yaltis 20 Σεπτεμβρίου 2012 Author #26 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αγαπητέ,αλλα η δυναμη του συγκεκριμένου φαρμακου ειναι μικρη για ψαρια. Πολλαπλασίασα τη δοση επι 5.Στους ανθρωπους εχουν χιλιαπλάσιασει (χ1000)την δοση σε τέτοιες περιπτωσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 ναι αγαπητέ,αλλα η δυναμη του συγκεκριμένου φαρμακου ειναι μικρη για ψαρια. Πολλαπλασίασα τη δοση επι 5.Στους ανθρωπους εχουν χιλιαπλάσιασει (χ1000)την δοση σε τέτοιες περιπτωσεις. Και εμείς απλά σου εξηγήσαμε ότι αυτό πιθανόν και να αποβεί μοιραίο για το ψάρι! Μακάρι να μην συμβεί το οτιδήποτε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaltis 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #28 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Αγαπητοι σημερα πηρα την αποφαση κατοπιν της παρότρυνσης σας και αφου μαζεψα τα παντα τα πηγα στο petshop. τα ψαράκια φαίνονται οκ. ευχαριστώ για τις υποδείξεις. ΗΛΠΙΖΑ οτι απο το να ειναι στον κουβα του λουνα παρκ θα ηταν καλυτερα στο ενυδρείακι. ΛΑΘΟς. απο τον κουβα επρεπε να τα παω εξ αρχης στο πετσοπ Έγινε επεξεργασία 21 Σεπτεμβρίου 2012 - yaltis Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 21 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν σε παροτρυνε κανένας νομίζω να εγκαταλείψεις το χόμπι! Σαφώς και τα ψαράκια θα έβρισκαν καλύτερη τύχη στα χέρια σου παρά στον κουβά! Γιατί τα πηγές στο petshop? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yaltis 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #30 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 "|Για αυτο θα σου προτεινα να δωσεις τα ψαρακια σου σε καποιο πετ σοπ μεχρι να ενημερωθεις και εξοπλιστεις καταλληλα για να μπορεσεις να φιλοξενησεις αξιοπρεπες τα ψαρακια σου. Φιλικότατα Ρικαρντος. |" Απ οτι καταλαβα χρειαζεται διαβασμα ατελείωτο και μετα μεγαλο εξοπλισμο. Νομιζω οτι ο ρικαρντο αν και με αποθάρρυνε ειχε δικαιο. Φαίνεται οτι δεν ειμαι τελικα ενας απο εσας. Ευχαριστω ολους σας για την αμμεση συνδρομή σας στο πρόβλημά μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Μην σε παιρνει απο κατω yaltis, και μπορεις ανετα να γινεις ενας απο εμας, αλλα αρχινα αυτη την φορα σωστα και εδω ειμαστε και εμεις για να σε βοηθησουμε. Δεν εισαι ουτε ο πρωτος ουτε ο τελευταιος που σαν αρχαριος επραξε λαθος και συγκαταλεγω και τον εαυτο μου μεσα οπως ολοι μας λιγο πολυ στην αρχη αυτου του ομορφου χομπυ. Σκοπος μου δεν ηταν να σε αποθαρρυνο αλλα να σε προστατεψω απο μια αρχικη αποτυχια και να γλιτωσουν τα ψαρακια σου τον θανατο απο την στιγμη που ο εξοπλισμος σου και η συνθηκες ηταν ανεπαρκεις. Πιστευω πως εκανες πολυ καλα που τα εδωσες τα ψαρακια γιατι αλλιως το πιθανοτερο θα ηταν να τα κλαις υπο αυτες της συνθηκες, αλλα εαν εχεις σκοπο να τους φτιαξεις ενα σπιτικο οπως πρεπει πες το μου και εδω ολοι μαζι μια γροθια θα σε ενημερωσουμε και θα σε καθοδηγησουμε. Η αληθεια ειναι πως θελει λιγο διαβασμα και υπομονη το αθλημα μας, αλλα ειναι να μην κολλησεις γιατι μετα θα κοιτας το ενυδρειο σου και θα το χαιρεσαι και θα ξερεις πως τα ψαρακια σου δεν υποφερουν και οτι τους παρεχεις της καταλληλες συνθηκες επιβιωσης. Το παζαρι και τα ψαρια στα σακουλακια δυστηχως οπως θα καταλαβαινεις και εσυ ειναι καθαρα κερδοσκοπικο εμποριο εις βαρος πολλων ζωντανων και δεν τους νοιαζει το αυριο καθενος απο αυτα. Εμεις ομως δεν ειναι κριμα να τα μεταχηριζομαστε αναλογα ή το σωστο ειναι προσπαθησουμε το καλυτερο για αυτα; Οπως και να εχει αν αλλαξεις ιδεα εγω εδω ειμαι και αν θελισεις την βοηθεια μου ευχαριστως ειμαι διαθεσιμος οποιαδηποτε ωρα και στιγμη............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 21 Σεπτεμβρίου 2012 #32 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Ριξε μια ματια και εδω αν θες και δωσε βαση και στα λιτρα και τα διαφορα ειδη αυτών των πανεμορφων φιλων. http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=36771&st=0&p=323424entry323424 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=77238&hl=&fromsearch=1 http://www.aquazone.gr/forums/index.php?showtopic=18210 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος