Mario 25 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Καλημέρα παιδιά σκέφτομαι να αγοράσω το παραπάνω φωτιστικό για το καινούργιο reef που θα κάνω!!!! http://www.houseofled.gr/enidriaka/celio.html (100*70*60) το καινούργιο μου ενυδρείο μου !!! θα ήθελα την γνώμη σας αν είναι καλό!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 25 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 καινουργιο το φωτιστικο ή μεταχειρισμενο ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 μεταχειρισμενο Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 25 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτός που το πουλάει., γιατι το δίνει?? Με τι το αντικατέστησε?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 γιατί βρήκε το παλικάρι εναλλακτικό τρόπω με των ήλιο από τη κατάλαβα!!!! Αλλά δεν με απαντάτε σε αυτό που ρώτησα!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 25 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Προφανως σε ρωτανε για να σου απαντησουν καταλληλα!!!!!!! Για το καλο σου το κανουν πιστεψε με........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
geomeri 26 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Καλησπέρα φίλε μου. Ο φωτισμός του ενυδρείου εξαρτάται απο το τι θέλεις να φιλοξενήσεις μέσα και πόσο απαιτητικό είναι. Πες μας λοιπόν αν θές τι κοράλια θες να βάλεις στο ενυδρείο σου για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε. Η δική μου προσωπική άποψη (μιας και ήμουνα κάτοχος του συγκεκριμένου φωτιστικού) για ένα SPS dominated reef είναι ότι για να πάς σε led πρέπει να έχεις αρκετά χρήματα και να πάς σε κάτι ακριβό. Έγινε επεξεργασία 26 Σεπτεμβρίου 2012 - geomeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 26 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 ε τι να πω ενδιαφέρομαι για ανεμώνη και κάποια sps και κάποια γενικά εύκολα κοράλλια!!! θα μπορούσα να τα συντηρήσω με το φωτιστικό??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
geomeri 26 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 ε τι να πω ενδιαφέρομαι για ανεμώνη και κάποια sps και κάποια γενικά εύκολα κοράλλια!!! θα μπορούσα να τα συντηρήσω με το φωτιστικό??? Η άποψη μου είναι οτι για εύκολα sps και μαλακά θα είσαι οκ. Απο κεί και πέρα κοίτα το κόστος και σύγκρινε το με άλλες λύσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος