panagiotiss1 18 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα η ερώτηση μου είναι ο ίδιος ο τίτλος αν το Mb 7 κάνει για το στρώσιμο ενός ενυδρείου γλυκού νερού. Ευχαριστώ!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostas82 18 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα η ερώτηση μου είναι ο ίδιος ο τίτλος αν το Mb 7 κάνει για το στρώσιμο ενός ενυδρείου γλυκού νερού. Ευχαριστώ!! στο μπουκάλι λέει πως κάνει , δεν το έχω δοκιμάσει όμως σε γλυκού νερού Link to comment Share on other sites More sharing options...
alatismenos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Λογικά ναι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 18 Σεπτεμβρίου 2012 #4 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 κάνουν αλλά θέλουν προσοχή...τα βακτήρια τρώνε οξυγόνο και αν υπερδολογείς μπορεί να σου δημιουργήσουν πρόβλημα.Το ΜΒ7 είναι πολύ ισχυρό φιδόζουμο,και ας μην το παραδέχονται όλοι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.T 18 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 εγώ πάντως που διακρίνομαι για την προσοχή με την οποία βάζω τα πρόσθετα δεν μου έχει γίνει κάτι με τα ΜΒ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickTheFish 18 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με τις σωστές δοσολογίες και να ενεργούμε σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στην οπίσθια πλευρά της συσκευασίας..Η εταιρία προτείνει χρήση σε θαλασσινό και σε γλυκό νερό.Τώρα βέβαια μπορείς να στρώσεις το ενυδρείο σου με πιο συμβατικά αλλά και οικονομικά βακτήρια.Ότι και αν αποφασίσεις θα θέλαμε να μας ενημερώσεις ώστε να βοηθηθούν και άλλα μέλη με τις ίδιες απορίες. Link to comment Share on other sites More sharing options...
panagiotiss1 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #7 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Καλώς. Θα ενημερώσω για την εξέλιξη που θα έχει. Έτσι για τα τυπικά είναι ένα μικρό ενυδρείο που το είχα στο ''ράφι'' 30 λίτρα και το έχω βάλει να τρέχει με ένα 2211 Eheim. Είναι η 2η μέρα. Προορίζετε για έναν μονομάχο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 19 Σεπτεμβρίου 2012 #8 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Οτι κάνουν είναι σίγουρο. Έστρωσα δισκάδικο 200λίτρα με αυτά.Απλά θέλουν προσοχή γιατί bacterial bloom είναι πολύ εύκολο να πάθεις με μειωμένα επίπεδα οξυγόνου στο ενυδρείο οπότε τις οδηγίες κατα γράμμα και τα μάτια σου ανοιχτά.Κρίμα να χάσεις ζωντανά απο βακτήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος