Savou 18 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπερα παιδια! Μου δωσανε αυτη την φωτογραφικη μηχανη γιατι εχει ενα προβλημα! Να πω απο τωρα οτι εχω μονο την μηχανη και την μπαταρια δεν υπαρχει φορτιστης! Η καμερα λοιπον οταν την ανοιγω μου βγαζει ενα μηνημα for ''infoLITHIUM'' battery only και σβηνει! Στην αρχη νομιζα οτι απλα δεν ειχε μπαταρια! Την φορτισα ,ε δικια μου πατεντα απο καμερα τις sony με τα ιδια Amper και watt! Παλι τα ιδια! Μετρησα την μπαταρια γεματη! Παλι ομως τα ιδια! Τη μπορει να ειναι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 σου σβηνει αμεσως? αν ναι αντικατασταση μπαταριας {δεν κραταει φορτιο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 παντως σαν μηχανη ειναι καλη με πολυ καλο φακο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Savou 18 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 σου σβηνει αμεσως? αν ναι αντικατασταση μπαταριας {δεν κραταει φορτιο) Aναβει κρατιεται για περιποθ 20-30 δευτερολεπτα και μετα βγαζει αυτο το μηνυμα και σβηνει! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zapetros 18 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 κατα πασα πιθανουητα δεν κραταει φορτιο.αλλαξε μπαταρια Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.