adlib 28 Νοεμβρίου 2012 #51 Share 28 Νοεμβρίου 2012 πολυ ομορφο φιλε μου!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 28 Νοεμβρίου 2012 #52 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Ωραίος!!! Από αυτή την κίτρινη ρικορδέα θέλω!!! Κανόνισε να το κάνεις φάρμα το μικράκι. !Εγώ μαζί σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 28 Νοεμβρίου 2012 Author #53 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Σας ευχαριστω πολυ!Οχι απο ζωντανα δεν εχω κατι αλλο..Σκεφτομαι ακομα ενα clown και κανενα firefish.Tο damsel θα βγει γιατι μας εχει βγει Chuck Norris.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 28 Νοεμβρίου 2012 #54 Share 28 Νοεμβρίου 2012 (edited) respect! ...νομιζω τα ειπα ολα! Έγινε επεξεργασία 28 Νοεμβρίου 2012 - giorginakos Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 29 Νοεμβρίου 2012 #55 Share 29 Νοεμβρίου 2012 καλημερα και πολλα μπραβο για το στολιδι σου φιλος........ΤΕΛΕΙΟ!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 10 Δεκεμβρίου 2012 Author #56 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 εδω και εναν μηνα χρησιμοποιω βακτηρια special blend για να κατεβασω τα νιτρικα!Σε καθε αλλαγη (εβδομαδιαια) βαζω 20 ml..να συνεχισω να βαζω την ιδια δοση ή να μειωσω?Μην στεγνωσει φοβαμαι.. Τα νιτρικα μου ειναι μεταξυ 25-50 και φωσφορικα 0! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 10 Δεκεμβρίου 2012 #57 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Θα έχεις νιτρικά...αλλά μην κολλάς..απλά προσέχεις περισσότερο με το τάισμα....για μένα μην βάλεις άλλα ψαράκια.Το διαολάκι το damsel θα βρεί το μέρος του και θα τα πάει μια χαρά με το κλοουνόψαρο.Αν βάλεις και άλλα ψαράκια θα αρχίσουν οι μάχες για κυριαρχία κτλ...και είναι λίγα τα λίτρα. Εμένα πάντως είναι το αγαπημένο μου ψαράκι το yellowtail που θεωρείται και το πιο φρόνιμο της οικογένειας. Πρόσεχε λίγο και δώσε βάση. Οι εφίλιες και ειδικά η torch που έχεις επάνω...(και αυτή είναι απο τα αγαπημένα μου κοράλλια) είναι πολύ επιθετικές...αν τις αφήσεις δεν θα σου αφήσουν τίποτα άλλο...έχουν την τάση να τσιμπάνε ότι βρούνε στο πέρασμα τους.Τοποθέτησε τα κοράλλια σε ασφαλής θέσεις...ας πούμε στην μια γωνία βάλε την paradivisa και στην άλλη την torch αλλά σε ασφαλή περίμετρο με τα υπόλοιπα κοράλλια. Αυτή τη γιγάντια pallythoa μπορείς να την βγάλεις μια καλύτερη φώτο να την δούμε καλύτερα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 10 Δεκεμβρίου 2012 Author #58 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 εννοεις στην τριτη φωτο αυτο αριστερα? Οι εφιλιες ετσι οπως τις εχω τωρα δεν ακουμπανε κανενα κοραλι διπλα τους..το εχω προβλεψει..το νταμζελ ειναι 2 μηνες και δεν λεει να τα βρει με τιποτα με το κλοουνακι..πολυ ξυλο οταν περναει απο την περιοχη του..τον εχει περιορισει στο μισο ενυδρειο.. Τωρα οσο αναφορα τα βακτηρια..να τα σταματεισω τελειως?τι να κανω?Σημερα κανονικα ειναι να βαλω μιας και εκανα αλλαγη και περιμενω γνωμες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 10 Δεκεμβρίου 2012 #59 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 συνεχισε να κανεις οτι σου εχω πει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 10 Δεκεμβρίου 2012 Author #60 Share 10 Δεκεμβρίου 2012 Ok Σταυρο ακολουθω τις συμβουλες σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 13 Δεκεμβρίου 2012 #61 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ καλό μπράβοοοο.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 13 Δεκεμβρίου 2012 #62 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 1 πολυ ομορφο και οικονομικο mini reef....... Ιακωβε ενημερωσε και ποσα εχεις ξοδεψει για να το φτιαξεις ........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #63 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 ειπαμε ειναι το reef του φτωχου αυτο μεχρι τωρα εχω ξοδεψει λιγοτερα απο 300 ευρω συμπεριλαμβανομενου ολα, ενυδρειο,αλατια,ρεφρακτομετρα,κυκλοφορητες κτλ κτλ μεχρι και ζωντανα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #64 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 το μεσημερι ειπα να βαλω εναν ακομα occelaris για να ειναι ζευγαρι...με το που μπηκε αρχισαν τα κυνηγητα και τα τσιμπιματα ασταματητα μεχρι που μολις ειδα το κλοουνακι στην γωνια πεθαμενο..Αυτο που μου εκανε ομως εντυπωση ηταν οτι ετρωγε ξυλο απο το αλλο occelaris!!!!δεν μπορω να το καταλαβω αυτο...εχω δει αγριοτητες απο mbuna και tanganyika αλλα σε τετοιο βαθμο πρωτη φορα βλεπω..οι αφρικανες μου μπροστα τους ειναι αγγελουδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αντώνιος 13 Δεκεμβρίου 2012 #65 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 ειπαμε ειναι το reef του φτωχου αυτο μεχρι τωρα εχω ξοδεψει λιγοτερα απο 300 ευρω συμπεριλαμβανομενου ολα, ενυδρειο,αλατια,ρεφρακτομετρα,κυκλοφορητες κτλ κτλ μεχρι και ζωντανα! Ε δεν είναι και λίγα........... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 13 Δεκεμβρίου 2012 #66 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Πολύ όμορφο το αποτέλεσμα φίλε μου! Να χαίρεσαι τον ύφαλο σου, συνέχισε με τα παιδιά και μην φοβάσαι τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #67 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Ε δεν είναι και λίγα........... αν δεν ηταν τα παιδια εδω να με καθοδηγησουν και να με βοηθησουν το ενυδρειο θα ειχε παει ανετα στο 1000ρικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Δεκεμβρίου 2012 #68 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Τα κλόουν αν δεν μπουν μαζί στο ενυδρείο μπορεί να αντιμετωπίσουν πρόβλημα μετά αν προσθέσεις κάποιο. Γι'αυτό καλύτερα να τα βαζεις μαζί, ή αν πρέπει να βάλεις κάποιο μετά να το βάζεις σε πολύ μικρή ηλικία. Βέβαια στο δικό σου ενυδρείο μπορεί να έπαιξε κάτι άλλο ρόλο και να το έχασες. Ίσως είχε υπερβολικό στρές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #69 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 με το που το εβαλα δεν σταματησε να το κυνηγαει..σε καποια φαση το ειχε πιασει απο την ουρα και το εσερνε..πρωτη φορα το βλεπω αυτο..το νταμζελ που ειναι πιο διαολος δεν μπηκε καν στον καβγα..τωρα πιστευω οτι και ψαρι να βαλω θα εχω τα ιδια αποτελεσματα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 13 Δεκεμβρίου 2012 #70 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 Aν βάλεις κάτι άλλο δεν θα έχεις πρόβλημα. Αλλά σε αυτά τα λίτρα δεν έχεις επιλογές. Το μόνο που σε παίρνει απο ψαρια να βάλεις είναι κλόουν, firefish(decora ή magnifica) τα οποία συγκαταλέγονται στους γοβιούς κανονικά, και κάποιο γοβιό. Και βέβαια όχι όλ αυτά, αλλά 1 απο αυτά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 13 Δεκεμβρίου 2012 Author #71 Share 13 Δεκεμβρίου 2012 το damsel θα φυγει..ηδη εχω βαλει αγγελια. ενα ζευγαρι occelaris θελω και ενα firefish αλλα πιστευω οτι και να παρω αλλο οταν το βαλω μεσα θα εχουμε τα ιδια.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jacob13 23 Δεκεμβρίου 2012 Author #72 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 μολις εντοπισα αυτο τον αστερια..μηπως ξερουμε τι ειναι και αν θα πρεπει να το βγαλω? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Δεκεμβρίου 2012 #73 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Αστερινα.Τρωει αλγη,αλλα σε μεγαλους αριθμους,οταν δεν βρισκει θα πειραξει κοραλια.Καλυτερα οσα βλεπεις να τα απομακρυνεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 23 Δεκεμβρίου 2012 #74 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Δώστην σε κάποιον να την βαλει στο σαμπ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 23 Δεκεμβρίου 2012 #75 Share 23 Δεκεμβρίου 2012 Πεταμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος