Mario 20 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με μια απορία μου… έχω ένα ενυδρείο 240l reef και έχω από κυκλοφορητές 2 coralia 2800 και έναν 4000 είναι αρκετοί η χρειάζομαι και άλλον???? Την παρουσίαση του ενυδρείου μου θα την πραγματοποιήσω σε λίγο καιρό!!!!!! ευχαριστώ εξαρχής Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Η κυκλοφορία κατά πόσο ισχυρή πρέπει να είναι, εξαρτάται από τα κοράλλια που θα έχεις μέσα. Τα σκληρά απαιτούν πολύ μεγαλύτερη από ότι τα LPS ή τα μαλακά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #3 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικά πιστεύω ότι θα βάλω λίγο πολύ από όλα τα είδη άρα σαν γενική κυκλοφορία είμαι καλά η θέλω περισσότερο… Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Πιστεύω πως στα λίτρα αυτά με τους κυκλοφοριτές αυτούς είσαι οκ! Εσύ πως το βλέπεις? Παρατηρείς ελειπη κυκλοφορία? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Να σου πω την αλήθεια δεν γνωρίζω και πολύ καλά πιστεύω πως πάνω κάτω καλά είμαι.. απλά επειδή στηρίζω και την βιολογία μου στον βράχο λέω μήπως καλό είναι να έχω περισσότερη κυκλοφορία.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Περισσότερη κυκλοφορία δεν χαλάει! Αλλά να μην γίνεται πληντύριο και να μην μπορεί να σταθεί τίποτα! Το θέμα είναι να μην υπάρχουν νεκρα σημεία στο ενυδρείο! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mario 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 οκ ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BiggBilly 20 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλή η ροή απλά πρόσεχε μη φτάσεις στο σημείο που θα δυσκολεύεσαι να βρεις σημεία να τοποθετήσεις μανιτάρια, lps και γενικά κοράλλια που θέλουν ήρεμα νερά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος