inf3ct3d 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #26 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Τι εννοεις; Τι ειναι λαθος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ο ρασταφιαν πρεπει να αναφερεται στο 60 λιτρο με τα 2 σκαλαρια τον ξιφοφορο και το οσκαρ...οι ψιφοφοροι και τα αγγελοψαρα θελουν αλλες συνθηκες νερου οσο για το οσκαρ συγουρα θα μεγαλοση πολυ γρηγορα με τοση καλη τροφη που του παρεχεις γτ βλεπω να τα τρωει τα υπολιπα....στο 240 τι αλλο εχεις βαλει?αν εχει μονο το μεγαλο οσκαρ νομιζω...λεω ΝΟΜΙΖΩ γτ ειμαι νεος και εγω οτι θα ηταν καλητερο να τον βαλεις στο μεγαλο ενυδρειακη και πανε πισω τον ξιφοφορο και διαβασε για τα αγγελοψαρα...ολα αυτα τελειως φιλικα...αν δεν με πιστευεις ψαξε στο γιου τιουμπ βιντεο με οσκαρ που τα ταιζουν βατραχους και χρυσοψαρα :-)....αν κανω καπου λαθος πειτε μου :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Akridas66 29 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ααα!ναι και το γατοψαρο βγαλτο επισης γτ βλεπω να γινετε και αυτο τροφη.....ελα και οι παλιοι γτ μπορει να κανω λαθος.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
inf3ct3d 29 Σεπτεμβρίου 2012 Author #29 Share 29 Σεπτεμβρίου 2012 Στο μεγαλο ειναι μονο το οσκαρ με το γατοψαρο και ενα γλυφτη που μου ειπαν δεν θα τον πειραξει, το γατοψαρο Ειναι μεγαλο ειναι λιγο μικροτερο απο το οσκαρ σιγουρα δεν χωραει στο Στομα του κ δεν τα βλεπω να μαλωνουν, τωρα αν κευε οτι ειναι λαθος τα σλλαζω. Οσο για το μικρο Οσκαρ το ξερω οτι ειναι κινδινος για τα υπολειπς αλλα ειναι πολυ μικρο σκομα, φοβαμαι να το βαλω στο μεγαλο Ενυδρειο μην το φαει ο μεγαλος. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 30 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Τα Οσκαρ θελουν πολυ πιο μεγαλο ενυδρειο και το 220 λιτρο σου γιατι γινονται θηρια! Τα αγγελοψαρα εκτος οτι δεν πανε με ξυφοφορους λογο διαφορετικων συνθικων αλλα ειναι κοπαδοψαρα και θελουν πολυ μεγαλητερο ενυδρειο απο το 60λιτρο,καλα για το οσκαρ που εχεις στο 60 δεν θα σου πω τιποτα,πιστευω οτι καταλαβαινεις και απο μονος σου.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 30 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 30 Σεπτεμβρίου 2012 Με την σειρά μου θα ήθελα να αναφέρω πως ο συμβουλάτοράς μου ήταν ο kixlidatos όταν πριν από 3 χρόνια ξεκίνησα κι εγώ το πρώτο μου ενυδρείο με όχι τόσο εύκολα ψάρια και εννοώ τις κιχλίδες. Μετά από 3 χρόνια μπορώ να τον ευχαριστήσω και να πω πως πρέπει να τον ακούτε γιατί έχει εμπειρία και αυτή τι στιγμή τα 4 ενυδρεία μου με τις συμβουλές του προαναφερόμενου χαίρουν άκρας υγείας με πάρα πολλές γέννες. Υ.Γ. Συγνώμη για το offtopic αλλά έπρεπε να το πω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 1 Οκτωβρίου 2012 #32 Share 1 Οκτωβρίου 2012 Με την σειρά μου θα ήθελα να αναφέρω πως ο συμβουλάτοράς μου ήταν ο kixlidatos όταν πριν από 3 χρόνια ξεκίνησα κι εγώ το πρώτο μου ενυδρείο με όχι τόσο εύκολα ψάρια και εννοώ τις κιχλίδες. Μετά από 3 χρόνια μπορώ να τον ευχαριστήσω και να πω πως πρέπει να τον ακούτε γιατί έχει εμπειρία και αυτή τι στιγμή τα 4 ενυδρεία μου με τις συμβουλές του προαναφερόμενου χαίρουν άκρας υγείας με πάρα πολλές γέννες. Υ.Γ. Συγνώμη για το offtopic αλλά έπρεπε να το πω. Σευχαριστω για τα καλα σου λογια. Και να συμπληρωσω οτι,οσοι εδω μεσα ακουσαμε τις συμβουλες των εμπειροτερων μας,μονο κερδισμενοι βγηκαμε.Οσοι κανανε του κεφαλιου τους,οι περισσοτεροι εφυγαν απο το χομπι,γιατι απαγοητευτηκαν με τα προβληματα,και οσοι εμειναν,εκαναν τσαμπα διαδρομη,για να καταληξουν παλι στην αρχη. Να εισαι καλα φιλε μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 1 Οκτωβρίου 2012 #33 Share 1 Οκτωβρίου 2012 οταν ξεκιναει καποιος καινουργιος εχει ενα ''ελατωμα''.τον ενθουσιαμο του να ξεκινησει το ενυδρειο του αμεσως με ψαρια μεσα.να κατσει στον καναπε του και να το χαζευει.βεβαια μεγαλο ρολο παιζει και ο πετσοπας που θα του πουλησει το ενυδρειο.αν ειναι σωστος επαγγελματιας θα τον κουλαντρησει τον νεο.ο φιλος θα δει στην πορεια οτι εχει λαθος ψαροσυνθεση και θα μαθει.παρα πολλοι απο εμας ξεκινεισαν το χομπυ στην πορεια απογοητευτηκαν βαρεθηκαν και το παρατησαν.οταν ξεκινησα εγω στη δεκαετια του 90 δεν υπηρχε ιντερνετ ουτε aquazone για να παρω πληροφοριες για στρωσιμο ψαροσυνθεση μετρησεις κλπ.ουτε ειχα καποιν εμπειρο να με καθοδηγεισει.ο πετσοπας μου πουλαγε οτι ψαρι μου αρεσε χωρις να μου πει αν κανει για τα λιτρα μου αν ειναι συμβατα τα ψαρια μεταξυ τους.το αποτελεσμα ηταν ολεθριο.απαγοητευτικα το παρατησα και ξαναρχησα το 2004 παλλι απο την αρχη.αυτο που εκανα συνθημα ειναι υπομονη-υπομονη.στο στρωσιμο τωρα υπαρχουν σκευασματα που γραφουν βαλτε ψαρια μετα απο 24 ωρες.προσωπικα το στρωσιμο το κανω με τον παραδοσιακο τροπο χωρις να αμφησβειτω τον αλλο τροπο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inf3ct3d 2 Οκτωβρίου 2012 Author #34 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Στο μεγαλο μου το ενυδρειο υπαρχει μια θολουρα τις τελευταιες μερες η οποια πυκνωνει οσο παει. Αλλαξα 1/3 νερα καθαρισα το φιλτρο ενω δουλευε 20 μερες μολις απο την αγορα του, τι μπορει να ειναι; Τι να κοιταξω; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Οκτωβρίου 2012 #35 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Το φιλτρο ειναι ο πνευμονας του ενυδρειου,το καθαριζουμε μετα απο αρκετους μηνες,και οταν πλεον αρχιζει να πεφτει η ροη του.Ειδικα στο δικο σου που ειναι καινουργιο ,κακως το καθαρισες. Οσο για την θολουρα,εναι σαν σκονη?εχει <χρωμα>?,μυριζει σαν κλουβιο αυγο?μηπως εβαλες περισσοτερα βακτηριδια απο οτι πρεπει? Καλα εκανες την αλλαγη.ψαξε την πηγη του προβληματος ,και σε δυο μερες αν δεν δεις διαφορα,κανε και αλλη αλλαγη νερου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
inf3ct3d 2 Οκτωβρίου 2012 Author #36 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Πριν δυο τρεις μερες ειχε αρχισει και θολωνε σαν σκονη οπως την πρωτη μερα που το γεμιζα. Τωρα εχει αρχισει κ περνει ενα ελαφρυ κιτρινο. Πως θα δω τι απ ολα ειναι; Δεν μυριζει παντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
kixlidatos 2 Οκτωβρίου 2012 #37 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Με το κιτρινο χρωμα ,με μπερδευεις.Μηπως εβαλες κανα ξυλο μεσα? Δεν ειναι σαν αραιο γαλα ?που αυξανεται η πυκνοτητα του? Link to comment Share on other sites More sharing options...
inf3ct3d 2 Οκτωβρίου 2012 Author #38 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Οχι ετσι ηταν την πρωτη μερα μολις εριξα φαρμακο. Τωρα ειναι απλα θολο λιγο μεν αλλα δεν ηταν ετσι. Ξυλο ναι εχω ενα αλλα το εχω απο την πρωτη μερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 2 Οκτωβρίου 2012 #39 Share 2 Οκτωβρίου 2012 (edited) Φίλε μου η κιτρινάδα πολύ πιθανόν έως σίγουρο είναι ότι φταίει το ξύλο και είναι φυσιολογικό. Όσο αφορά την θολούρα πολύ πιθανών να είναι από τα βακτήρια που έριξες δεν φεύγει η θολούρα γρήγορα αλλά όπως και να έχει βρες έναν έμπειρο να έρθει σπίτι σου να το δει από κοντά. Υ.Γ. Ι Επίσης η θολούρα μπορεί να σου λέει πως θέλει μια καλή αλλαγή νερού το ενυδρείο σου. Υ.Γ. ΙΙ Φυσικά το ότι καθάρισες το φίλτρο ήταν καταστραφικό. Έγινε επεξεργασία 2 Οκτωβρίου 2012 - souits Link to comment Share on other sites More sharing options...
inf3ct3d 2 Οκτωβρίου 2012 Author #40 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Ενταξει, σας ευχαριστω παντως ολους σας για το ενδιαφερον. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stav 2 Οκτωβρίου 2012 #41 Share 2 Οκτωβρίου 2012 Εαν εχεις ριξει περισσοτερα βακτηρια βαλε μια αεραντλια να δουλευει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος