Jump to content

Μετατροπή Από Τ8 Σε Τ5

leosamaras

Recommended Posts

Καλησπέρα, θα ήθελα να μου δώσει κάποιος τα φώτα του

Έχω ένα ενυδρείο άγνωστου κατασκευαστή που αγόρασα πριν 4 χρόνια 2 λάμπες Τ8*18w*60cm η μιαbrilliant daylight και η άλλη plant color οι οποίες μετά από μια αποτυχημένη συνδεσμολογία μας άφησαν χρόνους :wacko: και τώρα μετευκερίας θέλω να βάλω Τ5.

Αν ξέρει κάποιο να μου πει τι πρέπει να αγοράσω? και αν είναι εύκολο και από που (Αθήνα μένω) θέλω να βάλω τα παρακάτω φυτά:

Echinodorus bleheri

Eleocharis "parvula"

Hygrophila polysperma

Ludwigia repens "Rubin"

Sagittaria subulata

Microsorum pteropus "narrow

Έχω co2 και υπόστρωμα Denerle professional.

Ήταν πάνω στο πλαστικό καπακι και απ την θερμοκρασία έλιωσε το πλαστικό και αποφάσισα να τα κατεβάσω μέσα στο ντουλάπι μετα απο μία αποτυχημένη συνδεσμολογία τα έκαψα ολα και αποφάσισα οτι είναι η ευκαιρία να τα κανω Τ5

Ντουι(η και ακροφυσια) μπορεισ να βρεισ σε οποιοδιποτε καταστημα με ηλεκτρικα ιδη απλα προσε3ε να ειναι στεγανα.αν δν μπορεισ να βρεισ μπορεισ ανετα και οικονομικα να φτια3εισ μονοσ σ.τρ για λαμπεσ να 3ερεισ οτι τα βατ πανε αναλογα με το μηκοσ του ενυδρειου σ αρα βλεπεισ το μηκοσ βλεπεισ ποσεσ 8εσ)αναλογα με τα φυτα που 8α βαλεισ σε αυτο 8α σ απαντησει καπιοσ αλοσ ποιο εμπιροσ σε φυτα) και μετα περενεισ τα μπαλαστ που 8α ειναι τα ιδια βατ με τισ λαμπεσ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...