Aiolos 17 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Τι σου είναι αυτοί οι οργανισμοί !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
george13 17 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 οουουουου!!!! νομίζω οτι πρέπει να μπει σήμα ακατάλληλο κάτω των 15 Βαγγέλη . πολύ όμορφα πράγματα πάντως Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 17 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αχ Βαγγέλη με το κουκουμπέρι σου και το αστερίνι σου !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 To κουκουμπέρι μου όμως κάνει τρομερή δουλεία στον αραγωνίτη.... από την μια μπαίνει και από την άλλη καθαρός βγαίνει !!! Στοίβες βλέπω κάθε πρωί Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 οουουουου!!!! νομίζω οτι πρέπει να μπει σήμα ακατάλληλο κάτω των 15 Βαγγέλη . πολύ όμορφα πράγματα πάντως .... ο διάλογος θα μπορούσε να είναι: "έλα αγάπη μου να σε κάνω να δεις αστεράκια" !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeLk 17 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 οουουουου!!!! νομίζω οτι πρέπει να μπει σήμα ακατάλληλο κάτω των 15 Βαγγέλη . πολύ όμορφα πράγματα πάντως Κάτω των 14 όχι των 15, να μπορώ να τις βλέπω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παναγιώτης Κ 17 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Αυτό δεν είναι το γνωστό θαλασσάγουρο αν δεν κάνω λάθος! Φοβερά πάντως! Και ο αστερίας τέλειος, και τέλειο χρώμα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #8 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 ναι, είναι ένα είδος από τα πολλά που υπάρχουν... http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=69677 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #9 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Ε τον linkcia... Παρόλα αυτά δεν υπάρχει συμβίωση παρά μόνο η στιγμή που αποθανάτισε ο φίλος Αίολος. Παίδες προσοχή αυτοί οι οργανισμοί μπαίνουν σε ώριμα εγκατεστημένα ενυδρεία μεγαλύτερα των 250 λίτρων και καλύτερα να αφήνονται σε έμπειρους χομπίστες.Για πιο μικρά ενυδρεία υπάρχουν άλλες λύσεις. Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2012 - Alexpsycho Link to comment Share on other sites More sharing options...
Road Tail 17 Σεπτεμβρίου 2012 #10 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) O ιδιoς μικρoς κoκκινoς αστεριας φιλoξενειται στo 60λιτρo μoυ απo τoν 2o μηνα. Ειναι ευαισθητoς στις μεταβoλες πεχα και αλατoτητας και τρωει μoνoς τoυ. Πρoτεινεται για μικρα ενυδρεια. Τo κoυκoυμπερι μαλλoν εννoει o Αλεξ απευθυνεται για μεγαλα ενυδρεια και εμπειρoυς ιδιoκτητες. Και πρoφανως ..... @ Μηνυμα απ την android ταμπλετα Έγινε επεξεργασία 17 Σεπτεμβρίου 2012 - Road Tail Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexpsycho 17 Σεπτεμβρίου 2012 #11 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 Δύστυχος Κωνσταντίνε εννοώ και τον αστερία καθώς η συμπεριφορά του και οι διατροφικές του συνήθειες απαιτούν μεγαλύτερο ενυδρείο.Kαι είναι λογικό γιατί φτάνει σε μέγεθος τους 15-30 πόντους όσο είναι μικρό θα βρίσκει τροφή απο τον βράχο και την άμμο αλλά όταν μεγαλώσει δεν θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες του και θα λιμοκτονήσει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος