mari mat 23 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 και καλωσ σας βρηκα ! με λενε μαριλενα , εδω και 4 χρονια εχω αρχισει να ασχολουμε με τροπικα ψαρια και εχω στην κατοχή μου 1. 60l με 2 χρυσοψαρα 4 γατο4αρα 2+ χρονων 1. 80 λιτρο με 2 οσκαρ (περιπου 8εκ.) 1 γλυφτη (`~13εκ.) και 1 πολυπτερο τησ σενεγαλησ (15 εκ) 1. 20λ με 6 νεον και 1 γυαλινο γατο4αρο 1.60λ με 1 πειραχα (προσ το παρον περιμενο να μου φερουν κι αλλα... ) + ενα 180 λιτρο με 6 χρυσοψαρα 1 κοι(μικρα σε ηλικια) και ενα μεγαλουτσικο οσψαρ.... δυστυστιχος φετοσ χασαμε τα 2 10 χρονα χρυσοψαρα που ειχαμε και ειχαμε παραγγειλει και λιμνη για αυτα ηταν σαν τσιπουρεσ ! τα ενυδρια μου ολα εχουν στρω8ει με χαλικι φυσικο ( αγοραστο ) και εχουν ψεφτηκα φυτα, αν και περισυ ηταν φυτεμενο με αλη8ινα αλλα δυστυχοσ μου χαλασαν γτ εφυγα διακοπεσ για λιγο και δεν ειχαν το επαρκει φωτισμο... στο 80λ εχουμε επαγελματικο εσωτερικο φιλτρο . οπωσ και στο 180 λιτρο αυτα για την ωρα ... αφηστε καποιο σχολιο Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) γεια σου μαριλενα!τα ψαρια σου θελουν πολες αλαγες!πχ τα οσκαρ τα εχεις σε απηροελαχιστα λιτρα! Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2012 - tzole Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari mat 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, αλλα καθως ειναι μικρα ακομα τα οσκαρ και ειναι ανετα δεν αλλαζω ακομα ενυδριο, του χρονου σκοπευω να παρω μεγαλυτερο ενυδριο... οταν μπορεσω 8α ανεβασω φοτο θανκς ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tzole 23 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 εδω ειναι για καλοσορισμα!αμα ειναι ανιξε θεμα!με συγχορης για το σχολιο!φηλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari mat 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ενοιται ! απλα επιδη ημουν και σε ενα αλλο φορρουμ και ειχαν λυσα3ει για τα οσκαρ και το πειρανχα γραφτηκα εδω για να δω αν κατα ποσο ειναι τοσο στραβα τα ενυδρια μου ! και φυσικα να εμπλουτισω τισ γνωσεις μου στο 8εμα συγχορεμενοσ , και παντα φιλικα Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 23 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες και απο μενα! Δυστοιχος τα ενυδρεια σου εχουν πολλα λαθη,,διαβαζοντας ομως εδω τα διαφορα θεματικα του φορουμ θα το καταλαβεις και απο μονη σου. Καλη διαμονη σου ευχομαι στο φορουμ μας! Link to comment Share on other sites More sharing options...
n_vergopoulos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλώς ήρθες στην παρέα μας !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari mat 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω παιδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλως ηρθες.....καλή αρχή και δύναμη για διάβασμα................. Link to comment Share on other sites More sharing options...
clooyn 23 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες Μαριλενα και απο εμενα.Καλη συνεχεια στο φορουμ Link to comment Share on other sites More sharing options...
manos23 23 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς ήρθες στο φόρουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
τολισ 23 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλως ηρθες!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς όρισες στο aquazone Μαριλενα και καλή διαμονή! Όπως είπαν και οι φίλοι παραπάνω τα ενυδρεία σου χρειάζονται αλλαγές, με καλή διάθεση από εσένα και την βοήθεια μας θα βρούμε λύσεις σε όλα σου τα προβλήματα! Καλή συνέχεια! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mari mat 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #14 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω και παλι και να σειμιωσω οτι εδωσα πισω το πειρανχακι γτ μου εσπασε στην γωνια το ενυδριο μου και ειχε μεγαλη διαρροη δυστηχως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts