panagiotiss1 19 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Ξέρω πως το καλύτερο θα ήταν να τα έβγαζα φωτογραφία αλλά είναι πολύ μικρά και δεν έχω τόσο καλή κάμερα που να εστιάζει τόσο κοντά. Στο πίσω μέρος του ενυδρείου στην μια μεριά (συγκεκριμένα στην δεξιά) είναι γεμάτο μικρά κουλουριασμένα σαν σκουλήκια κάτασπρα και είναι και σαν απολιθωμένα, τα περνάω με τον μαγνήτη αλλά τίποτα δεν τα παίρνει. Η ερώτηση μου είναι αν γνωρίζει κανείς τι είναι? δύσκολο μεν εφόσον δεν υπάρχει φωτογραφία, αλλά μπορεί κάποιος να το έχει ξαναδεί. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
submarine1981 19 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Εχω εγω τετοια. Ειναι μεσα σε κατι ασπρα σαν να εχουν κελυφος και εχουν φτιαξει σωληνα. Ειναι λεπτα περιπου σαν τριχα. Τα ιδια λεμε αραγε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 19 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) κάτι σαν αυτό είναι??? Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2012 - Mr_Zoo Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Μάλλον λέμε τα ίδια. Mr zoo δεν ανοίγει η φωτογραφία Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 μοιάζουν έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα δεν ξερω για τα αλλα παιδιά αλλα αυτα έχω δει και εγω στο δικο μου τι είναι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 καλησπέρα δεν ξερω για τα αλλα παιδιά αλλα αυτα έχω δει και εγω στο δικο μου τι είναι;; Pileolaria sp Φεύγουν αν τα τρίψεις με τηλεκάρτα ή ξυράφι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω κάτι ακόμα είναι κάποιο κακο η καλο σημάδι που βγήκαν αυτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν είναι κάτι κακό απλά καταναλώνουν Ασβέστιο και κάθονται και σε πλαστικά μέρη όπως αντλίες κτλ. και είναι δύσκολο να τα αφαιρέσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 οκ ευχαριστω πολυ.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #11 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι Alex αυτά είναι.. :thumbup: Να μην ανησυχούμε δηλαδή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος