dikaios 24 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 πηρα ενα υγρο τεστ Co2 της tetra και δεν μπορω να καταλαβω τι λενε οι οδηγεις!!μπορει καποιος να βοηθησει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 25 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Εν συντομία Ξεπλένεις με λίγο νερό ενυδρείου τα 2 φιαλίδια. Τα γεμίζεις με νερό στα 20 ml και τα τοποθετείς δίπλα επάνω στο χαρτί με τα χρώματα. Ανακινείς το τεστ 1 και βάζεις 5 σταγόνες στο φιαλίδο Β. Ανακινείς το τεστ 2 και προσθέτεις σταγόνα σταγόνα στο Β. Μετά από κάθε σταγόνα ανακινείς το Β για λίγο. Μόλις γίνει απαλό ροζ, τότε έφτασες στον στόχο σου. Πολλαπλασιάζεις τις σταγόνες απο το 2 που έριξες με το 2 και έχεις το αποτέλεσμα του co2. Π.χ έριξες 5 σταγόνεςχ2 = 10mg Co2 ανά λίτρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο εχω καταλαβει και εγω που το διαβασα αλλα..1ον τι το θελουμε το δευτερο φιαλιδιο που μας λεει να το γεμισουμε και αυτο με 20 ml?να το συγκρινουμε με τι?αφου το ενα θα ειναι ροζ οπως λεει και το αλλο ασπρο!!!2ον πως ξερω ποσο βαθυ πρεπει να το φτασω ?αφου το χρωμα που μου βγαζει παει προς το μωβ και οχι το ροζ ανοιχτο που λεει!επισης λεει να το συγκρινω στο χρωματολογιο!δεν εχει χρωματολογιο!ενα χαρτι εχει με ενα χρωμα ροζ και ενα ασπρο Link to comment Share on other sites More sharing options...
termitis 25 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Το άσπρο απλά το βάζεις για να δημιουργεί αντίθεση με αυτό που αλλάζει το χρώμα. Το ροζ που έχει το χρωματολόγιο είναι για να το δεις αντίστοιχα και στο φιαλίδιο. Πριν πάει στο μωβ λογικά γίνεται ροζ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος