Jump to content

Aqualum Celio Τα Φώτα Σας

Mario

Recommended Posts

Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω φωτιστικό για το καινούργιο reef που θα κάνω!!!! http://www.houseofled.gr/enidriaka/celio.html (100*70*60) το καινούργιο μου ενυδρείο μου !!! θα ήθελα την γνώμη σας αν είναι καλό!!!

γιατί βρήκε το παλικάρι εναλλακτικό τρόπω με των ήλιο από τη κατάλαβα!!!! Αλλά δεν με απαντάτε σε αυτό που ρώτησα!!!!!!!!!!!!!!!!

Καλησπέρα φίλε μου.

Ο φωτισμός του ενυδρείου εξαρτάται απο το τι θέλεις να φιλοξενήσεις μέσα και πόσο απαιτητικό είναι. Πες μας λοιπόν αν θές τι κοράλια θες να βάλεις στο ενυδρείο σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.

Η δική μου προσωπική άποψη (μιας και ήμουνα κάτοχος του συγκεκριμένου φωτιστικού) για ένα SPS dominated reef είναι ότι για να πάς σε led πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα και να πάς σε κάτι ακριβό.

Έγινε επεξεργασία - geomeri

ε τι να πω ενδιαφέρομαι για ανεμώνη και κάποια sps και κάποια γενικά εύκολα κοράλλια!!! θα μπορούσα να τα συντηρήσω με το φωτιστικό???

ε τι να πω ενδιαφέρομαι για ανεμώνη και κάποια sps και κάποια γενικά εύκολα κοράλλια!!! θα μπορούσα να τα συντηρήσω με το φωτιστικό???

Η άποψη μου είναι οτι για εύκολα sps και μαλακά θα είσαι οκ. Απο κεί και πέρα κοίτα το κόστος και σύγκρινε το με άλλες λύσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...