DevilFish 17 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω ενα ζευγαρι μονομαχων σε μια 20λ γυαλα ο αρσ. ηδη εχει κανει την φωλια τουσ αλλα ι πρωτη επαφη με τ 8υληκια ηταν βιαια γτ τησ στοιχησε 2 πτερυγια οποτε τουσ εβαλα στην ιδια γυαλα αλα με γαλινο χωρισμα....8α η8ελα να με ενημερωσετε που μπορβ να βρω ενα φιλτρο για μονομαχουσ η καλυτερα ακομα να μου προτεινετε.....επειδη ειμαι φοιτητησ δν μπορω να δαπανεισω πολλα λεφτα σε φιλτρα 3ερετε περιπου ποιο ειναι το ιδανικο κ ποσο κοστιζει??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Σ.Τ.Ε.Φ.Α.Ν.Ο.Σ 17 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 για φιλτρο για δες εδω http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=2603 Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 παιδια εχω ενα ζευγαρι μονομαχων σε μια 20λ γυαλα ο αρσ. ηδη εχει κανει την φωλια τουσ αλλα ι πρωτη επαφη με τ 8υληκια ηταν βιαια γτ τησ στοιχησε 2 πτερυγια οποτε τουσ εβαλα στην ιδια γυαλα αλα με γαλινο χωρισμα....8α η8ελα να με ενημερωσετε που μπορβ να βρω ενα φιλτρο για μονομαχουσ η καλυτερα ακομα να μου προτεινετε.....επειδη ειμαι φοιτητησ δν μπορω να δαπανεισω πολλα λεφτα σε φιλτρα 3ερετε περιπου ποιο ειναι το ιδανικο κ ποσο κοστιζει??? ξεκιναω απ το κυριοτερο σημειο του μονομαχου σε θεμα αναπαραγωγης: για την αναπαραγωγη καλα το πηρες αποφαση οτι θα την ξεκινησεις για τα ψαρακια που θα βγουν εχεις σκεφτει τι θα τα κανεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 για τα ψαρακια ολα ειναι οκ 8α τα δωσω σε φιλουσ το 8εμα ειναι πωσ ο αρσενικοσ εχει γεμησει ολο τ ενυδριειο φουσκαλεσ κ η 8υληκια εχει πρηστει στην κοιλια τησ αλλα η επαφησ της με τον αρσενικ της στοιχησε καποια φτερα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 καλως τοτε! χωριτικοτητα ενυδρειου ειπαμε 20 λιτρα.! απο κρυψωνες τι εχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DevilFish 17 Σεπτεμβρίου 2012 Author #6 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 λιγα πραγματα 3ερεισ εαν ειναι ακριβες? Link to comment Share on other sites More sharing options...
giorginakos 17 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 17 Σεπτεμβρίου 2012 απο φωτισμο? αν εχεις φωτισμο φτιαξε συσταδες απο φυτακια για να χει η θηλυκια να κρυβεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος