Jump to content

Κυκλοφορητές

Mario

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια απορία μου… έχω ένα ενυδρείο 240l reef και έχω από κυκλοφορητές 2 coralia 2800 και έναν 4000 είναι αρκετοί η χρειάζομαι και άλλον???? Την παρουσίαση του ενυδρείου μου θα την πραγματοποιήσω σε λίγο καιρό!!!!!! ευχαριστώ εξαρχής

Η κυκλοφορία κατά πόσο ισχυρή πρέπει να είναι, εξαρτάται από τα κοράλλια που θα έχεις μέσα. Τα σκληρά απαιτούν πολύ μεγαλύτερη από ότι τα LPS ή τα μαλακά.

Βασικά πιστεύω ότι θα βάλω λίγο πολύ από όλα τα είδη άρα σαν γενική κυκλοφορία είμαι καλά η θέλω περισσότερο…

Πιστεύω πως στα λίτρα αυτά με τους κυκλοφοριτές αυτούς είσαι οκ! Εσύ πως το βλέπεις? Παρατηρείς ελειπη κυκλοφορία?

Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και πολύ καλά πιστεύω πως πάνω κάτω καλά είμαι.. απλά επειδή στηρίζω και την βιολογία μου στον βράχο λέω μήπως καλό είναι να έχω περισσότερη κυκλοφορία..

Περισσότερη κυκλοφορία δεν χαλάει! Αλλά να μην γίνεται πληντύριο και να μην μπορεί να σταθεί τίποτα! Το θέμα είναι να μην υπάρχουν νεκρα σημεία στο ενυδρείο!

Καλή η ροή απλά πρόσεχε μη φτάσεις στο σημείο που θα δυσκολεύεσαι να βρεις σημεία να τοποθετήσεις μανιτάρια, lps και γενικά κοράλλια που θέλουν ήρεμα νερά.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...