panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 δεν καταλαβαινω γιατι το φιλτρο μου δεν εχει παντα πιεση,την πρωτη φοτα το εκανε και το καθαρισα δουλεψε με πιεση 2-3 ημερεσ και παλι επεσε,μερικεσ φορεσ ισα που βγαζει....ειναι εξωτερικο...jbl 120 εχω 3 ημερεσ που το καθαρισα παλι να θελει?τι αλλο μπορει να φταιει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 εχει καλαθακια ?βαζεις υαλοβαμβακα πριν την κεφαλη? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 καλαθακια εχει υαλοβαμβακα οχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 μπροστα το φιλτρο στην εισαγωγη εχω βαλει και σφουγκαρι στο καλαθακι τησ σωληνασ που τραβαει νερο .πειραζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 γενικα κοιτα μηπως κοντα στην κεφαλη εχει φλαντζακια φθαρμενα.το εχεις καιρο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 βαλε και καμμια φωτο του να το δουμε μπας και βρουμε λυση Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 μπροστα το φιλτρο στην εισαγωγη εχω βαλει και σφουγκαρι στο καλαθακι τησ σωληνασ που τραβαει νερο .πειραζει? για ποιο λογο εχεις βγαλει σφουγγαρι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vagelis87 23 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Φίλε μου εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με το EHEIM 2213. Κάθε 3-4 μέρες το πολύ βδομάδα μου βουλώνουν οι σωλήνες και στην ουσία δεν έχει πίεση το φίλτρο, βγάζει ελάχιστο. Πιάνουν σαν γλίτσα-βιολογία. Κυρίως το μπαστούνι, το λάστιχο της εισαγωγής και πιο λίγο το κομμάτι του πλαστικού σωλήνα(η κούρμπα δηλαδη) πριν πάει στο spray bar. Τσεκαρέ τα αν είναι ΟΚ... Εγώ έχω πάρει ένα κομμάτι από σύρμα(καλυμμένο με πλαστικό) που απλώνουμε τα ρούχα και έχω δέσει ένα πανάκι στην άκρη και το περνάω και το τραβάω μέσα απ' το σωλήνα. Βγάζει αρκετό πράγμα. Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2012 - vagelis87 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #9 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 μου εκοψε το κεραμικο αξονακιο του ανεμιστηρα προτινεται κατι ειναι δευτερη φορα που το κανει Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 μπροστα το φιλτρο στην εισαγωγη εχω βαλει και σφουγκαρι στο καλαθακι τησ σωληνασ που τραβαει νερο .πειραζει? Koιταξες το σφουγγαρι;Μηπως μπουκωνει και κοβει την ροη;Ποσο καιρο εχει το φιλτρο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 μου εκοψε το κεραμικο αξονακιο του ανεμιστηρα προτινεται κατι ειναι δευτερη φορα που το κανει kati ειναι εκει κοντα και ειτε το τραβαει βρισκει αντισταση και το σπαει η΄εχει ρουφηξει κατι.το αξονακι αυτο σπαει για πλακα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #12 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια το αντικατεστησα με ενα μεταλικο ανοξιδοτο το βαρεθικα να το κοβει και ενανα πατεντα τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια το αντικατεστησα με ενα μεταλικο ανοξιδοτο το βαρεθικα να το κοβει και ενανα πατεντα τι λετε? Πρεπει να ειναι με ακριβεια φτιαχμενο,αλλιως θα κανει θορυβο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #14 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου κανει θορυβο αλλα ζημια δεν νομιζω να κανει χανει χιλιοστο του χιλιοστου στο παχοσ στο μηκοσ ειναι οκ τι λεσ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #15 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 23 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε μου κανει θορυβο αλλα ζημια δεν νομιζω να κανει χανει χιλιοστο του χιλιοστου στο παχοσ στο μηκοσ ειναι οκ τι λεσ? σε αλλο φιλτρο γνωστος μου ειχε κανει παρομοια αντικατασταση.Ζημια δεν εγινε,απλα ηταν πολυ ενοχλητικος ο θορυβος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #17 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ευχαριστω πολυ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #18 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια ο θορηβοσ παρεμεινε δυστυχοσ αλλα εχω αλλη μια απορια θελω να βαλω υαλοβαμβακα κ σκευτομαι για να μην τον τραβηξει η προπελα να τουβαλω απο πανω σιτα πλαστικη και απο κατω για να τον διαχωριζει απο τισ βιομπαλεσ μου τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #19 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 τι λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #20 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 επιγομαι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 24 Σεπτεμβρίου 2012 #21 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια ο θορηβοσ παρεμεινε δυστυχοσ αλλα εχω αλλη μια απορια θελω να βαλω υαλοβαμβακα κ σκευτομαι για να μην τον τραβηξει η προπελα να τουβαλω απο πανω σιτα πλαστικη και απο κατω για να τον διαχωριζει απο τισ βιομπαλεσ μου τι λετε? Ο θορυβος λογικα θα παραμεινει. Το φιλτρο εσωτερικα εχει καλαθακια;Δεν ειχε καποιο πλαστικο,σαν καπακι;"Η γενικα καποιο πλαστικο ως ''διχτυ'' πριν την κεφαλή;Προσοχη στην σιτα,αν ειναι αυτες που χρησιμοποιουν στα παραθυρα,μην την βαλεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 24 Σεπτεμβρίου 2012 Author #22 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) οχι δεν ειχε κατι η σιτα δεν ειναι σαν υφασμα ειναι σκληρο πλαστικο...καλαθακια εχει στο τερμα κατω εχω σφουκαρι στο μεσεο σιποραχ και στο πανω βιομπαλεσ Έγινε επεξεργασία 24 Σεπτεμβρίου 2012 - panagiotis1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 25 Σεπτεμβρίου 2012 Author #23 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 αν βαλω τον υαλοβαμβακα στο β καλαθι πανω στο σιποραξ ειναι λαθοσ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 25 Σεπτεμβρίου 2012 #24 Share 25 Σεπτεμβρίου 2012 Συνηθωςο υαλοβαμβακας μπαινει τερμα πανω Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotis1 26 Σεπτεμβρίου 2012 Author #25 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 ok ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος