leosamaras 24 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα, θα ήθελα να μου δώσει κάποιος τα φώτα του Έχω ένα ενυδρείο άγνωστου κατασκευαστή που αγόρασα πριν 4 χρόνια 2 λάμπες Τ8*18w*60cm η μιαbrilliant daylight και η άλλη plant color οι οποίες μετά από μια αποτυχημένη συνδεσμολογία μας άφησαν χρόνους και τώρα μετευκερίας θέλω να βάλω Τ5. Αν ξέρει κάποιο να μου πει τι πρέπει να αγοράσω? και αν είναι εύκολο και από που (Αθήνα μένω) θέλω να βάλω τα παρακάτω φυτά: Echinodorus bleheri Eleocharis "parvula" Hygrophila polysperma Ludwigia repens "Rubin" Sagittaria subulata Microsorum pteropus "narrow Έχω co2 και υπόστρωμα Denerle professional. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 24 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Καταρχα για να αλεισ Τ5 λαμπεσ πρεπει να δεισ αν τα μπαλαστ σ ειναι ηλεκτονικα γιατι μονο με αυτα δουλευουν οι Τ5.τι μπαλαστ εχεισ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι ηλεκτρονικά ειναι τα κλασικα που ζεματάνε 2*18w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 24 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πρεπει να βαλεισ ειλεκτρονικα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ήταν πάνω στο πλαστικό καπακι και απ την θερμοκρασία έλιωσε το πλαστικό και αποφάσισα να τα κατεβάσω μέσα στο ντουλάπι μετα απο μία αποτυχημένη συνδεσμολογία τα έκαψα ολα και αποφάσισα οτι είναι η ευκαιρία να τα κανω Τ5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ντουί ? Πόσα watt λάμπες? και τι μετασχηματιστές? Link to comment Share on other sites More sharing options...
leosamaras 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Που θα βρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitris1997 24 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Ντουι(η και ακροφυσια) μπορεισ να βρεισ σε οποιοδιποτε καταστημα με ηλεκτρικα ιδη απλα προσε3ε να ειναι στεγανα.αν δν μπορεισ να βρεισ μπορεισ ανετα και οικονομικα να φτια3εισ μονοσ σ.τρ για λαμπεσ να 3ερεισ οτι τα βατ πανε αναλογα με το μηκοσ του ενυδρειου σ αρα βλεπεισ το μηκοσ βλεπεισ ποσεσ 8εσ)αναλογα με τα φυτα που 8α βαλεισ σε αυτο 8α σ απαντησει καπιοσ αλοσ ποιο εμπιροσ σε φυτα) και μετα περενεισ τα μπαλαστ που 8α ειναι τα ιδια βατ με τισ λαμπεσ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος