StefanosS 18 Σεπτεμβρίου 2012 #26 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν ξέρω ποιο είναι το πρόβλημα σας με τον Στρατo και ούτε θέλω να μάθω γιατί του έσβησες τα post.Δεν το ξέρω καν το παλικάρι αν πάει ο νου σου στο ότι διαλέγω πλευρά.Απλά μέχρι εχθές σε ένα post για πρόβλημα HITH υπήρχαν ποιο πολλές εξηγήσεις για το τι είναι το ick και αν υφίσταται στην συγκεκριμένη περίπτωση.Προσωπικά θα σου πρότεινα να ασχοληθείς με κάτι τέτοιο και να μην μου σβήνεις την αρχή του post μου που είπα πως το σχολειό είναι άστοχο και άσχετο λες και είπα κάτι κακό.Στο κάτω κάτω δεν κατάλαβα έτσι δεν είναι?Τι ακούσαμε?Ότι ένα ψάρι αν βραχεί με πίεση μπορεί να αρρωστήσει και τυχών τρύπες στο κεφάλι μπορεί να είναι ick?Όταν αύριο μεθαύριο όμως δούμε ένα νέο στο χώρο να γραφει τα δισκιά μου είχαν σπυράκια και έκανα θεραπεία για ick δυστυχώς δεν έζησε κανένας είμαι σκασμένος σκέφτομαι να τα παρατήσω και όλα τα αλλα καλούδια που σκεφτόμαστε όλοι από εμάς ανεξάρτητος εμπειρίας όταν κάτι μας ξετινάζει το ενυδρείο μην απορήσεις.Ελπίζω τότε όταν τον ρωτήσεις γιατί έκανες θεραπεία για ick η κάτι παρόμοιο να μην έχει να σου δείξει κάτι τέτοια post γιατί θα είναι μεγάλη βλακεία.Τώρα αν θες σβηστά και αυτά.Δεν θα ξαναγράψω στο συγκεκριμένο θέμα.Κάηκε.Κλασσικά για δίσκους δεν μιλαμε αλλωστε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Σεπτεμβρίου 2012 #27 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 H μοναδικη αιτιολογια ειναι η παραμονη μας σε ενυδρειακα θεματα και η εξαφανιση αντιπαραθεσεων.Οποιος δεν μπορει να το καταλαβει λυπαμαι,δεν χρωσταει κανεις τπτ να διαβαζει 3 σελιδες θεμα με ανουσια ποστ.Απο εκει και περα η γνωμη σου εμεινε,δεν πειραχτηκε τπτ.Και επετρεψε μου να εχω ασχοληθω χρονια πριν με το ικ ή οπως θελεις πεστο. Για παραπονα στον διαχειριστη κυριοι Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #28 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνετε τόσο μεγάλη έκταση στο θέμα! Ένα μέλος έκανε μια άστοχη παρατήρηση σε ότι αφορά την ασθένεια, πρώτη φορά είναι? Πιστεύω ότι το κατάλαβε, γιατί να μην ασχοληθούμε με το πρόβλημα του φίλου μας και συνεχίζετε την διαμάχη? Θεωρώ ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι μιας και δεν ωφελούν σε τίποτα! Link to comment Share on other sites More sharing options...
StefanosS 18 Σεπτεμβρίου 2012 #29 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Αφού λοιπόν ξέρεις τι είναι το ick και έχεις εμπειρία πάνω στο θέμα μην αφήνεις να μένουν υπονοούμενα και ανακρίβειες.Δεν αμφέβαλα ποτε για την εμπειρία σου και ούτε γράφω για να κρίνω ποιος ξέρει πιο πολλά και ποιος πιο λίγα.Γράφω γιατί όλα αυτά που σου είπα ποιο πάνω.Ελπίζω να καταλαβαίνεις.Καλή συνεχεια Link to comment Share on other sites More sharing options...
DIMITRIOS 18 Σεπτεμβρίου 2012 #30 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν καταλαβαίνω γιατί δίνετε τόσο μεγάλη έκταση στο θέμα! Ένα μέλος έκανε μια άστοχη παρατήρηση σε ότι αφορά την ασθένεια, πρώτη φορά είναι? Πιστεύω ότι το κατάλαβε, γιατί να μην ασχοληθούμε με το πρόβλημα του φίλου μας και συνεχίζετε την διαμάχη? Θεωρώ ότι θα πρέπει να πέσουν οι τόνοι μιας και δεν ωφελούν σε τίποτα! Πεστα χρυσοστομε,αυτος ειναι ο στοχος,να μιλαμε για ενυδρειακα θεματα και μονο.Απο τα λαθη καποιων να εχουμε την ευκαιρια για εποικοδομιτικη συζητηση.Ειρωνιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν χωρουν,αυτο προσπαθουμε να διαφυλλαξουμε 3 ανθρωποι απο χθες! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #31 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά εγώ μπορώ να καταλάβω το σημείο που ενοχλήθηκε ο Στράτος στο μη σχολιασμό της λάθος απάντησης του φίλου αλλά πιστεύω ότι φάνηκε ξεκάθαρα από όλους ότι παραλείψαμε αυτή την άστοχη τοποθέτηση και εστιάσαμε στην ουσιαστική αιτία του προβλήματος! Θεωρώ πως στην επόμενη σύνδεση του φίλου και διαβαζοντας το θεμα θα είχε αποδεκτει από μόνος του την λανθασμένη τοποθέτηση του και απλα η δεν θα συνέχιζε η θα προσπαθούσε να στηρίξει την γνώμη του και τότε όλοι εμείς θα έπρεπε απλά να του εξηγήσουμε το λάθος του βοηθώντας των ετσι να εξελιχτεί και σαν χομπιστας! Ας μην στεκόμαστε και μετράμε όλες τις λέξης μιας και η συζήτηση προχωραεί και τα συμπεράσματα βγαίνουν από μόνα τους! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 18 Σεπτεμβρίου 2012 #32 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Υ.Γ. το “παιδια” που αναφέρω δεν απευθύνετε στους συναδέλφους συντονιστές αλλά στα μέλη που ενοχλήθηκαν για την στάση που κρατήσαμε! Ζητώ συγγνώμη αν η γραφή μου δεν ήταν αρκετά κατανοητή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 18 Σεπτεμβρίου 2012 #33 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Πεστα χρυσοστομε,αυτος ειναι ο στοχος,να μιλαμε για ενυδρειακα θεματα και μονο.Απο τα λαθη καποιων να εχουμε την ευκαιρια για εποικοδομιτικη συζητηση.Ειρωνιες και προσωπικες αντιπαραθεσεις δεν χωρουν,αυτο προσπαθουμε να διαφυλλαξουμε 3 ανθρωποι απο χθες! Δημητρη ουτε ειρωνευτηκα κανεναν ουτε προσωπικη αντιπαραθεση εκανα,κι απορω γιατι το λες συνεχως. Ο ανθρωπος εγραψε κατι εντελως ακυρο για ασθενεια,και τον παρατηρησα,ορθα κατα τη γνωμη μου.Μπορει ακομψα και ωμα,αλλα οχι ειρωνικα. Και το εκανα,γιατι δεν το εκανε κανεις αλλος.Απαντηση του στυλ οτι το ικ δημιουργει τρυπες στο κεφαλι,δεν πρεπει να μενουν ασχολιαστες και αναπαντητες,ωστε να μαθει και αυτος που εγραψε λαθος,αλλα και οι υπολοιποι φιλοι που διαβαζουν. Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Σεπτεμβρίου 2012 #34 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 Δημητρη ουτε ειρωνευτηκα κανεναν ουτε προσωπικη αντιπαραθεση εκανα,κι απορω γιατι το λες συνεχως. Ο ανθρωπος εγραψε κατι εντελως ακυρο για ασθενεια,και τον παρατηρησα,ορθα κατα τη γνωμη μου.Μπορει ακομψα και ωμα,αλλα οχι ειρωνικα. Και το εκανα,γιατι δεν το εκανε κανεις αλλος.Απαντηση του στυλ οτι το ικ δημιουργει τρυπες στο κεφαλι,δεν πρεπει να μενουν ασχολιαστες και αναπαντητες,ωστε να μαθει και αυτος που εγραψε λαθος,αλλα και οι υπολοιποι φιλοι που διαβαζουν. ολοι οσοι ασχολουμαστε καποιο καιρο με το χομπι και ειμαστε στην ενυδρειακη κοινοτητα ξερουμε τις γνωσεις καποιων παιδιων,,,,,,,,,,και αναφερομαι σε διαχειριστες και μη διαχειριστες,,,,, η αποψη μου ειναι οτι και οι διαχειριστες εχουν δικιο ,,,αλλα και ο στρατος,,,,, Στρατο,,,,εισαι χρονια στο αθλημα,,,φαντασου οτι λαθος εγραφε καθε νεο μελος ,,,να βγαιναμε και να κραζαμε,και να το καναμε με ακομψο και ωμο τροπο οπως λες,θα μπορουσες να το κανεις με πιο κομψο και κατανοητο τροπο,,,ειμαι σιγουρος πως το ποστ σου δεν θα ΄΄πειραζόταν'',,,,και σε καταλαβαινω πιστεψε απολυτα,,,γιατι και εγω βρεθηκα εξω φρενων με μια υποθεση στο φορουμ και βγηκα να κραξω κατα την δικια μου γνωμη οσους και οτι ηθελα,,, απο την αλλη,,,ηταν και αστοχη τοποθετηση οσων απαντησαμε στο θεμα(συμπεριλαμβανομενου και του ευατου μου),,,να μην θιξουμε το θεμα ικ,,μιας και θεωρησαμε αυτονοητο οτι ειναι λαθος αποψη του μελους που το ποσταρε,, ηρεμησε και θα δεις οτι οι διαχειριστες να κρατησουν ενα επιπεδο και μια ηρεμια προσπαθουν(ασχετα που και εγω τα χω βαλει μαζι τους στο παρελθον),,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
buelligan75 18 Σεπτεμβρίου 2012 #35 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) σορρυ που θα επεμβω αλλα ειναι η πρωτη φορα.............που δαιαβαζω 2 ψαρια απο το ιδιο ενυδρειο κ μαλιστα ψαρια που θα κατεβαιναν σε διαγωνισμο σε 2 βδομαδες υγιεστατα να βγαλαν ΗΙΤΗ κ να μας αφησαν σε 2 μερες!!!.............μωρε οσο ζω μαθαινω!!!....παιδια ειμαστε σιγουροι?????ουτε μια φωτο δεν ειδαμε κ κανουμε εικασιες για πιθανες αρρωστειες!! Έγινε επεξεργασία 18 Σεπτεμβρίου 2012 - buelligan75 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 18 Σεπτεμβρίου 2012 #36 Share 18 Σεπτεμβρίου 2012 σακη,,,,δεν ξερω αν το ειδες σε προηγουμενο ποστ,,,αλλα εθιξα το θεμα ταχυτητας του θανατου του ψαριου,,,,,γ αυτο ρωτησα τον αργυρη αν το ψαρι ηταν εντελως φυσιολογικο ,,,,,που μαλλον ηταν για να μην το αναφερει!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Αργύρης Π 19 Σεπτεμβρίου 2012 Author #37 Share 19 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδιά συγνώμη για τις φώτο αλά εκείνη την ώρα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό!!! Και τελεικά ήταν σύγουρα hith το μόνο παράξενο ήταν η ταχύτητα των θανάτων !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanos459 20 Σεπτεμβρίου 2012 #38 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 γ αυτο το ειπε και ο Σακης,,,,,Αργυρη,,μην μασας, οσο ζουμε μαθαινουμε και ολοι μας ειχαμε τετοιου ειδους ατυχιες,,,,, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος