Jump to content

Βοηθεια....

DevilFish

Recommended Posts

παιδια εχω ενα ζευγαρι μονομαχων σε μια 20λ γυαλα ο αρσ. ηδη εχει κανει την φωλια τουσ αλλα ι πρωτη επαφη με τ 8υληκια ηταν βιαια γτ τησ στοιχησε 2 πτερυγια οποτε τουσ εβαλα στην ιδια γυαλα αλα με γαλινο χωρισμα....8α η8ελα να με ενημερωσετε που μπορβ να βρω ενα φιλτρο για μονομαχουσ η καλυτερα ακομα να μου προτεινετε.....επειδη ειμαι φοιτητησ δν μπορω να δαπανεισω πολλα λεφτα σε φιλτρα 3ερετε περιπου ποιο ειναι το ιδανικο κ ποσο κοστιζει???

για φιλτρο για δες εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2603

παιδια εχω ενα ζευγαρι μονομαχων σε μια 20λ γυαλα ο αρσ. ηδη εχει κανει την φωλια τουσ αλλα ι πρωτη επαφη με τ 8υληκια ηταν βιαια γτ τησ στοιχησε 2 πτερυγια οποτε τουσ εβαλα στην ιδια γυαλα αλα με γαλινο χωρισμα....8α η8ελα να με ενημερωσετε που μπορβ να βρω ενα φιλτρο για μονομαχουσ η καλυτερα ακομα να μου προτεινετε.....επειδη ειμαι φοιτητησ δν μπορω να δαπανεισω πολλα λεφτα σε φιλτρα 3ερετε περιπου ποιο ειναι το ιδανικο κ ποσο κοστιζει???

ξεκιναω απ το κυριοτερο σημειο του μονομαχου σε θεμα αναπαραγωγης: για την αναπαραγωγη καλα το πηρες αποφαση οτι θα την ξεκινησεις για τα ψαρακια που θα βγουν εχεις σκεφτει τι θα τα κανεις?

για τα ψαρακια ολα ειναι οκ 8α τα δωσω σε φιλουσ το 8εμα ειναι πωσ ο αρσενικοσ εχει γεμησει ολο τ ενυδριειο φουσκαλεσ κ η 8υληκια εχει πρηστει στην κοιλια τησ αλλα η επαφησ της με τον αρσενικ της στοιχησε καποια φτερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...