θανασης 21 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Να ρωτησω κατι. Θελω να φτιαξω μια κατασκευη απο φελιζολ, για εξωτ. διακοσμηση του ενυδρειου. Τι σιλικονη η κολλα να χρεισιμοπηεισω και τι μπογιες για να μην εχω προβλημα με τις χελονες μου? Στο διαδικτιο ειδα καποιες αλλα δεν τις γνωριζω. Μπορει καποιος φιλος να με ενημεροσει? Ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 21 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μια καλη λύση,αλλά λίγο ακριβή,είναι ενυδρειακή σιλικόνη και επικάλυψη με ψιλό αμμοχάλικο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 21 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 αυτο ειθελα να ρωτησω και εγω τι μπογιες μπορουμε να βαλουμε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 21 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Απο τη στιγμη που θα μπει εξωτερικα και οχι εσωτερικα δεν νομιζω να εχεις προβλημα στη χρηση οποιασδηποτε μπογιας ή κολας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xristos.i 21 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 εγω ομος θα το βαλω εσωτερικα μιπως ξερεις κανενας αν ειπαρχουν χροματα μι τοξικα>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ σε μια κατασκευή που φτιάχνω αυτό τον καιρό χρησιμοποιώ μη τοξικό τσιμέντο durostik D1 κατάλληλο για δεξαμενές νερού! Το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και σε λίγες μέρες θα ανεβάσω και νέες φωτογραφίες! http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77257 Link to comment Share on other sites More sharing options...
malamadre 24 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 εγω ομος θα το βαλω εσωτερικα μιπως ξερεις κανενας αν ειπαρχουν χροματα μι τοξικα>? Συγνωμη φιλε μου...απλα στο αρχικο σου ποστ γραφεις εξωτ.... Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος