Rik 19 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) To πιασατε πολλοί ? :P Ενταξει μην στεναχωριεσαι, και εγω εχω σαρδελες στον κορφο μου, και προσωπικα δεν με θεωρω υπευθυνω. Απο την αλλη καπου και οι συντονιστες καταλαβαινω πως εχουν δυσκολο εργο και στο κατω κατω ειμαστε ανθρωποι και η προειδοποιησει σχετικη μην το κανεις και θεμα.............. Έγινε επεξεργασία 19 Σεπτεμβρίου 2012 - Rik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μου επιτρεψετε για το τελος να αναλογιστω και να ρωτησω γιατι ασχολουμαστε με το (πωλειται-ζητειται-χαριζεται),και οχι με το γιατι πλεον υπερισχυει των υπολοιπων ενυδρειακων θεματων; Link to comment Share on other sites More sharing options...
GKAZI 19 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Θα μου επιτρεψετε για το τελος να αναλογιστω και να ρωτησω γιατι ασχολουμαστε με το (πωλειται-ζητειται-χαριζεται),και οχι με το γιατι πλεον υπερισχυει των υπολοιπων ενυδρειακων θεματων; Θα συμφωνήσω ότι το forum από τότε τουλάχιστον που μπήκα εγώ -πριν από τρία χρόνια- μέχρι σήμερα φαίνεται να έχει... "αλλάξει" και να μοιάζει περισσότερο με τηλε-αγγελίες. Για το θέμα ανάρτησης αγγελιών θα πρότεινα ΚΑΜΙΑ αγγελία να μην αναρτάται αν δεν πάρει το ΟΚ από τους συντονιστές. Σε πολλά forum για να δημοσιεύσεις κάτι πρέπει να πάρεις "έγκριση" από τη συντονιστική ομάδα. ΥΓ προς συντονιστές: την αγγελία μου με τίτλο "Δυστυχώς πουλώ τα ψάρια μου" έχω ζητήσει να κλειδωθεί, αλλά μέσα στο φόρτο εργασίας δεν το είδε κανείς σας. Αν μπορείτε κάντε το. Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
lykourgos 19 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 λύσεις υπάρχουν πολλές και σίγουρα θα υλοποιηθούν το καλύτερο όμως της υποθέσεις είναι οτι υπάρχουν άτομα σαν και εσάς που αγαπάτε το ΑΖ που ασχολείστε για την καλύτερη λειτουργία του,μέσα απο προτάσεις και αντιπαραθέσεις μόνο θετικά μήνυμα βγαίνουν. θα συμφωνήσω απόλυτα οτι πριν βγει μια αγγελία να εγκριθεί απο τους συντονιστές!! και μόνο αν είναι σωστή να ανεβεί! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 19 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 λύσεις υπάρχουν πολλές και σίγουρα θα υλοποιηθούν το καλύτερο όμως της υποθέσεις είναι οτι υπάρχουν άτομα σαν και εσάς που αγαπάτε το ΑΖ που ασχολείστε για την καλύτερη λειτουργία του,μέσα απο προτάσεις και αντιπαραθέσεις μόνο θετικά μήνυμα βγαίνουν. θα συμφωνήσω απόλυτα οτι πριν βγει μια αγγελία να εγκριθεί απο τους συντονιστές!! και μόνο αν είναι σωστή να ανεβεί! :bigemo_harabe_net-64: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #31 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Βασικός σκοπός είναι όλα τα μέλη που αναρτούν αγγελίες να είναι "συνεργάσιμα" προς τους κανόνες... .... και επειδή εδώ είμαστε μια παρέα πάνω απ όλα, οι συντονιστές των αγγελιών ή θα πρέπει να γίνουν για μια ακόμη φορά οι "κακοί" του φόρουμ απορρίπτοντας τις λάθος αγγελίες, ή θα πρέπει να διορθώνουν τις προς ανάρτηση αγγελίες με δικιά τους πρωτοβουλία, είτε με συνεννόηση με το κάθε μέλος που δεν την έστησε σωστά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Σεπτεμβρίου 2012 #32 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Αν μου επιτρεπεις να απαντησω με ερωτηση προς μελη και συντονιστικη ομαδα Ποιος αλλος εκτος απο μενα εχει φαει 33αρη επειδη απαντησε σε αγγελια ? ( μιλαω για το 33αρη που ''αρπαξα'' προσφατα σε αγγελια του φιλου νικολουτσο ) οπου δεν ειμουν και ο μονος αλλα ουτε και ο πρωτος ( αν θυμαμαι καλα ) που απαντησε στη συγκεκριμενη αγγελια Εαν δεν τρωνε και οι υπολοιποι που απαντανε και καθε λιγο και λιγακη κανετε edit τις αγγελιες τοτε θα πει πως κατι εχετε με μενα και ψαχνετε το παραμικρο για να με στειλετε .... Εκτος και αν βλεπω φαντασματα ''παλι'' . Δεν νομιζω να χρειαζεται να επεκταθω παραπανω ( δεν με περνει κιολας με το 67αρη που εχω να πω κατι παραπανω ) γιατι φλερταρω ΠΑΛΙ με το μπαν. Πολλοί και διάφοροι και το μόνο που απάντησαν ήταν: Συγνώμη, δε θα ξαναγίνει. Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πόσες φορές είχες παραβεί τους κανονισμούς σε αγγελίες πριν λάβεις 33%, πόσες φορές κάναμε edit σε ποστ σου, και πόσα ΠΜ σου στείλαμε; Εσύ μπορεί να μη θυμάσαι,όμως εγώ θυμάμαι γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία και λόγο αντιπάθειας.Δε νομίζω οτι έχουμε δείξει τέτοιο χαρακτήρα. Τα φαντάσματα ζουν σε στοιχειωμένα σπίτια, εδώ ζουν χομπίστες. Και οι συντονιστές χομπίστες είμαστε και όλοι μαζί πρέπει να συνυπάρχουμε.Δε θέλω να ακούω σπόντες και άκυρα παράπονα από κανέναν. Αν κάποιος έχει να πει κάτι στα ίσια, να το πει αλλιώς να σωπάσει και να ασχοληθεί με αυτό που πρέπει να κάνει εδώ. Πέρα από τους γραπτούς κανόνες, υπάρχουν και οι άγραφοι και κάπου τα πράγματα έχουν τα όρια τους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Geosid 19 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Πολλοί και διάφοροι και το μόνο που απάντησαν ήταν: Συγνώμη, δε θα ξαναγίνει. Να σε ρωτήσω κι εγώ κάτι; Πόσες φορές είχες παραβεί τους κανονισμούς σε αγγελίες πριν λάβεις 33%, πόσες φορές κάναμε edit σε ποστ σου, και πόσα ΠΜ σου στείλαμε; Εσύ μπορεί να μη θυμάσαι,όμως εγώ θυμάμαι γιατί τίποτα δεν γίνεται τυχαία και λόγο αντιπάθειας.Δε νομίζω οτι έχουμε δείξει τέτοιο χαρακτήρα. Τα φαντάσματα ζουν σε στοιχειωμένα σπίτια, εδώ ζουν χομπίστες. Και οι συντονιστές χομπίστες είμαστε και όλοι μαζί πρέπει να συνυπάρχουμε.Δε θέλω να ακούω σπόντες και άκυρα παράπονα από κανέναν. αν κάποιος έχει να πει κάτι στα ίσια να το πει αλλιώς να σωπάσει και να ασχοληθεί με αυτό που πρέπει να κάνει εδώ. Πέρα από τους γραπτούς κανόνες, υπάρχουν και οι άγραφοι και κάπου τα πράγματα έχουν τα όρια τους... Tελευταια φορα που βγηκα και ειπα τα πραγματα με το ονομα τους εκανε εντιτ ο Ταν και μου απαντησε με κοκκινα γραμματα .... Συμφωνω στο οτι τιποτα δεν ειναι τυχαιο Δεν συμφωνω στο οτι καποιοι δεν εχουν δειξει τετοιο χαρακτηρα και εσυ με καλυψες αλλα πιστευω οτι σε καλυψα και εγω . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 19 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Σύμφωνοι. Όλοι έχουν αρκετές ευκαιρίες να επανορθώσουν, αρκεί να τις σεβαστούν και να το κάνουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #35 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως πολλοί θα διαπιστώσατε από τις ανακοινώσεις στο θέμα των αγγελιών αλλάζει το καθεστώς. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσει ανακοίνωση της συντονιστικής ομάδας για τον τρόπο που θα χειρίζονται πλέον οι αγγελίες. Το παρόν θέμα κλειδώνει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts