Jump to content

Θολο Ματι Σε Μια Απο Τις Θηλυκες Φροντοζες

Recommended Posts

καλημερα σε ολους...χτες παρατηρησα οτι η μια φροντοζιτσα εχει λιγο θολο το ενα ματι..κατι σαν βλεννα ειναι..απο μετρησεις που εκανα χτες ειμαι μια χαρα

ph 8,4 gh 15 kh 16 no2 0 no3 15 και αμμωνια 0...τι μπορει να φταιει?χτες αφου το ειδα για καλο και για κακο και δε ξερω αν εκανα καλα,εκανα μια καλη αλλαγη νερου(200λιτρα περιπου)και εριξα λιγο παραπανω prime..

υγ απλα να αναφερω οτι αυτη η θηλυκια τσακωνεται αρκετες φορες με μια αλλη...επισης η ορεξη της ειναι μια χαρα και κολυμπαει χωρις κανενα προβλημα..

υγ καπου διαβασα οτι καλο φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το melafix?εγω που δεν εχω καραντινα μπορω να το χρησιμοποιησω?δε χαλαει τη βιολογια?

καλημερα σε ολους...χτες παρατηρησα οτι η μια φροντοζιτσα εχει λιγο θολο το ενα ματι..κατι σαν βλεννα ειναι..απο μετρησεις που εκανα χτες ειμαι μια χαρα

ph 8,4 gh 15 kh 16 no2 0 no3 15 και αμμωνια 0...τι μπορει να φταιει?χτες αφου το ειδα για καλο και για κακο και δε ξερω αν εκανα καλα,εκανα μια καλη αλλαγη νερου(200λιτρα περιπου)και εριξα λιγο παραπανω prime..

υγ απλα να αναφερω οτι αυτη η θηλυκια τσακωνεται αρκετες φορες με μια αλλη...επισης η ορεξη της ειναι μια χαρα και κολυμπαει χωρις κανενα προβλημα..

υγ καπου διαβασα οτι καλο φαρμακο σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το melafix?εγω που δεν εχω καραντινα μπορω να το χρησιμοποιησω?δε χαλαει τη βιολογια?

Η πλεον πιθανη αιτια το ξυλο.Βγαλε καμμια φωτο ακομη παντως και παρατηρησε καλα το ψαρι.Η αλλαγη νερου και η χρηση αντιχλωριου με αλοη μονο καλο θα της κανει.

:)

δεν υπαρχει τοσο σημαντικο προβλημα.. σε 1 βδομαδα θα εχει χαθει... αν ηταν πιο εντονο το προβλημα θα σου προτηνα melafix ή MYXAZIN

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...