Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 ............απο εδω φευγω. Καλη συνεχεια σε ολους τους φιλους,αφρικανους και μη,και καλη συνεχεια και επιτυχια στην κατηγορια της Αφρικης. Δυστυχως η παραμονη μου στο φορουμ ειναι αδυνατη.Μη ρωτησει κανεις γιατι,απαντηση δεν θα δωθει. Ας με συγχωρησουν καποιοι φιλοι που εχουμε επικοινωνια μεσω πμ,αλλα δυστυχως δεν μπορω να βοηθησω αλλο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοείς φεύγεις? Φεύγεις απο τα ενυδρεία αφρικής, ή φευγεις απο το φόρουμ? Εννοείς πως δεν θα είσαι και τόσο ενεργό μέλος ή ότι δεν θα ξαναμπείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 21 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 τι ειναι αυτο τωρα???.......αμα φευγει τετοια εμπειρια ................... ποιος θα μεινει???? στρατο δεν σε ξερω, δεν εχουμε γνωριστει, δεν ειμαι ''αφρικανος'' ή ''θαλασσινός'', ουτε εχουμε εποικινωνια μεσω pm,.....ειμαι πολλα χιλιομετρα μακρια.................κ ομολογω οτι λυπαμαι παρα πολυ αν κατι τετοιο συμβει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 21 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Κριμα! Πολυ κριμα! Μακαρι να μην παιζονται λογοι υγειας! Ευχομαι καλη συνεχεια! Και με το καλο ξανα πισω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 21 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ενας ενας την κανουμε νομιζω... Κριμα... Γεια χαρα Στρατο, εμεις θα τα λεμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 21 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 ενας ενας την Κανουμε νομιζω... Κριμα... Γεια χαρα Στρατο, εμεις θα τα λεμε δυστυχος δεν γίνετε αλλιώς Πανο!!!Γερο δεν γλιτωνεις απο μένα ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 21 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να σαι καλά Στράτο και σε ευχαριστούμε...ελπίζω όπως είπε και ο vale να μην είναι λόγοι υγείας... Σε περιμένουμε να ξαναγυρίσεις...και πιστεύω θα γίνει..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 κριμα.. γεια χαρα Στρατο!να σαι καλα φιλε.. υ.γ:περιμενουμε επιστροφή!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εγω προσωπικα δεν μπορω να διανοηθω aqua zoone δυχως τον Στρατο,ειναι το πιο δραστηριο μελος του,και η προσφορα του ανεκτιμητη.Αν αποχωρισει ο Στρατος,θα ειναι μεγαλο πληγμα,για μας τους μαθηταδες του,αλλα και γενικα για ολο το φορουμ, Στρατο αν ειναι προσωπικο το θεμα,σου ευχομαι ολοψυχα να το ξεπερασεις,και να εισαι παλι κοντα μας.Αν ειναι για οτιδηποτε αλλο,Στρατο δεν αξιζει να χαλαμε την ζαχαρενια μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) πλεον το φορουμ εχει φτασει σε τετοιο ''επιπεδο'' που ο Στρατος ειναι απλος παρατηρητης και μαλλον δεν εχει να ''δωσει'' τιποτα παραπανω απο οτι εχει δωσει τοσα χρονια . Γνωμη μου . Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2012 - Geosid Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 21 Σεπτεμβρίου 2012 #12 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 πλεον το φορουμ εχει φτασει σε τετοιο ''επιπεδο'' που ο Στρατος ειναι απλος παρατηρητης και μαλλον δεν εχει να ''δωσει'' τιποτα παραπανω απο οτι εχει δωσει τοσα χρονια . Γνωμη μου . φιλε geosid μηπως ....................το φορουμ ........................δεν εχει πια να δωσει κατι σε ενα μελος σαν τον Στρατο??? ο Στρατος εχει να δωσει πααααααααααααρα πολλα.........σε νεα μελη σαν κ μενα κ πολλους αλλους απλους επισκεπτες κ μη!!! γνωμη μου κ λυπαμαι αφανταστα που δεν θα διαβαζω σχολια του!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 21 Σεπτεμβρίου 2012 #13 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 φιλε geosid μηπως ....................το φορουμ ........................δεν εχει πια να δωσει κατι σε ενα μελος σαν τον Στρατο??? ο Στρατος εχει να δωσει πααααααααααααρα πολλα.........σε νεα μελη σαν κ μενα κ πολλους αλλους απλους επισκεπτες κ μη!!! γνωμη μου κ λυπαμαι αφανταστα που δεν θα διαβαζω σχολια του!!!! Φιλε μου .... Μενω στο παραπανω που εγραψα για τον Στρατο , δεν θελω να επεκταθω παραπανω ( για τους δικους λογους ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 21 Σεπτεμβρίου 2012 #14 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Όποιον δεν τον αφορά το θέμα απλά δεν το διαβάζει κι απλά δεν γράφει. Τα προσωπικά σας αλλού!! Άσχετα ποστ διεγράφησαν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #15 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Τι βλεπουν τα σχιστα μου ματια και μπιρμπιλοματικα Μιας και τωρα το ειδα αφιερωμενο στον φιλο μου τον καστορα.Αφου τα βλεπει ολα μελο,ας δει και λιγο κωμωδια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Beaver 21 Σεπτεμβρίου 2012 #16 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Ο κάστορας απλα θέλει ισιες κουβεντες ρε! ΥΓ. ασε που τελικά δεν μας είπες τι στο ***** έπαθε το κουκλακι σου και στέλνεις τα goodbye!!! Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2012 - Crazy_Beaver Link to comment Share on other sites More sharing options...
ελιοτ 22 Σεπτεμβρίου 2012 #17 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 ελπιζω καποια στιγμη να γυρισεις πιο ορεξατος Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikoloutso 14 Οκτωβρίου 2012 #18 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 14 Οκτωβρίου 2012 Author #19 Share 14 Οκτωβρίου 2012 Σε τρωει να μαθεις κατι Νικο; Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 15 Οκτωβρίου 2012 #20 Share 15 Οκτωβρίου 2012 Ήρθε η ώρα να καληνυχτίσω κάποιον.Οι εριστικές συμπεριφορές κάποτε πρέπει να πάψουν. Το θέμα κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts