ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 να διαφημισουμε και το τοπο μας Στην Κεφαλονια η ξαπλωστα - ομπρελα για τους Ελληνες ηταν δωρεαν ( ας πληρωσουν οι ξενοι που τα ''εχουν'' ) :bigemo_harabe_net-74: Καλώς ήρθατε στο πολιτισμό! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 20 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχαχαχαχα.ωραιος ο τυπος!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mad23 20 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χαχα!ωραιος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
FotisGt 20 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Είδες τελικά;Ο Τζάμπας ζει!Στην Κεφαλλονιά μένει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ε ρε jumbo που σας χρειάζεται! Ρουφάμε και τα λέμε…. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kiamilgr 21 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Που να δείτε τιμές Νοτιοανατολικά της Ελλάδας ( πριν το Καστελόριζο ) Lysmata amboinensis 25 euro από 30 euro Turban Snail (Tectus fenestratus) 5 euro από 7 euro Crocea Clam (Tridacna crocea) 5cm 75 euro ΖΒ αιγαίου (για αρχάριους που δεν έχουν ιδέα) 18 euro/kg DIY βράχος με σχέδια από μυστρί Strore made 12 euro/kg Ενυδρείο Juvel Rio 240 μαζί με το έπιπλο 850 euro και όλα σε φιλικές τιμές χωρίς Φ@@ και όταν ρώτησα γιατί είναι οι τιμές τόσο ακριβές σε σχέση την Αθήνα, η απάντηση ήταν “Αγορασέτα από εκεί, ξέρεις τι απώλειες έχω και μεταφορικά” τα οποία μεταφορικά είναι 10 euro από Πειραιά-εδώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #32 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Γιαυτό όπως λέει παραπάνω και ο φίλος ebenos : "ρουφάμε και τα λέμε", "ρουφάμε και τα λέμε, λέμε" !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helloween 22 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 22 Σεπτεμβρίου 2012 Ναι είχε πουληθεί και είχε άλλες δύο γαρίδες με 35€ έκαστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 27 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 και όμως υπάρχει μαγαζί στην Θεσσαλονίκη που οι τιμές πλησιάζουν και καμιά φορά είναι και καλύτερες από την Αθήνα απλά το παλικάρι δεν έχει χρόνο να ασχοληθεί με τα φόρουμ. Εγώ πήρα από κει ένα ocellaris στα 12€ και μου είπε πως υπάρχουν κατά καιρούς και παρτίδες που βγαίνει στα 8! Ρώτησα και για pepermint που δεν είχε όμως εκείνη την στιγμή αλλά μου είπε ότι παίζει στα 18€. Όποιος θέλει να μάθει πληροφορίες για το μαγαζί ας μου στείλει μήνυμα γιατί πραγματικά αξίζει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 27 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Εμ και αυτός γιατί δεν κάνει μια εγγραφή !!! Είμαστε τόσοι πολλοί οι "πεινασμένοι" και απογοητευμένοι από τις τιμές εδώ στα βόρεια !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
x-nos 27 Σεπτεμβρίου 2012 #36 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Το ξέρω Βαγγέλη και γω κατά λάθος τον ανακάλυψα. Πάνω στην απογοήτευση μου να βρω ένα φθηνό ψάρι στην Θεσσαλονίκη έκανα ένα τηλέφωνο εκεί γιατί τιμές στην σελίδα του δεν υπάρχουν για τα ζωντανά. Η πλάκα όμως είναι ότι έχει και τις πιο χαμηλές τιμές σε κάποια πράγματα εξοπλισμού! Link to comment Share on other sites More sharing options...
klaz 27 Σεπτεμβρίου 2012 #37 Share 27 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτη η πολη μας ωρες ωρες για μπουνιες ειναι.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 28 Σεπτεμβρίου 2012 Author #38 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 Είμαστε περήφανοι για την πόλη μας καθώς είμαστε επίσης περήφανοι που αγοράζουμε κάποια πράγματα από άλλη πόλη !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vales_red 28 Σεπτεμβρίου 2012 #39 Share 28 Σεπτεμβρίου 2012 αλλου τρως κ πινεις αλλου πας κ το δινεις.... σοφος ο λαος! Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 6 Οκτωβρίου 2012 #40 Share 6 Οκτωβρίου 2012 Ειδα σημερα σε pet city 25 ευρω και καραφλιασα Καλα δε παμε καλα καθολου μετα λενε δεν εχουμε δουλεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 7 Οκτωβρίου 2012 #41 Share 7 Οκτωβρίου 2012 Τι είδες με 25 ευρώ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
merlon1 9 Οκτωβρίου 2012 #42 Share 9 Οκτωβρίου 2012 (edited) Cleaner γιαυτο δε μιλαει το θεμα ; Έγινε επεξεργασία 9 Οκτωβρίου 2012 - merlon1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
steliost 9 Οκτωβρίου 2012 #43 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Έχεις δίκιο, απλά τα τελευταία ποστ δεν μιλούσαν και τόσο για τη γαρίδα και παρασύρθηκα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 9 Οκτωβρίου 2012 Author #44 Share 9 Οκτωβρίου 2012 Την πρωτιά για την υψηλότερη τιμή σε γαρίδα καθαριστή, την κατέχει το πολυκατάστημα στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης πού ήταν τα 50,00€. Παρακαλώ όποιος /α έχει πληροφορία για υψηλότερη τιμή σε οποιοδήποτε σημείο της Ελληνικής επικράτειας παρακαλώ να το αναφέρει έτσι ώστε το ρεκόρτ να καταγραφεί στην λίστα των ρεκόρ αισχροκέρδειας ! Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος