baggos777777 17 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 για πειτε καμια τροφη ρε παιδια για τα κοραλακια μας και να υπαρχει ελλαδα.LPS και μ****α.ευχαριστω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boss 17 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Coral V-Power και Coral Energizer Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Εξαρτάτε απο το στόμα που έχει κάθε κοράλλι.Τα μεγάλα LPS τρώνε πέλλετς αλλά και κατεψυγμένα όπως και τις διάφορες σκόνες-τροφές.Τα αμινοξέα τονώνουν την όρεξη τους και ανταποκρίνονται καλύτερα στις τροφές.Τα μαλακά κοράλλια συνήθως πέρνουν ότι χρειάζονται απο το νερό και το φώς.Τώρα τελευταία ταίζω Reef Pearls νομίζω αρκετά ποιοτική.Ολες αυτές οι τροφές βέβαια είναι το πολύ για 1-2 φορές την εβδομάδα γιατί αναιβάζουν ΝΟ3/ΡΟ4. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 και κατι που ξεχασα να πω βακτιρια βαζεται συχνα?? οι καθολου οπως εγω σε 9 μηνων ενυδρειο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 και κατι που ξεχασα να πω βακτιρια βαζεται συχνα?? οι καθολου οπως εγω σε 9 μηνων ενυδρειο.. Ανοίγεις άλλο θέμα που έχει πολύ βάθος.Εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις. Άλλοι βάζουν καθημερινά,άλλοι μετά απο αλλαγή νερού και άλλοι καθόλου.Είναι στην κρίση του χομπίστα.Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος απλά θέλει ψάξιμο με τα βακτήρια γιατί σε υπερδοσολογία μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο και να χάσεις όλα σου τα ψάρια σε μια νύχτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Ανοίγεις άλλο θέμα που έχει πολύ βάθος.Εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις. Άλλοι βάζουν καθημερινά,άλλοι μετά απο αλλαγή νερού και άλλοι καθόλου.Είναι στην κρίση του χομπίστα.Δεν υπάρχει σωστό ή λάθος απλά θέλει ψάξιμο με τα βακτήρια γιατί σε υπερδοσολογία μπορούν να σε στείλουν αδιάβαστο και να χάσεις όλα σου τα ψάρια σε μια νύχτα. οποτε αλεξ το αφηνω οπως εχει που παει μια χαρα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Το καλύτερο που έχεις να κάνεις.Κάθε εντατική βακτηριακή μέθοδος με πηγή άνθρακα θέλει διάβασμα,προετοιμασία,σωστή εκτέλεση και παρακολούθηση για να δουλέψει γιατί δεν συγχωρεί λάθη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baggos777777 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
d1359432 28 Νοεμβρίου 2012 #9 Share 28 Νοεμβρίου 2012 για πειτε καμια τροφη ρε παιδια για τα κοραλακια μας και να υπαρχει ελλαδα.LPS και μ****α.ευχαριστω.. Εγω τα ταϊζω με Target Feeding 3 φορες την εβδομαδα Krill. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Zoo 28 Νοεμβρίου 2012 #10 Share 28 Νοεμβρίου 2012 Εγώ πάλι ρίχνω coral energizer και coral-v power ανα 10 μέρες καθώς και κατεψυγμένο krill Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος