Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) http://reefbuilders....ael-reefmax-xl/ http://www.charterhouse-aquatics.co.uk/catalog/aquael-reefmax-aquarium-p-8894.html Η Πολωνική εταιρία μας εκπλήσσει ευχάριστα με το νέο ενυδρείο που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013. Για όσους θέλουν να αποφύγουν τη συλλογή διαφόρων εξαρτημάτων και τις DIY κατασκευές, θα τα έχει όλα !!! μια πρίζα χρειάζεται μόνο και φυσικά τα ανάλογα χρήματα για την αγορά του..... "ακούστηκε" ότι στην ελληνική αγορά θα τα πιάσει τα 5.000 ευρώ. Μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά αν αναλογιστούμε ότι πολλοί απ εμάς μπορεί να ξοδέψαμε και περισσότερα με διάφορες λάθος αγορές και άχρηστους εξοπλισμούς, ίσως για κάποιους να αξίζει. Από την εταιρία θα αποστέλλεται έτοιμο συναρμολογημένο στο σπίτι σας πάνω σε μια παλέτα !!! Η όλη λογική θυμίζει το Red Sea Max, αλλά η Aquael προχώρησε πολλά βήματα παραπάνω. Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 22 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) πραγματικα θα ειναι το απολυτο ενυδρειο....Και πραγματικα Βαγγελη αν αναλογιστει κανεις αυτο που ειπες για τις επιπλεον προσθηκες που κανουμε στα ενυδρεια μας,η τιμη του ακουγετε νορμαλ για all-in-one σε τετοιες διαστασεις και με κοντρολερ Μηπως να αλλαξω το reefmax 130 μου??? Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 22 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 "ακούστηκε" ότι στην ελληνική αγορά θα τα πιάσει τα 5.000 ευρώ. με βλέπω σιγά σιγά να Relax Πάνο! :bigemo_harabe_net-111: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Και μένα με κούρασαν τα επιπλέον τσίντζιλα μίντζιλα και το DIY... αλλά δεν με καλύπτουν οι διαστάσεις του. Ενώ το πλάτος του (70 cm) είναι μια χαρά για reef με "χαλάει" το μήκος που είναι μόνο ένα μέτρο... Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 5 χιλιάρικα για πλαστικό καπάκι? Γενικά αυτά τα all-in-one θεωρώ απαραίτητη την προσθήκη χεριού...Προκαταβολικά νομίζω οτι ο frankenstein μου είναι πιο πλήρης.Αν πήγαινα σε πιο πολλά λίτρα θα πήγαινα σε DIY χαμηλό χωρίς κόντρες,με φωτιστικό Νικολουτσό, σκίμμερ 3πλά λίτρα,3 vortech και zeovit.Πιο φτηνά θα έβγαινε και θα χτυπούσε ταβάνι σε 1-2 χρόνια.Προς τα εκεί προορίζομαι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 22 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Εμένα πάλι με καλύπτει απόλυτα η διάστασή του και το φάρδος του !! Όσο για τις λάμπες, τον κοντρόλλερ και την οθόνη τάτσσσσ ........ όλα τα 5ο χίλιαρα ! Άτιμη ΔΕΗ γμ τα χαράτσια σας Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 5 χιλιάρικα για πλαστικό καπάκι? Γενικά αυτά τα all-in-one θεωρώ απαραίτητη την προσθήκη χεριού...Προκαταβολικά νομίζω οτι ο frankenstein μου είναι πιο πλήρης.Αν πήγαινα σε πιο πολλά λίτρα θα πήγαινα σε DIY χαμηλό χωρίς κόντρες,με φωτιστικό Νικολουτσό, σκίμμερ 3πλά λίτρα,3 vortech και zeovit.Πιο φτηνά θα έβγαινε και θα χτυπούσε ταβάνι σε 1-2 χρόνια.Προς τα εκεί προορίζομαι. Ε τώρα το καπάκι σε πείραξε εσένα..και το δικό μου που ήταν από αλουμίνιο το κατάλαβα !!! Στο δικό σου αν δεν του έβαζες χέρι δεν θα γινότανε με τίποτα αυτό που είναι σήμερα... ενώ αυτό δεν νομίζω ότι χρειάζεται καμιά παρέμβαση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν δεν το δουλέψεις λίγο καιρό δεν θα βρείς αδυναμίες.Εγώ απλά έκανα την Μελέτη(τι ωραία κοπέλα αυτή η Ελεονόρα) μου και είχα κάνει το πλάνο μου απο νωρίς.Πιστεύω είναι το καλύτερο κομμάτι στην δημιουργία ενός ενυδρείου και δεν θα το άλλαζα με τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VRILO 22 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Με 5 χιλιαρικα θα εφτιαχνα ..... τουλαχιστον 2 σαν τα δικο μου ενυδρειο..... αλλα αυτα ειναι γουστα και τσεπες..... Έγινε επεξεργασία 22 Σεπτεμβρίου 2012 - VRILO Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν ήμουν σε φάση να στήσω θαλασσινό με μια καλύτερη τιμουλα θα το έπαιρνα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 22 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 αν ηταν δηναρια ...τοτε μονο θα τα εχωνα για να παρω αυτο το....μπολεκ και λολεκ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 24 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 Οι ανάγκες του καθενός είναι διαφορετικές. Αυτο είναι έτοιμο για καπιον που ίσως να μην πιάνουν τα χέρια του ή που να είναι καμμενος απο πετ σοπ ή απλά να έχει φράγκα και να το θέλει με βιολογία και ενός χρόνου στρωμενο. Συγουρα δεν κάνει για τον μπομπ τον μάστορα. Και θα συμφωνήσω με τον Βαγγέλη το μήκος είναι επιεικώς απαράδεκτο. Δεν λογίζεται ΜΕΓΆΛΟ ενυδρειο με κάτο απο 130-140 μήκος. Δεν μπορω να πω όμως σαν ιδέα και με το πακέτο του εξοπλισμού ότι δεν είναι καλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος