Alexpsycho 22 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Αν κάποιος θέλει Mesh υλικό για τροποποίηση σκίμμερ απλά να μου πεί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 22 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ να δούμε πότε θα αξιωθώ να κάνω και το δικό μου !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 22 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 χμμ να δούμε πότε θα αξιωθώ να κάνω και το δικό μου !!! Μούργα 2 ημερών. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 22 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Μούργα 2 ημερών. Ωραία φωτισμένη φώτο Στις 6 αύριο έκλεισε έτσι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 22 Σεπτεμβρίου 2012 Author #30 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 ετσι ετσι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Για όσους αργούν να ετοιμαστούν, ας αρχίσουν σιγά σιγά.... Μη ξεχνιόμαστε !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #32 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Η σημερινή συνάντηση παιδιά ήταν τέλεια !!!! Ο Ανδρέας έβγαλε τα αποθαμένα 2 χρόνων και δεν έκλεισε καθόλου, μα καθόλου το στόμα του.... το καλό είναι ότι έλεγε ενδιαφέροντα πράγματα... και κλασσικά όλα γύρω από το χόμπι μας.... Να το ξανακάνουμε !!! Φάγαμε και τα γλυκάκια μας, κερασμένα από τον Θοδωρή που είχε γενέθλια !!! Έγινε επεξεργασία 17 Νοεμβρίου 2012 - Aiolos Link to comment Share on other sites More sharing options...
toyomania8617 23 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 ωραια ηταν οντως...........και αντε ας μην χανομαστε κανονιστε πιο τατκικα τα ραντεβου βαγγελη............αν και δεν το ευχαριστηθηκα λογω το τι αργησα να ερθω!!!Υ.Γ. Αντρεα παμε για μου λειψατε part 2......................χαχαχαχαχαχαχα αμμεσα ομως!!Στην επομενη συναντηση φερνω νοστιμιες εγω βαγγελη..................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 χμμμ θα κανονίζουμε συναντήσεις κάθε φορά που θα έχει γενέθλια κάποιος Link to comment Share on other sites More sharing options...
grigoros 23 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Όπως πάντα μια καλή παρέα!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andreas kika 23 Σεπτεμβρίου 2012 Author #36 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Πολυ καλη παρεα παιδια μπραβο μας!Μιλουσα παρα πολυ ωρα πραγματικα νιωθω πως εκλεισε ο λαιμος μου σχεδον!Αφου αλλαζε η συζητηση καθε 5 λεπτα απο τα altum στα reef,απο τα reef στα κοραλια απο τα κοραλια στις κιχλιδες!!! Ενιωσα οπως τις πρωτες συναντησεις του forum μας!Απλα τελεια ψαροπαρεα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 23 Σεπτεμβρίου 2012 #37 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Με ασπιρίνες είμαι... σε είχα και δίπλα μου, πονοκεφάλιασα !!!! Αλλά επειδή είμαι μαζόχας μου άρεσε... να το ξανακάνουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 23 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Και εμείς έτσι πού και πού ρουφάμε και τα λέμε λέμε! Έτσι να ξεδίνουμε λίγο και να αποφεύγουμε τους κρήσο-λάγνους... Έγινε επεξεργασία 23 Σεπτεμβρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 23 Σεπτεμβρίου 2012 #39 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 εχω να δηλωσω οτι ο Αντρεας ακομα και μεσα στο αμαξι δεν σταματησε να μιλάει!!!! χαχαχαχαχαχαχαχα!!! οντως απο τις καλυτερες aquazone συναντησεις που εχω παει!!! (εν τω μεταξυ στο τσαφ προλαβα το τρενο αφου κόλλησα με το ενυδρειο του Θοδωρου!!!) Link to comment Share on other sites More sharing options...
bababrilios 23 Σεπτεμβρίου 2012 #40 Share 23 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω αν το κατάλαβες Αντρέα αλλα εμείς μόνο για reef μιλούσαμε, εσυ χωνοσουν σε όλες τις συζητήσεις αφου έχεις και απο όλα τα ήδη σε νερο. Άντε βρε να σε δούμε και με νερο χελώνες σε λίγο. (αν δεν έχεις ακόμα) Και γω το ευχαριστηθικα πολλη, όσο παει και δένει πιο πολλη η παρέα και αυτο είναι το ωραίο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 24 Σεπτεμβρίου 2012 #41 Share 24 Σεπτεμβρίου 2012 пoλύ κάλη βγήκε η ξαφνική αυτή συνάντηση . Αντρέα χάρηκα που σε γνώρισα και μπράβο για την ιδέα σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος