Jump to content

Καθαριστής Γαρίδα Σε Τιμή Έκπληξη !!

Road Tail

Recommended Posts

Επίπα να το ποστάρω στο " Η υπομονή μου εξαντλήθηκε " αφού όντως η υπομονή μου εξαντλήθηκε

όμως απόφάσισα να το ποστάρω εδώ αφού απευθύνεται στους "θαλασσινούς"

αφού θεωρώ ότι η τιμή του συγκεκριμένου ζωντανού είναι όχι μόνο από απαράδεκτη αλλά σε βαθμό αισχροκέρδιας !!!

Σε επίσκεψή μου προχτές στο γνωστό πολυκατάστημα ανατολικά ρώτησα τιμή για την τελευταία γαρίδα που είχε προς πώληση :

Και ακούστε λοιπόν : ' Γαρίδα καθαριστής Scarlet Skunk Cleaner Shrimp M " μόνο 50,00€ από 30,00€ που είχε τον Ιούλιο

με την αιτιολογία του αυξημένου κόστους αγοράς !!!

Λυπάμαι αλλά δεν μπορούσα να μην το ποστάρω προς ενημέρωση των φίλων συμφορουμιτών της πόλης μας.

Κ

Ξέρεις πόσα κιλά γαρίδες αγοράζεις με 50 ευρώ από την Μοδιάνο?... και τις κάνεις και σαγανάκι και τηγανητές !!! (φώναξε με οκ?) χα χα χα

Γνωρίζοντας ότι το κατάστημα δεν έχει "Βήμα" στο φόρουμ δεν αναφέρεται το όνομα για ευνόητους λόγους και θα παρακαλούσα έτσι να μείνει.

Όσο για την τιμή, ναι είναι για μια ζωντανή γαρίδα και όχι για ένα κιλό γαρίδες στην ψαροταβέρνα "Τα μπαρμπούνια" στην Ν. Κρήνη !!

Σώπα ρε φίλε μόνο 50 ευρώ; Πρέπει να ήταν αυτή με το χρυσό επίστρωμα μάλλον, εγώ φίλε Κων/νε εδώ και πολύ καιρό παίρνω ζωντανά μόνο απο Αθήνα, ακριβώς για αυτό τον λόγο, βαρέθηκα να με κοροιδεύουν!!!!!!!!

Έχουν γίνει και άλλα ευτράπελα με τις τιμές στα ζωντανά...."εκεί"

.....Πρέπει να ήταν αυτή με το χρυσό επίστρωμα μάλλον,....

Ναι, όταν έκανε molt βγήκε το χρυσό από μέσα !!!

Εγω πηρα απο το Καρχαρια στο Περιστερι 10 ευρω

Ο Ανθρωπος ειναι επαγγελματιας με τα ολα του και δε λεει και βλακειες παρε αυτο ,παρε το αλλο....

Ασε που τα ψαρια που φερνει ξερει σε τι εποχη να τα φερει.

Προσωπικα ενα γεια λεμε και δε τον ξερω αλλα για μενα αξιζει τη διαφημηση.

Ο Ανθρωπος ειναι επαγγελματιας με τα ολα του και δε λεει και βλακειες παρε αυτο ,παρε το αλλο....

για εμενα καλα κανεις και το ανεφερεις μιας και καλοι επαγγελματιες πρεπει να χριζουν αναγνωρισης και ειναι και δικο μας ωφελος.

Road Tail εννοεις εκεινο το μεγαλο που βρισκεται λιγα μετρα μετα το "Σουηδικο μαγαζι"??????

Ε μη το κάνουμε βρείτε το όνομα !!!.... όλοι κατάλαβαν περί τίνος πρόκειται !!!

Αν είχε βήμα, πολύ απλά ο παθών θα αναρτούσε εκεί το παράπονο του... αλλά δεν έχει !!!

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Τον Ιούλιο αγόρασα γαρίδα από ηλεκτρονικό κατάστημα στα 12,00€ μαζί με κοράλια φράγκς που έβαλα παραγγελία και

είπα λοιπόν να της πάρω μαι ακόμα για παρέα μια και την είδα εκεί μόνη και τελευταία να κάθεται. Αλλά όχι ρε φίλε 50,00€ !!

Το καλοκαίρι που είχε στο ίδιο κατάστημα 30,00€ δεν την πήρα αφού ήξερα ότι Αθήνα έπαιζε τιμή κοντά στα 15-18€.

Giannakis, δεν έχει άλλο πολυκατάστημα ανατολικά. Τι δεν καταλλλλαβαίνεις κι εσύ, είσαι και συντοπίτης ?

Οι τιμές παίζουν εκεί γύρω στο 15άρι Κώ/νε, παραπάνω δεν έχω δει αλλού εκτός απο το συγκεκριμένο.

Τον Ιούλιο αγόρασα γαρίδα από ηλεκτρονικό κατάστημα στα 12,00€ μαζί με κοράλια φράγκς που έβαλα παραγγελία και

είπα λοιπόν να της πάρω μαι ακόμα για παρέα μια και την είδα εκεί μόνη και τελευταία να κάθεται. Αλλά όχι ρε φίλε 50,00€ !!

Το καλοκαίρι που είχε στο ίδιο κατάστημα 30,00€ δεν την πήρα αφού ήξερα ότι Αθήνα έπαιζε τιμή κοντά στα 15-18€.

Giannakis, δεν έχει άλλο πολυκατάστημα ανατολικά. Τι δεν καταλλλλαβαίνεις κι εσύ, είσαι και συντοπίτης ?

Εεεεε μπερδεψα την ανατολη με την δυση :P ..... Τι να κανω?Επισης εχω να πω πως απο θαλασσινα ζωντανα τσουζουν οι τιμες αλλα πολυ ομορφα για να τα χαζευεις :P ακομα και τα ψαρια γλυκου νερου τσουζουν λιγο αν και ποτε δεν εχω δει γεματα ενυδρεια αφου δεν παω καθε μερα εκει και δεν προλαβαινω να δω τις εισαγωγες που κανουν ....Επισης ενα ακομα παραπονο ειναι να αντιμετωπισουν την μυρωδια :ninja: :ninja: !!!Δεν αντεχω πανω απο 5 λεπτα εκει μεσα ενω θελω να χαζεψω τα ψαρια...Παντως μια φορα που πηρα ζωντανα μου βαλανε ακομα ενα ψαρακι δωρο και δεν ειχα κανενα προβλημα.....

Καλως ηρθες στα καταστηματα της πολης μας Κων/νε! Αν ψαξεις στο παρελθον ανα 6μηνο ολο και καποιος αναφερει σαν ανεκδοτο καποια τιμη απο εκει...

Εχω ακουσει τρελες τιμες για χαβανεζους medium 160ευρω, blue tang small 75ευρω...

Προσωπικα ψωνιζω απο Αθηνα, που και με τα εξοδα αποστολης, παλι βγιανει φθηνοτερα, αλλα ολο και κατι τσιμπαω απο δυτικα κι κεντροανατολικα...

Βρε συ Βαλεντίνε κι εγώ ψωνίζω από Αθήνα ψάρια και ασπόνδυλα ( έβαλα και παραγγελία προ ολίγου σε σπάνια είδη να μου φέρουν ),

ψωνίζω αλάτια, υγράτεστ, φίλτρα κ.αλ. από ηλεκτρονικά καταστήματα όπως waterwaves, petcumulus, aquario, κ.αλ.

ψωνίζω από τους Γερμανούς aquaristic.net αλλά και aquaristic.shop παρότι δεν γουστάρω να τους δινω τα φράγκα μου,

αλλά ψωνίζω και από συντοπίτες, ιδίως αν έχουν καλές τιμές πχ σε βράχο, κ.αλ. :)

Giannakis Παραπάνω έχει αναφέρει τη λέξη "τσούζουν" 2 φορές σε 2 προτάσεις και 2 σειρές. Είμαστε για να στούζουμε ρε φίλε ?

Όσο για χάζι έχει στο ιντερνετ ενυδρεία για να μένεις άφωνος και χωρίς να μυρίζεις την μπόχα ...... ήμαρτον !!

Τέλως πάντων ...... ο καθένας όπως βρίσκει πορέυεται σήμερα, άλλος τσούζοντας τον κόσμο

Για καθε καταστημα της θεσσαλονικης εχω να πω ιστοριες που δεν τελειωνουν ουτε αυριο...στο συγκεκριμενο μαγαζι ομως εχω δει απο τα καλυτερα!Αυτα τα κουτσομπολια ομως ειναι για να τα πεις στον καφε οχι στο φορουμ( http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=78556 )!!!!!

Αυτα τα κουτσομπολια ομως ειναι για να τα πεις στον καφε οχι στο φορουμ( http://www.aquazone....showtopic=78556 )!!!!!

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

καλημερα βρε παιδες γαι πειτε μου και εμενα σε ποιο μαγαζι υπαρχει γαριδα καθαριστης με 15 ευρω??!!!!!!!!!!!!!!!!!!vales??οσο για το blue tang ειναι μια πονεμενη ιστορια για εμενα γιατι το πληρωσα 100 ευρω παρακαλω σε μεγεθος 1ευρω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ναι καλα ακουσατε..............και μαλιστα εινα απο εδω δυτικα ο τυπος και καλα στρωμενο ψαρι!!!!!!!!!!!τες πα κυριακη με καφε ολα θα τα πουμε........................

Εχω να πω ότι σε παραλία της Χαλκιδικής ξαπλώστρα ομπρέλα κοστίζει 20€. Ποιος θα παει λέτε ; Ε σας λέω ότι και με συννεφιά είναι γεμάτη η παραλία.

Τι θέλω να πω, μπορει εγω να μην μπορω αλλα κάποιος άλλος να μπορει και αυτόν ακριβός περιμένει κάθε τέτοιο μαγαζι.

Δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, ο καθένας μας ξέρει μέχρι που μπορει και ΤΙ μπορει. Και μπορει τώρα που τα λέμε να έχει κιόλας πουληθεί.

Αυτα Όσον αφορά το θέμα τις τιμής.

Όσων όμως αφορά το θέμα της ποιότητας-καταλληλότητας ειδών-προιωντων να ειμαι υπέρ στις Τατιανιες :-))

Σε συζήτηση που είχα με έναν επαγγελματία του χώρου μας για μια παραλαβή που είχε με πολύ ακριβά ψάρια (κάποιο στις 3.000 ευρώ), μου είπε ότι υπάρχουν άτομα που τα δίνουν αυτά τα χρήματα.

Τελικά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους έχει αγγίξει η κρίση.

gem_tang.jpg

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

toyota...απο Αθηνα αν ψαξεις τοσο εχουν...Βρες κανα 2-3 φιλαρακια ακομα και καντε μια παραγγελια...να μοιραστουν τα εξοδα. Αφου οι Θεσσαλονικεις μαγαζατορες δεν μπορουν να ριξουν τιμες, ειναι αναγκαιο κακο! Παιρνεις το ρισκο βεβαια! Αλλο να το βλεπεις μπροστα σου και αλλο να επιλεγεις απο μια φωτογραφια. Και παντα ζυγιζεις με βαση το αν το αντεχει η τσεπη σου! Προσωπικα, επιλεγω ενα ποτ πουρι! Και αθηνα και θεσνικη και ανατολικα και κεντρο και δυτικα και χομπιστες... Δεν μενει κανεις παραπονεμενος. Αλλα αρκει να ικανοποιησουν τις απαιτησεις μου και να ειναι μεσα σε οικονομικα για μενα πλαισια...Αν εδωσε καποιος 100ευρω για ενα blue tang σε μεγεθος ευρω, κακως. Δεν σε υποχρεωνει κανεις να το παρεις. ενω ηδη υπαρχουν αγγελιες που δινουν blue tang medium (6cm) στα 40ευρω (εγω το δινα πριν το καλοκαιρι τοσο) ξεροντας ηδη οτι το ψαρι ζει 1 χρονο στο ενυδρειο. Ολους μας πιανει η ανυπομονησια μπροστα απο τα ενυδρεια μαγαζιων( μου εχει τυχει ..ολες τις φορες χαχα) Αλλα οταν το ποσο φευγει πανω απο καποιο οριο, τοτε καλο ειναι να μπαινει ενα φρενο. Αυτο που κανω εγω ειναι πριν μπω σενα μαγαζι να πω "Διαθετω μεχρι 25 ευρω για σημερα" .... Κι ο,τι βρω!

Σε συζήτηση που είχα με έναν επαγγελματία του χώρου μας για μια παραλαβή που είχε με πολύ ακριβά ψάρια (κάποιο στις 3.000 ευρώ), μου είπε ότι υπάρχουν άτομα που τα δίνουν αυτά τα χρήματα.

Τελικά υπάρχουν και κάποιοι που δεν τους έχει αγγίξει η κρίση.

gem_tang.jpg

Με την έκπτωση?

:bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163: :bigemo_harabe_net-163:

ναι αλλα δεν εχω δει και μια φορα να ποσταρει τιμουλες οταν ανοιγει θεμα στη κατηγορια του μαγαζιου για νεα εισαγωγη ....

Εχω να πω ότι σε παραλία της Χαλκιδικής ξαπλώστρα ομπρέλα κοστίζει 20€. Ποιος θα παει λέτε ; Ε σας λέω ότι και με συννεφιά είναι γεμάτη η παραλία.

Τι θέλω να πω, μπορει εγω να μην μπορω αλλα κάποιος άλλος να μπορει και αυτόν ακριβός περιμένει κάθε τέτοιο μαγαζι.

Δεν χρειάζεται να μου το πει κάποιος, ο καθένας μας ξέρει μέχρι που μπορει και ΤΙ μπορει. Και μπορει τώρα που τα λέμε να έχει κιόλας πουληθεί.

Αυτα Όσον αφορά το θέμα τις τιμής.

Όσων όμως αφορά το θέμα της ποιότητας-καταλληλότητας ειδών-προιωντων να ειμαι υπέρ στις Τατιανιες :-))

να διαφημισουμε και το τοπο μας :)

Στην Κεφαλονια η ξαπλωστα - ομπρελα για τους Ελληνες ηταν δωρεαν ( ας πληρωσουν οι ξενοι που τα ''εχουν'' ) :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

stoklari.jpg

Έγινε επεξεργασία - Geosid

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...