γεμισει μικρα!!!στησιμο απο ποταμι αφρικης με φυτακια ευκολα, πετρες, κορμους και θα ειναι σουπερ!!

Tilapia buttikoferi ειναι το ριγε και γινετε αρκετα μεγαλο ψαρι και πολυ επιθετικο,δεν θα την βγαλουν "καθαρη" τα υπολοιπα οταν μεγαλωσει!Ειναι απο Δυτικη Αφρικη,Λιβερια και ζει σε ποταμια και ρυακια,τελικο μεγεθος περιπου 45 cm.

Έγινε επεξεργασία - tsantos

• 2 weeks later...

σωστος!απο αφρικη ειναι το ψαρι.. κεκτημένη βλεπεις! :D

το ψαρι στην 1η φωτο με μπερδευει βεβαια...

Επειδη εχει σπαστες τις ριγες;

Αν το συγκρινεις μορφολογικα με τα υπολοιπα θα δεις οτι ειναι ιδιο.

Επειδη εχει σπαστες τις ριγες;

Αν το συγκρινεις μορφολογικα με τα υπολοιπα θα δεις οτι ειναι ιδιο.

:bigemo_harabe_net-64:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...