storki1 23 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 και ομως σημερα το πρωι γεννησε η μια γκαπινα μου και εκανε 1 σιαμαιο ψαρι (βασικα δυο ειναι γιατι κουνιουνται και τα δυο).τι γινεται τωρα?μπορουμε να κανουμε κατι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 θα συμφωνήσω με τον φίλο Δημοσθενη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 23 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Απο την εμπειρια μου στα ζωοτοκα κυριως στα γκαπυ σε καθε γεννα σχεδον ειχα σιαμαια και ο μεγιστος χρονος που πετυχα ηταν ενας μηνας........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
storki1 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) οριστε αν και απο κινητο αλλα δεν εχω αλλο μεσω αν και την πατησα. ηταν τοσο μικρα που για να καταλαβεται σημερα τα εχασα και μαλλον τα εφαγαν μαζι με μερικα ακομα που ειχε κανει γιατι περασαν μεσα απο την τρυπα που εχει η γεννηστρα στο κατω μερος. τωρα μου εχουν μεινει μονο τεσσερα που φερουν ακρας υγειας. Έγινε επεξεργασία 25 Σεπτεμβρίου 2012 - storki1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην εχεις τετοια αλλα θεαματα,φροντισε να φρεσκαρεις τα αιματα στα γκαπακια σου καθως τετοιες ανωμαλιες στις γεννησεις δειχνουν αιμομιξειες και dna σε φθινουσα κατασταση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
storki1 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Για να μην εχεις τετοια αλλα θεαματα,φροντισε να φρεσκαρεις τα αιματα στα γκαπακια σου καθως τετοιες ανωμαλιες στις γεννησεις δειχνουν αιμομιξειες και dna σε φθινουσα κατασταση. θα μπει αγγελια σε λιγο καιρο καθως θελω να αλλαξω και μερικες ρεντ τσερι για να φρεσκαριστουν και αυτες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος