Jump to content

Γνώμες Για Μεγαλύτερο Δισκόσπιτο!

stelis82

Recommended Posts

φτιαξτο μονος σου πατριωτη ....Η καλυτερη λυση για μενα ...

Εχεις περισοτερες επιλογες σχετικα με το μεγεθος ,διαστασεις και αν στο φτιαξει και ο φιλος μας ο Νινταλ ακομα καλυτερα...κανε μια ερωτηση δεν χανεις κατι..

• Απαντήσεις 68
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

κατα τη γνωμη σου!!!!!!!!!

Θα ήθελα να ακούσω και τη δική σου γνώμη μιας και μάλλον η δική μου σου φάνηκε "κάπως" εάν κρίνω απο το τροπο που απαντησες, έχει πάρει τίποτα το αυτί σου ;;;

Oταν ψαχνουμε πολλα λιτρα η κατασκευη ειναι η καλυτερη λυση.Ειτε μπορεις και το φτιαχνεις μονος σου( προυποθετει γνωση και εμπειρια,δεν ειναι παιχνιδι) ειτε το αναλαμβανει εμπειρος κατασκευαστης,με εγγυηση σαφως μεγαλυτερη του εμποριου.Παιζεις με τις διαστασεις οπως θελεις και δινεις το πολυποθητο υψος,που στο εμποριο δεν παιζει.φτιαχνεις με στηλη νερου πχ 65-70 cm.Βεβαια υπαρχει και το κοστος στη μεση.

Δυστυχως τα rio σταματουν στα 400 λιτρα και με τον κινεζο παντα θα εχω μια επιφυλαξη.

:)

Έγινε επεξεργασία - DIMITRIOS

Σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας!Η ιδιοκατασκευή με φοβιζει να πώ την αλήθεια!Πέρα απο το ότι δεν γνωρίζω κάποιον που να φτιάχνει ενυδρεία!Χθές ρώτησα στο pet city και μου είπε για το rio400 με την βάση 1260 ευρω!!!!!Εγκεφαλικό με χτυπησε!!!Το anubias 1,5x0.5x0,65 μου είπε 500 ευρώ.Θα το ψαξω κι αλλο και θα δω.Το μόνο σίγουρο είναι πως πρέπει να παρω μεγαλύτερο ενυδρείο!Μόλις αποφασίσω και πράξω θα σας ενημερώσω!

Έγινε επεξεργασία - stelis82

τεκμηριωσε το μαστορα

Τι να τεκμηριωσο ?δεν φταχνουμαι κανενα πυραυλο :bigemo_harabe_net-58: απλα πραγματα ειναι 1+1=2

Τι να τεκμηριωσο ?δεν φταχνουμαι κανενα πυραυλο :bigemo_harabe_net-58: απλα πραγματα ειναι 1+1=2

πυραυλος δεν ειναι, αλλα με μια αστοχια στις κολλησεις και σε συνδιασμο με τις πιεσεις που αναπτυσσονται λογο πολλων λιτρων, ειναι το ιδιο επικινδυνο με πυραυλο, μαστορα.

θα πας και θα κολλησεις ενα ενυδρειο και πιστευεις οτι θα το κολλησεις καλυτερα απο καποιον που ειναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του ?

οσο σχετικος και να εισαι με το ''σπορ'' δεν εισαι επαγγελματιας ( εκτος και αν εισαι οποτε παω πασο ) ......

οταν ο Νινταλ γυρναει και σου λεει 10 χρονια εγγυηση ( 4-5 φορες πανω απο οτι δινουν μεγαλες εταιρειες ενυδρειων ) για μενα παει να πει οτι ειναι σιγουρος για τη δουλεια του ....

Τωρα εαν εσυ με αυτο που θα κολλησεις μπορεις να κοιμασε 10 χρονια ηρεμος και να μην βλεπεις στον υπνο σου ( αλλα και στον ξυπνιο σου ) σφουγγαριστρες τοτε φιλε μου υποκλινομαι ....

δηλαδη με συγχωρεις κιολας ....

θα πας και θα κολλησεις ενα ενυδρειο και πιστευεις οτι θα το κολλησεις καλυτερα απο καποιον που ειναι το ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ του ?

οσο σχετικος και να εισαι με το ''σπορ'' δεν εισαι επαγγελματιας ( εκτος και αν εισαι οποτε παω πασο ) ......

οταν ο Νινταλ γυρναει και σου λεει 10 χρονια εγγυηση ( 4-5 φορες πανω απο οτι δινουν μεγαλες εταιρειες ενυδρειων ) για μενα παει να πει οτι ειναι σιγουρος για τη δουλεια του ....

