Jump to content

Τα Ενυδρια Μου

mari mat

Recommended Posts

λοιπον... εχω 1. 60l με 2 χρυσοψαρα 4 γατο4αρα 2+ χρονων

1. 80 λιτρο με 2 οσκαρ (περιπου 8εκ.) 1 γλυφτη (`~13εκ.) και 1 πολυπτερο τησ σενεγαλησ (15 εκ)

1. 20λ με 6 νεον και 1 γυαλινο γατο4αρο

+ ενα 180 λιτρο με 6 χρυσοψαρα 1 κοι(μικρα σε ηλικια) και ενα μεγαλουτσικο οσψαρ....

τα ενυδρυα μου δεν ειναι στρωμενα με βακτιρια και αυτα.... λογο του οτι δεν 8ελω να ταλεπωρισω τα 4αρια που ειναι ιδη μεσα ...

βεβαια εχω φυσικο χαλικι (αγοραστο) φυτα (4ευτηκα) και φιλτρο επαγγελματικο εσωτερικο με καρβουνακια λευκου αν8ρακα αν δεν κανω λα8οσ ...

καποια ιδεα τι μικρο αλλα σιμαντηκο μπορω να κανω για να τα βελτιωσω ?

αν θελεις να βελτιωσεις ολα σου τα ενυδρεια με σκοπο την καλυτερη κατασταση και υγεια των ψαριων σου...

α)πρεπει να αλλαξεις ολες σχεδον τις λαθος συνθεσεις ψαριων στα ενυδρεια σου.

β)πρεπει αν αλλαξεις σε καποια ενυδρεια το μεγεθος τους.(αν ειναι δυνατον περισσοτερα λιτρα,αλλιως να μειωθει ο αριθμος των ψαριων η να αλλαξει).

γ).χρειαζεσαι εντατικο διαβασμα που εχει να κανει με τις ιδιαιατεροτητες καθε ψαριου σε διατροφη,περιβαλλον,συνθηκες νερου.

δ)να αποκτησεις οικειοτητα με τα τεστ και την βοηθεια που μας δινουν ετσι ωστε να αποφευγουμε λαθη,μολυνση του νερου.

γενικως οπως βλεπεις προσπαθησα να απαντησω οσο πιο ηπια μπορουσα στις ερωτησεις σου.δεν υπαρχουν μικρα η μεγαλα σημαντικα στο χομπι.ακολουθεις 5 βασικους κανονες και θα εχεις καλα αποτελεσματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...