gloster 15 Σεπτεμβρίου 2012 #1 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Καλησπέρα παιδιά.. Έχω ένα ενυδρείο με 14 Demasoni τα οποια τα 2 είναι ενήλικα, και έχουν ζευγαρώσει. Το πρόβλημα μου είναι ότι πήγαμε στην τρίτη γεννα αλλα χάνω τα αυγά..Η πρώτη γεννα τα κράτησε 3 μέρες στο στόμα, την δεύτερη τα κράτησε μια μέρα, και τώρα τα κράτησε 3 μέρες... Έχει τύχη σε κανέναν? Και τι μου προτείνεται να κάνω. Βιολογία του νερού πολύ καλή, σύνφωνα με την μετρήσεις... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 15 Σεπτεμβρίου 2012 #2 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Υπομονη χρειαζεται...Τα ψαρια δεν μαθαινουν αμεσως πως να φροντιζουν τα αυγα/μικρα(που ισχυει στα περισσοτερα ψαρια)...Οταν αποκτησουν την καταλληλη εμπειρια και ειναι σε ετοιμοτητα τοτε θα εχεις τα αναλογα αποτελεσματα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 15 Σεπτεμβρίου 2012 #3 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Ενας λογος επισης ειναι να στρεσσαρεται απο τον αρσενικο,εφ'οσον ειναι το μονο ενηλικο θυληκο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gloster 15 Σεπτεμβρίου 2012 Author #4 Share 15 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να στρεσάρετε από τον αρσενικό. Και γιατί το λέω διότι έτσι και βγει έξω τον κυνηγάει, και ο άλλος κρίνετε σαν κότα.. Υπάρχει περίπτωση κατά το ζευγάρωμα αντί να πάρει τα αυγά το θηλυκό να τα πάρει το αρσενικό.. Γιατί έχει περάσει και αυτό το ενδεχόμενο από το μυαλό μου. Γιατί σαν θηλυκό μπορώ να πω ότι κυνηγά ποιο πολύ το αρσενικό παρα να γίνετε το αντίθετο.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 26 Σεπτεμβρίου 2012 #5 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Μία λύση είναι σίγουρη: να την αλλάξεις ενυδρείο με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι κάνω γέννες εδώ και δύο χρόνια. Αλλιώς και να τα κρατήσει όταν βγουν από το στόμα θα καταναλωθούν σε 10 λεπτά. Όλα αυτά εμπειρικά στα λέω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 26 Σεπτεμβρίου 2012 #6 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Δεν νομίζω να στρεσάρετε από τον αρσενικό. Και γιατί το λέω διότι έτσι και βγει έξω τον κυνηγάει, και ο άλλος κρίνετε σαν κότα.. Υπάρχει περίπτωση κατά το ζευγάρωμα αντί να πάρει τα αυγά το θηλυκό να τα πάρει το αρσενικό.. Γιατί έχει περάσει και αυτό το ενδεχόμενο από το μυαλό μου. Γιατί σαν θηλυκό μπορώ να πω ότι κυνηγά ποιο πολύ το αρσενικό παρα να γίνετε το αντίθετο.. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί κι ας είναι μάνα, ο αρσενικός πάντα κυνηγάει την θηλυκιά, άρα κάτι συμβαίνει. Συνιστώ μεταφορά σε άλλο ενυδρείο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
\/ag 26 Σεπτεμβρίου 2012 #7 Share 26 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ συνιστώ υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Οκτωβρίου 2012 #8 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Εγώ συνιστώ υπομονή.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Δίας 19 Οκτωβρίου 2012 #9 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μία λύση είναι σίγουρη: να την αλλάξεις ενυδρείο με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι κάνω γέννες εδώ και δύο χρόνια. Αλλιώς και να τα κρατήσει όταν βγουν από το στόμα θα καταναλωθούν σε 10 λεπτά. Όλα αυτά εμπειρικά στα λέω. Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες.Εχω κανει αρκετες γεννες και τα μικρα απο πολυ μικρα κυκλοφορουσαν αφοβα αναμεσα στα μεγαλα χωρις αυτα να τα κυνηγουν. Αυτό δεν θα έπρεπε να συμβεί κι ας είναι μάνα, ο αρσενικός πάντα κυνηγάει την θηλυκιά, άρα κάτι συμβαίνει. Συνιστώ μεταφορά σε άλλο ενυδρείο. Που παει το μυαλο σου; Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesilvia 19 Οκτωβρίου 2012 #10 Share 19 Οκτωβρίου 2012 Μία λύση είναι σίγουρη: να την αλλάξεις ενυδρείο με ότι αυτό συνεπάγεται. Έτσι κάνω γέννες εδώ και δύο χρόνια. Αλλιώς και να τα κρατήσει όταν βγουν από το στόμα θα καταναλωθούν σε 10 λεπτά. Όλα αυτά εμπειρικά στα λέω. Εμενα καταναλονονται εντως 3 ημερων. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gregog7 20 Οκτωβρίου 2012 #11 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Εμενα καταναλονονται εντως 3 ημερων. Έχεις αρκετές κρυψώνες;Στα λαμπίντο μου κάτι τέτοιο γίνεται και σε μένα,ενώ στα demasoni έχει γεμίσει το ενυδρείο ουρίτσες.Μου φαίνονται πιο τσακαλάκια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
whitesilvia 20 Οκτωβρίου 2012 #12 Share 20 Οκτωβρίου 2012 Έχεις αρκετές κρυψώνες;Στα λαμπίντο μου κάτι τέτοιο γίνεται και σε μένα,ενώ στα demasoni έχει γεμίσει το ενυδρείο ουρίτσες.Μου φαίνονται πιο τσακαλάκια... Παρα πολλες κρυψωνες και στησιμο by stelios816 αλλα δεν μενει τιποτα.Και εγω λαμπιντο εχω τα mbamba. Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 25 Οκτωβρίου 2012 #13 Share 25 Οκτωβρίου 2012 (edited) Δεν ειναι απολυτο αυτο που λες.Εχω κανει αρκετες γεννες και τα μικρα απο πολυ μικρα(όταν λες πολύ μικρά πόσο μικρά εννοείς; γιατί κι εγώ όταν γίνουν 1 -2 εβδομάδας τα βάζω με τα ενήλικα και δεν υπαρχει πρόβλημα.)κυκλοφορουσαν αφοβα αναμεσα στα μεγαλα χωρις αυτα να τα κυνηγουν. Που παει το μυαλο σου; Εμενα καταναλονονται εντως 3 ημερων. Έχεις αρκετές κρυψώνες;Στα λαμπίντο μου κάτι τέτοιο γίνεται και σε μένα,ενώ στα demasoni έχει γεμίσει το ενυδρείο ουρίτσες.Μου φαίνονται πιο τσακαλάκια... Οπότε φίλε Δίας μάλλον είναι απόλυτο αυτό που λέω αλλά πάντα υπαρχει η εξαίρεση στον κανόνα που είσαι εσύ. Έγινε επεξεργασία 25 Οκτωβρίου 2012 - souits Link to comment Share on other sites More sharing options...
gloster 25 Οκτωβρίου 2012 Author #14 Share 25 Οκτωβρίου 2012 Και πάλι έχει μπουκώσει θα την αφήσω και τώρα να δω πόσες μέρες θα αντέξει... Πάντως εκεί που κρίνετε υπάρχει ένα αρσενικό κοντά αλλα ποιο μικρό ηλικιακά από το θηλυκό το οποιο δεν τον πειράζει. Ενώ αν δει τον άλλον αρσενικό εκεί κοντά τον κυνηγάει.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε. Στα DEMASONI μήπως ξέρετε ποιο είναι ποιο μεγάλο σαν ψάρι το αρσενικό η το θηλυκό. Έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά στην κάτω φτερωτή τους έχουν στο τέλος μια τέλεια κίτρινη. Το έχετε παρατηρεί καθόλου... Οι μήπως το ίδιο μπορούμε να συναντήσουμε και σε θηλυκό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRINCE 26 Οκτωβρίου 2012 #15 Share 26 Οκτωβρίου 2012 Και πάλι έχει μπουκώσει θα την αφήσω και τώρα να δω πόσες μέρες θα αντέξει... Πάντως εκεί που κρίνετε υπάρχει ένα αρσενικό κοντά αλλα ποιο μικρό ηλικιακά από το θηλυκό το οποιο δεν τον πειράζει. Ενώ αν δει τον άλλον αρσενικό εκεί κοντά τον κυνηγάει.. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνετε. Στα DEMASONI μήπως ξέρετε ποιο είναι ποιο μεγάλο σαν ψάρι το αρσενικό η το θηλυκό. Έχω την εντύπωση ότι τα αρσενικά στην κάτω φτερωτή τους έχουν στο τέλος μια τέλεια κίτρινη. Το έχετε παρατηρεί καθόλου... Οι μήπως το ίδιο μπορούμε να συναντήσουμε και σε θηλυκό. Δυστυχώς αυτό δεν αποτελεί κριτήριο διαχωρισμού φύλου..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
souits 27 Οκτωβρίου 2012 #16 Share 27 Οκτωβρίου 2012 Τα Demasoni έχουν πολύ δύσκολο διαχωρισμό και ο μόνος είναι να παρατηρήσεις από κάτω στα γεννητικά τους όργανα. Αλλιώς όταν μεγαλώσουν μπορείς μέσο της συμπεριφοράς(γενικά) και σεξουαλικής συμπεριφοράς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος