dikaios 22 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω να κανω κατι για να προσαρμοστει πιο ευκολα ενας καινουργιος δισκος στο ενυδρειο μου..πηρα χθες ενα δισκο και παρατηρω οτι σημερα ειναι κρυμενος και δεν τρωει .δεν εχει κανενα προβλημα και οταν τον πηρα απο το μαγαζι -εχθες- ετρωγε κανονικα(στο μαγαζι). Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 δωσε μας περισσοτερες πληροφοριες για το ενυδρειο σου.υπαρχουν κρυψωνες,αλλοι δισκοι,κλπ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει μια κρυψωνα και εκει πηγαινει!ειδικα οταν με βλεπει.εχω αλλους 4 δισκους.δεν τον ενοχλει κανενας γιατι ειναι στο μεγεθος που ειναι και ο μεγαλυτερος δισκος μου.ο δισκος ειναι θυληκος αν εχει σχεση.απλα με το φαι με ανυσηχει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ολα θελουν τον χρονο τους.παρατηρεις για τωρα και δωσε λογο σκορδοζουμο στην τροφη του.φανταζομαι πως δεν τον εβαλες σε καραντινα.εγκλιματισμο και μπλουμ στο ενυδρειο ε; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 ακριβως.εδωσα σημερα σκορδοζουμο αλλα και παλι δεν πλησιασε..ποτε πρεπει να αρχισω να ανυσηχω??στην εβδομαδα πχ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) μου εχουν τυχει και περιπτωσεις πανω απο μηνα στο παρελθον,γιαυτο μιλησα για υπομονη και παρατηρηση... Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2012 - klaz Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 22 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 υπαρχει μια κρυψωνα και εκει πηγαινει!ειδικα οταν με βλεπει.εχω αλλους 4 δισκους.δεν τον ενοχλει κανενας γιατι ειναι στο μεγεθος που ειναι και ο μεγαλυτερος δισκος μου.ο δισκος ειναι θυληκος αν εχει σχεση.απλα με το φαι με ανυσηχει... Πως εισαι σιγουρος γιαυτο;Οπως και αν εχει τα ψαρια θελουν τον χρονο τους.Ισως να τον ψιλοενοχλουν καποιες στιγμες και απλα δεν το εχεις παρατηρησει.Αναφερεις επισης μια κρυψωνα,γενικα θα ηταν καλο να υπαρχουν πιο πολλες και στις 2 πλευρες του ενυδρειου.1-2 μερες στο ενυδρειο ειναι πολυ μικρο διαστημα.Οπως σου ειπε και ο klaz,υπομονη και παρατηρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 πριν τον αγορασω τον ειδα να γεννει αυγα στο προηγουμενο ενυδρειο!!παρατηρω οτι οταν βλεπει εμενα κρυβεται κατευθειαν,αλλα και παλι δεν τρωει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
manolischania 27 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 πριν τον αγορασω τον ειδα να γεννει αυγα στο προηγουμενο ενυδρειο!!παρατηρω οτι οταν βλεπει εμενα κρυβεται κατευθειαν,αλλα και παλι δεν τρωει... Φυσικό και επόμενο είναι να σε φοβάται η βασίλισσα μιας και γνωρίζει πολύ καλά ότι την χώρισες από τον βάτραχο τις !!! να κάθεσαι τουλάχιστον 30 λεπτά στο ενυδρείο μπροστά καθημερινά να σε ξεφοβηθεί . Για την μάσα μην ανησυχείς είναι ορμονικά διαταργμενι μιας και ήταν από γέννα σε καμιά βδομάδα θα φάει ίσος και συντομότερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
dikaios 2 Οκτωβρίου 2012 Author #10 Share 2 Οκτωβρίου 2012 ok!ο δισκος εχει αρχισει και τρωει εδω και μια εβδομαδα!ολα καλα!1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 6 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 6 Οκτωβρίου 2012 ok!ο δισκος εχει αρχισει και τρωει εδω και μια εβδομαδα!ολα καλα!1 Τελος καλα,ολα καλα.Ειναι συνηθισμενο,να χρειαστουν λιγο χρονο στην προσαρμογη τους τα ψαρια.Καλη συνεχεια λοιπον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος