Jump to content

Χρυσοψαρο Σε 22Λ !

AngelinaA

Recommended Posts

Γεια σας ειμαι καινουρια στο φορουμ και εχω μερικες αποριες !

η φιλη μου πριν ενα μηνα κερδισε ενα αρρωστο χρυσοψαρο απο το παζαρι

επιδει δεν ειχε ενυδρειο και εγω ειχα ενα 22λ που ειχα μεσα ενα μονομαχο μου το εδωσε !

1 απορια: εχω ενα 70λ με τροπικα γινετε να το βαλω μαζι με τα τροπικα? σε 25 βαθμους εχει αναρωσει απο το ικ και την αμμονια!

2 απορια μπορω να το κρατισω στο 22λ ξερω ειναι μικρο για χρυσοψαρο (εχει αεροαντλια και φιλτρο)

3 απορια δεν θελω να το παω σε πετ σοπ ειναι αναγκαιο?

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο aquazone!

Γνωρίζεις τι χρυσόψαρο είναι? Είναι τα κοινά η από κάποια άλλη ποικιλία?

Καλησπέρα και καλώς όρισες στο aquazone!

Γνωρίζεις τι χρυσόψαρο είναι? Είναι τα κοινά η από κάποια άλλη ποικιλία?

ειναι κοινο χρυσοψαρο!

Που βρίσκετε τώρα το ψάρι?

Σε αυτό το 22λιτρο ενυδρείο υπάρχει ακόμα μέσα ο μονομάχος?

Ποιος έκανε την διάγνωση ότι το ψαράκι είχε ich και ποια θεραπεία ακολούθησες?

Το 70λιτρο ενυδρείο τι ψάρια έχει μέσα?

Σε ρωταω διάφορα για να μπορέσω να σε βοηθήσω!

Που βρίσκετε τώρα το ψάρι?

Σε αυτό το 22λιτρο ενυδρείο υπάρχει ακόμα μέσα ο μονομάχος?

Ποιος έκανε την διάγνωση ότι το ψαράκι είχε ich και ποια θεραπεία ακολούθησες?

Το 70λιτρο ενυδρείο τι ψάρια έχει μέσα?

Σε ρωταω διάφορα για να μπορέσω να σε βοηθήσω!

ο μονομαχος εχει μετακινηθει προς το παρων σε ενα 10λ στο 70 λ εχω 2 ζεβρα ντανιος 1 κλοουν 2 μικρα που δεν ξερω τι ειναι ειναι μικρουλια καπος χρυσα με μαυρες μικρες βουλες και ενα αγγελοψαρο που μαλλον θα διωξω ...ακολουθησα θεραπεια με ενυδρειακο αλατι και συχνες αλλαγες νερου!

Η πρόταση μου είναι να παραμείνει το χρυσόψαρο στο μικρό ενυδρείο από την στιγμή που διαθέτει φίλτρο για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να μπορέσεις να πάρεις ένα μεγαλύτερο και να το μεταφέρεις !

Καλές συνθήκες νερού και αστο εκεί να αναρρώσει πλήρως!

Η πρόταση μου είναι να παραμείνει το χρυσόψαρο στο μικρό ενυδρείο από την στιγμή που διαθέτει φίλτρο για ένα χρονικό διάστημα μέχρι να μπορέσεις να πάρεις ένα μεγαλύτερο και να το μεταφέρεις !

Καλές συνθήκες νερού και αστο εκεί να αναρρώσει πλήρως!

δυστηχος λογο ελειψης χωρου λεω να διωξω το 22 λιτρο και ενα 40λ ειναι καλο ? ? ?

Σίγουρα καλύτερα από το πρώτο αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με τα χρυσόψαρα, διάβασε, ενημερώσου και αγόρασε ένα όσον τον δυνατόν μεγαλύτερο ενυδρείο με καλή φιλτρανση μιας και γίνονται θηρία και είναι και ψάρια που βρομίζουν πολύ το νερό τους!

Καλή συνέχεια!

Σίγουρα καλύτερα από το πρώτο αλλά μην κάνεις βιαστικές κινήσεις!

Αν θέλεις να ασχοληθείς με τα χρυσόψαρα, διάβασε, ενημερώσου και αγόρασε ένα όσον τον δυνατόν μεγαλύτερο ενυδρείο με καλή φιλτρανση μιας και γίνονται θηρία και είναι και ψάρια που βρομίζουν πολύ το νερό τους!

Καλή συνέχεια!

ειχα χρυσοψαρα μεχρι να στρωση το ενυδρειο μου ειχαν γινει τεραστια μεσα σε 3 μηνες λυπηθηκα που τα εδωσα πισω στο πετ αλλα δεν τα ειχα αγορασει επρεπε να τα επιστρεψω κακος δλδ :bigemo_harabe_net-59:

τι ενυδρειο μου προτινεις? μπορω να διαθεσω 140ε !

Ρίξε μια ματιά στην ενότητα των καταστημάτων, κάνε την έρευνα σου και θα βρεις αρκετές προτάσεις. Κάποια καταστήματα διαθέτουν και e-shop.

Επίσης ρίξε και μια ματιά στης αγγελίες, υπάρχουν πολλά αξιόλογα ενυδρεία σε καλές τιμές!

Γενικά προσπάθησε να επιλέξεις όσο μεγαλύτερο μπορείς!

ρίξε μια ματιά στην ενότητα των καταστημάτων, κάνε την έρευνα σου και θα βρεις αρκετές προτάσεις. κάποια καταστήματα διαθέτουν και e-shop. επίσης ρίξε και μια ματιά στης αγγελίες, υπάρχουν πολλά αξιόλογα ενυδρεία σε καλές τιμές! γενικά προσπάθησε να επιλέξεις όσο μεγαλύτερο μπορείς!
εχω ριξει αλλα δεν εχω καταληξη πουθενα ακομι ισως πρεπει να γυρισω τα πετ σοπ τις γειτονιας αρχιζω απο αυριο κιολας !

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...