Τωρα εαν εσυ με αυτο που θα κολλησεις μπορεις να κοιμασε 10 χρονια ηρεμος και να μην βλεπεις στον υπνο σου ( αλλα και στον ξυπνιο σου ) σφουγγαριστρες τοτε φιλε μου υποκλινομαι ....

Επαγγελματιας δεν ειμαι απλος εχω την τυχη να κολλαο ενυδρεια εδω και 22 χρονια τα περισοτερα απο αυτα στη λατινικη αμερικη !!!!!!!!me entiendes muchachitono no me digas tonterias!!!!!!!!!!!!!

Οταν κολισεις κανενα ενειδρειο τα ξαναλεμε αντε γεια!!!!!!!!!!

οπως ειπα και ποιο πανω ...

θελω να κοιμαμαι ησυχος τα βραδια ...

και με τι σφουγγαριστρα στο μπαλκονι και οχι διπλα στο σαλονι μου ...

Οποτε επειδη η τυχη δεν ειναι με το μερος μου ... σε αντιθεση με σενα που 22 χρονια εχεις κολλησει ενα καρο ενυδρεια ... αφηνω τα ενυδρεια στους επαγγελματιες !!!!!

κατα τη γνωμη σου!!!!!!!!!

Επισης παλι εδω αφηνεις αιχμες για επαγγελματια που εχει βημα στο φορουμ.Αν εχεις να αναφερεις κατι μεμπτο στις κατασκευες του,ανοιξε θεμα στην κατηγορια του,και αναφερε το ωστε να προφυλαξεις και κοσμο αν το θες ετσι.

Αλλιως απορω παλι πως μια τετοια απαντηση που οπως ειπα χωρις αποδειξη αφηνει αιχμη για επαγγελματια,παραμενει χωρις σχολιο απο συντονιστες.Φαουλ!

Σκοπός μας δεν είναι να μπαναρουμε κανέναν!

Θα παρακαλούσα να κρατηθεί ένα επίπεδο στην συζήτηση και να βοηθήσουμε τον φίλο μας στην επιλογή του!

Μην κάνετε το θέμα προσωπικό!

Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα,και πιστευω συμφωνουν κι αλλοι μαζι μου.Προστατεψτε τους σωστους επαγγελματιες!

εξυπναδες και υπονοιες εσεις τις λετε δεν προσβαλα κανενα επαγγελματια και μακαρι να υπαρχουν. Στο φιναλε ουτε με ξερεται και απο χθες?Επιλογη του καθενα να παιρνη οτι ενυδρειο θελει και να το κολλαει οπου θελει!!!!! Και οπως λεει ο φιλος ο ebenos πιο πανω καλο ειναι να βοηθησουμε καποιους σωστα οσο για το ( Εγω παντως το στομα μου σε τετοια θεματα δεν το κλεινω.) απο το φιλο ΔΙΑ ουτε εγω το κλεινω! ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΝΟΜΙΖΩ?

Δεν παιρνω τιποτα προσωπικα,και πιστευω συμφωνουν κι αλλοι μαζι μου.Προστατεψτε τους σωστους επαγγελματιες!

Στράτο πίστεψε με οι σωστοί επαγγελματίες δεν κινδυνεύουν από ένα σχόλιο ενώς μέλους. Αν είναι αυτή η γνώμη του άστην να την έχει. Και ξέρεις ότι οι συντονιστές δεν σβήνουν όποια γνώμη διαφωνεί με την δική τους.

Τώρα για τα "άντε γεια" και τα λοιπά απαράδεκτα, σαφώς και θα ασχοληθούν οι συντονιστές της κατηγορίας .

Στράτο πίστεψε με οι σωστοί επαγγελματίες δεν κινδυνεύουν από ένα σχόλιο ενώς μέλους. Αν είναι αυτή η γνώμη του άστην να την έχει. Και ξέρεις ότι οι συντονιστές δεν σβήνουν όποια γνώμη διαφωνεί με την δική τους.

Τώρα για τα "άντε γεια" και τα λοιπά απαράδεκτα, σαφώς και θα ασχοληθούν οι συντονιστές της κατηγορίας .

Κωστη στο σημερα,μπορουν εστω κι ετσι να χτυπηθουν.Οι καιροι ειναι δυσκολοι.

Εν μερη με καλυψες και σ'ευχαριστω

:)

To εστω κι ετσι να χτυπηθουν μου το κανεις πιο λιανα να το καταλαβω?

tolis,ειλικρινα δεν καταλαβαινω γιατι το συνεχιζεις.ειπες την αποψη σου,δεν σε διεκοψε κανεις γιατι οντως υπαρχει δημοκρατια εδω μεσα,αλλα δεν βλεπω το λογο να το τραβαμε απο τα μαλλια.

θα σε παρακαλουσα λοιπον,να σταματησει εδω.ο καθενας μπορει να βγαλει το συμπερασμα του.

Φιλε klaz το σταματαω εδω και τωρα ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στο οτι :bigemo_harabe_net-145:ο καθενας μπορει να βγαλει το συμπερασμα του.

βγαλαμε συμπερασματα αγαπητε συμφορουμιτη,,,,το συμπερασμα ειναι οτι τα σχολια σου ειναι τουλαχιστον αστοχα(κατα την γνωμη μου) ακομψα.....και πολυ προκλητικα,,,,θα μπορουσες να εκφρασεις την αντιθετη αποψη σου με πιο ομορφο τροπο ,,οπως και τα ποσταρισματα σου να ναι πιο ''κομψα''................και επειδη εχουμε δημοκρατια οπως ειπες,,,προσωπικα,,,θα εμπιστευομουν και τον πιο κακοφημο επαγγελματια,,,,και το πιο κινεζικο ενυδρειο,,,,απο εναν τυπα που κατηγορει αμεσα η εμεσα αλλους ανθρωπους που ειναι και γνωστοι στην ενυδρειακη κοινοτητα,,,,,,,,,,,,

καληνυχτα

Πραγματικά δεν μπορώ να κατανοήσω το πως μια κουβέντα μπορεί και καταλήγει σε αντιπαραθέσεις. !!

Είναι τόσο δύσκολο να είμαστε λιγότερο εριστικοί ?

Γιατί δεν μπορούμε επιτέλους να συνυπάρχουμε σ ένα φόρουμ και θα πρέπει πάντα με "μπηχτές" και υπονοούμενα" να καταλήγουμε σε καβγάδες?

Το αν φταίει για αυτή μας τη "συμπεριφορά" η γκόμενα... ο εργοδότης, η κυβέρνηση και το ΔΝΤ, ακριβώς γιαυτό το λόγο θα πρέπει μέσα στα φόρουμ να χαλαρώνουμε από ανταλλαγή απόψεων και σωστές συμπεριφορές.

Ούτε σε τηλεοπτικά παράθυρα με πολιτικές συζητήσεις ούτε σε ρινγκ είμαστε.... (και δεν βλέπω καμιά διαφορά και εδώ μέσα ώρες ώρες να πω την αλήθεια)

Ενυδρειακό φόρουμ είμαστε ρε παιδιά..... ας χαλαρώσουμε επιτέλους.

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Καλά ρε σείς!Μεγάλα παιδιά όλοι και τσακώνεστε για το ποιος φτιάχνει καλύτερα ενυδρεία!

Για τις ανάγκες του ενός είναι ο Νιντάλ, για τις ανάγκες του άλλου είναι ο ευτός του, για τις ανάγκες κάποιου τρίτου είναι η Juwel. Απλά πράγματα!

Θές να πάρεις, πας βλέπεις αξιολογείς πληρώνεις!

Ουτε τα ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύουν ούτε τίποτα!

Δόξα το θεό υπάρχουν πολοί επαγκελματίες, πολλοι χομπίστες και πολλοί αντιπρόσωποι εταιριών με λύσεις και προτάσεις για όλα τα βαλάντια και όλα τα κεφάλια!

Καλά ρε σείς!Μεγάλα παιδιά όλοι και τσακώνεστε για το ποιος φτιάχνει καλύτερα ενυδρεία!

Για τις ανάγκες του ενός είναι ο Νιντάλ, για τις ανάγκες του άλλου είναι ο ευτός του, για τις ανάγκες κάποιου τρίτου είναι η Juwel. Απλά πράγματα!

Θές να πάρεις, πας βλέπεις αξιολογείς πληρώνεις!

Ουτε τα ότι πληρώνεις παίρνεις ισχύουν ούτε τίποτα!

Δόξα το θεό υπάρχουν πολοί επαγκελματίες, πολλοι χομπίστες και πολλοί αντιπρόσωποι εταιριών με λύσεις και προτάσεις για όλα τα βαλάντια και όλα τα κεφάλια!

εισαι σωστος. απλα οταν μηδενιζουμαι την δουλεια ενος επαγγελματια χωρις να εχουμε καποια αποδειξη ειναι τουλαχιστον ατιμο.

Ε καλά τώρα!Αν μηδενίστηκε η δουλεία του Νιντάλ που είναι τόσα χρόνια στο χωρο επειδή είπε ό Τόλης που δεν μας ξέρει δεν τον ξέρουμε ότι εμπιστεύεται περισσότερο τα χέρια του είμαστε για να μαστε!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...