Jump to content

Οργάνωση Ομάδας Για Τα Προφίλ Ψαριών / Φυτών.

Recommended Posts

Το να δημιουργηθούν τα προφίλ όπως καταλαβαίνεται είναι μια συλλογική εργασία και δεν μπορεί να υλοποιηθεί από 2-3 άτομα.

Έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια αλλά χρειάζονται άτομα να στελεχώσουμε αυτή τη ομάδα.

Σαν πρώτη φάση για να ολοκληρωθούν τα προφίλ των φυτών, θα χρειαστούν κάποια άτομα που να γνωρίζουν το PhotoPaint της Corel.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις γραφιστικής παρά μόνο τον απλό χειρισμό του προγράμματος διότι υπάρχουν έτοιμες όλες οι μάσκες και το μόνο που θα χρειαστεί να κάνετε είναι να τοποθετείται στα σωστά σημεία τις εικόνες και να μεταβάλλονται κάποιες συνθήκες ή ακόμη και την απλή πρόσθεση κειμένου στην υπάρχουσα μάσκα.

Όσοι νομίζεται ότι μπορείτε να συμμετέχετε δηλώστε τη συμμετοχή σας για να δημιουργήσουμε τα προφίλ όπως το παρακάτω.

post-13206-0-03228700-1348296112_thumb.jpg

Σε όσους συμμετάσχουν θα δοθούν οδηγίες για τον χειρισμό που πρέπει να κάνουν και φυσικά τα πρωτότυπα αρχεία/μάσκες.

Τα προφίλ των φυτών συντονίζονται από τους rastafarian και Aiolos (για ότι αφορά την γραφιστική πλευρά)

Στη πορεία θα συνεχίσουμε με όσους το επιθυμούν για να ολοκληρωθούν και τα υπόλοιπα προφίλ.

http://www.aquazone....showtopic=69589

Όπως κρίνεται και μόνοι σας από τις εικόνες των προφίλ, είναι κάτι μοναδικό σε παγκόσμιο επίπεδο που εκτός από όμορφο είναι και πρακτικό γιατί με μια ματιά αναγνωρίζονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το κάθε είδος.

Ελάτε να "ξεφύγουμε" !!!!

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

:wootwoot: :wootwoot: :wootwoot:

Αν μπορω να βοηθησω εγω ,ειμαι μεσα :buttrock:

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Για οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά φυτά / ψάρια (γλυκού) θα επικοινωνείτε με τον Κώστα και ότι αφορά το θέμα επεξεργασίας εικόνας και του ίδιου του προφίλ με εμένα.

Νομιζω οτι καλητερα ειναι να ξεκινησουμε με τα φυτα μιας και εχει ηδη γινει μια προεργασια και ειναι και λιγοτερα απο τα ψαρια,μολις τελειωσουμε με αυτα θα περασουμε στα ψαρια για να μην μπερδευουμε τις δουλειες.Για τα φυτα ψαχνουμε μελη που εχουν ασχοληθει μ αυτα γιατι δεν κανουμε απλα μια μεταφραση αλλα βαζουμε και προσωπικες εμπειριες και γνωσεις.

Βαγγελη για στειλε το λινκ να κατεβασω το προγραμμα για να το μαθω.Το κατεβασα απο αλλου αλλα μου εβγαζε error.

Βαγγελη για στειλε το λινκ να κατεβασω το προγραμμα για να το μαθω.Το κατεβασα απο αλλου αλλα μου εβγαζε error.

Εσυ θες να εισαι στην συλλογη και συγγραφη των προφιλ η στη συμπληρωση της μασκας?

και εγώ θέλω να βοηθήσω αλλά στην συλλογή πληροφοριών

γιατί το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή μου

και εγώ θέλω να βοηθήσω αλλά στην συλλογή πληροφοριών

γιατί το πρόγραμμα δεν είναι συμβατό με τον υπολογιστή μου

Για ποια απο τισ 2 ομαδες μιλας?

Στη παρούσα φάση τα άτομα που θα συμμετάσχουν θα είναι χωρισμένα σε 2 (ή και παραπάνω αν χρειαστεί) ομάδες με ένα κοινό στόχο... την τελειοποίηση για τα προφίλ των φυτών.....

Αργότερα θα συνεχίσουμε και με τα ψάρια... αυτά που έχουμε προς το παρόν μας καλύπτουν, από φυτά πάσχουμε !!!

και στις 2 αν γίνεται

Οπως ειπε και ο Βαγγελης πιο πανω θα ξεκινησουμε με τα φυτα και μετα θα παμε στα ψαρια.

Στο team συντονισμού θα συμμετέχει και ο Klaz (όσο του επιτρέπει ο χρόνος) για τον τελικό έλεγχο στην ορθότητα των πληροφοριών και συμπλήρωμα εμπειριών αν χρειαστεί γιατί πάνω στα φυτά έχει διδακτορικό !!! :bigemo_harabe_net-55:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...