Aiolos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #76 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δηλαδή τι περιμένεις να σου απαντήσω τώρα Θοδωρή? χα χα χα.... Θέλει και ρώτημα !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #77 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 ... και για να κάνω λίγο πιο "εύκολη" τη πρόταση του Χρήστου για τις συμμετοχές, ας κάνουμε και τον παρακάτω διαχωρισμό εκεί που έχει έφεση ο καθένας. Θαλασσινό 1 2 3 Φυτά 1 2 3 Ψάρια γλυκού (αργότερα χωρίζουμε κατηγορίες) 1 2 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #78 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς η εμπειρία μου με δίδαξε ότι με τα λόγια έχουμε κάνει πολλά αλά με της πράξεις λίγα. Εύχομαι κάθε μέρα να με διαψεύδεται αλλά τα μέχρι τώρα στοιχεία από διάφορα θέματα αυτό μας δείχνουν. Όπου υπάρχει κόπος χωρίς δόξα και χρήμα υπάρχει σιωπηλή αποχή. ...και δυστυχώς συμβαίνει και σ αυτή μας τη περίπτωση !!! Θα σταθώ στο "κρέμασμα" που είπε ο Χρήστος...ξεκινάει μια ιδέα με ένθερμους υποστηρικτές (για πράξη) και στην πορεία την κάνουν με ψιλά πηδηματάκια και διάφορες δικαιολογίες (υπαρκτές ή ανύπαρκτες) Εδώ θα διαφωνήσω! Πιστεύω ότι ανάμεσα μας υπάρχουν πολλά αξιόλογα παιδιά με όρεξη, προθυμία και μεράκι που χωρίς να χρειάζονται εύσημα και τίτλους θα θελήσουν να προσφέρουν και αυτοί αρκεί να αποφασιστεί και να τους γίνει η ανάλογη πρόταση! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Σεπτεμβρίου 2012 #79 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά κάνεις και διαφωνείς αλλά όταν ήμουν συντονιστής οι παλιοί γνωρίζουν πολύ καλά 3 φορές στήσαμε μια ομάδα και τις 3 φορές σιγά σιγά σιγά έχανε την δυναμική της. Υπήρξαν άτομα που έγραφαν και έσπαζαν τα δάκτυλα τους και σε κάποια φάση για αδιευκρίνιστους λόγους χάθηκαν ή έπαψαν να γράφουν. Αυτήν την ώρα που γράφω είμαι σίγουρος πως υπάρχουν ανοιχτές δουλειές σε διάφορους τομής που εδώ και μήνες μην πω χρόνια περιμένουν να τελειώσουν. Και φυσικά δεν βγάζω την ουρά μου από έξω, ό ίδιος έφυγα αφήνοντας πολλά ανοιχτά θέματα. Αλλά η ζωή έχει τον δικό της ρυθμό και μας αλλάζει τα σχέδια. Ακόμα και τώρα που μιλάμε η όρεξη μου δεν έφυγε αλλά ο χρόνος με απαγορεύει να ασχοληθώ και να αναλάβω κάτι. Γενικά είμαι αρκετά έως πολύ απογοητευμένος από τους έλληνες χομπιστες. Το ξαναλέω μακάρι να βγω ψεύτης μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να με βρίζεται ως αρνητικό και απαισιόδοξο, αλλά τελευταία η ζωή με έμαθε να είμαι περισσότερο ρεαλιστής και λιγότερο οραματιστής. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #80 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Καλά κάνεις και διαφωνείς αλλά όταν ήμουν συντονιστής οι παλιοί γνωρίζουν πολύ καλά 3 φορές στήσαμε μια ομάδα και τις 3 φορές σιγά σιγά σιγά έχανε την δυναμική της. Υπήρξαν άτομα που έγραφαν και έσπαζαν τα δάκτυλα τους και σε κάποια φάση για αδιευκρίνιστους λόγους χάθηκαν ή έπαψαν να γράφουν. Αυτήν την ώρα που γράφω είμαι σίγουρος πως υπάρχουν ανοιχτές δουλειές σε διάφορους τομής που εδώ και μήνες μην πω χρόνια περιμένουν να τελειώσουν. Και φυσικά δεν βγάζω την ουρά μου από έξω, ό ίδιος έφυγα αφήνοντας πολλά ανοιχτά θέματα. Αλλά η ζωή έχει τον δικό της ρυθμό και μας αλλάζει τα σχέδια. Ακόμα και τώρα που μιλάμε η όρεξη μου δεν έφυγε αλλά ο χρόνος με απαγορεύει να ασχοληθώ και να αναλάβω κάτι. Γενικά είμαι αρκετά έως πολύ απογοητευμένος από τους έλληνες χομπιστες. Το ξαναλέω μακάρι να βγω ψεύτης μακάρι να αλλάξουν τα πράγματα και να με βρίζεται ως αρνητικό και απαισιόδοξο, αλλά τελευταία η ζωή με έμαθε να είμαι περισσότερο ρεαλιστής και λιγότερο οραματιστής. Κρίμα, ίσως αν ζουσαμε ακόμα αυτή την ψευδαίσθηση να μας έκανε καλό σε όλους! Μην νομίζεις, και εγώ κάπως έτσι αισθάνομαι αλλά κρατώ ακόμα την αισιοδοξία μου για το αύριο! Όντως αυτό που λες συνέβη στο παρελθόν και πραγματικά υπάρχουν ακόμα πολλές ξεκινημένες δουλειές που δεν κατάφεραν να ολοκληρωθούν αλλά ας μην αγχώνουμε προκαταβολικά και τα νέα με όρεξη παιδιά που φαίνετε ακόμα να κρατούν την ζωντάνια τους για το χόμπι και ίσως να τρομάζουν στο άκουσμα μιας πιθανής αποτυχίας. Σαφώς και δεν υπάρχει η μυστική συνταγή της επιτυχίας, όλα στήνονται και ξεκινούν πειραματικά αρκεί να υπάρχει μια καλή θέληση για αρχή! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Σεπτεμβρίου 2012 #81 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστηχως ή ευτηχως οσοι εχουν ασχοληθει στο παρελθον να συνεισφέρουν στο φορουμ καταλαβαινουν πολυ καλα τη εννοει ο Χρηστος, αλλα το σημαντικο θελω να πιστευω απο την καθε προσπαθεια που καταβλήθηκε στο παρελθον απο καποια μελοι, ειναι οτι εμεινε προστεθωντας εστω στο ελαχιστο και απο ενα λυθαρακι απο τον καθενα για το καλο του φορουμ. Οποτε ας μην το βλεπουμε σαν μια αποτυχια την ολη προσπαθεια γιατι καποιο εργο προστεθηκε στην συνολικη συλλογη των θεματων του φορουμ. Απο την αλλη καποιοι συνεχιζουν απο μονοι τους με τους δικους τους ρυθμους θελω να πιστευω απλα ο χρονος και πανω απο ολα η ορεξη ειναι σημαντικοτατος παραγωντας μια που ο καθενας μας ιδικά αυτη την περιοδο δεν την περναει και καλα επαγγελματικα σε βαθμο ακομα και να σκεφτομαι να αποχωρησω απο τον χωρο, οποτε καταλαβαινεται με τη ορεξη μπορω να παραγω εργο απο την στιγμη που δεν ειμαι ηρεμος ψυχολογικα. Εχω ανοιξει πολλα μετωπα και θελω να προσθεσω πολλα θεματα αλλα δυστηχως για την ωρα δεν............ Σιγουρα υπαρχει και το νεο αιμα που θελει να προσφερει και αυτο απο την μερια του αλλα θα πρεπει να υπαρξει και παλι καποιος συντονισμος και οργάνωση και ολο και κατι θα προσθεθει και πάλι και απο αυτους.......... Επισης ειναι μεγαλο κριμα λογω αναβαθμισεις του φορουμ να χανεται ενα σωρο υλικο! Υπηρχε ενα προφιλ ψαριων και φυτων που μπορουσε να εξελιχθει, υπαρχει ακομα;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Σεπτεμβρίου 2012 #82 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Δυστυχώς φίλε μου τα αγγούρια που τρώω δεν είναι καθόλου ψευδαίσθηση και κάθε φορά που πας να οραματιστής να σου και το αγγούρι να σε φέρει στην πραγματικότητα. Σίγουρα εμείς κάναμε λάθει από συντονιστές έως μέλη τα γράφω όμως αυτά ως παραδειγματισμό ώστε τα νέα μέλη και οι νέοι συντονιστές να μην επαναλάβουν αυτά που κάναμε εμείς. Αυτά λέω και στον γιο μου μην κάνετε τα ίδια σκατα που έκανε η δικιά μας γενιά. Για αυτό αλλάξτε εσείς την συνταγή και φέρτε το ΑΖ σε άλλα επίπεδα αν το κρατήσετε στα τωρινά επίπεδα άνετα θα μπορούσα να σας χαρακτηρίσω από τώρα αποτυχημένους. Είναι η αλήθεια και τσούζει. Όταν αναλαμβάνει νέα φουρνιά ο σκοπός της θα έπρεπε να είναι η βελτίωση και όχι η στασιμότητα. Έφυγα από γενικός συντονιστής εδώ και μήνες και θα ήθελα μετά από 1-2 χρόνια να μπορώ να λέω μπράβο στα παιδιά για την βελτίωση του φόρουμ. Εν ολίγοις εσείς καλείστε τώρα να βγάλετε το φίδι από την τρύπα και να βρείτε τρόπους να λειτουργούν τα πράγματα ακόμη καλύτερα. Και στην τελική να βρείτε τρόπο ώστε να γραφτούν τα προφίλ ψαριών χωρίς ανούσιες χρονοτριβές. Συνειδητοποιήστε ότι η ευθύνη της αποτυχίας η της επιτυχίας σας ανήκει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #83 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χρήστο, δεν είπε κανένας ότι εσείς κάνατε λάθη η ότι αποτύχατε! Ισα ισα που αφήσατε πολύτιμο έργο πίσω σας ούτε κανένας σχολίασε τους λόγους που δεν ολοκληρώθηκαν οι προσπάθειες σας αλλά μην κόβουμε και τα φτερά των νέων παιδιών που πιθανόν να έχουν όρεξη να ασχοληθούν! Αγγούρια τρώμε όλοι μας και εγώ επίσης τα τελευταία 4 χρόνια μεγάλο και σίγουρα δεν είναι ψευδαίσθηση αλλά σκληρή πραγματικότητα, ψευδαίσθηση ανάφερα των οραματισμό που είχαμε όλοι μας κάποτε και τώρα δυστυχώς μας των στέρησαν! Σαφώς και ο κάθε κλήρος περναει στης επόμενες γενιές και το φορτίο μας βαραίνει γι’αυτο ας οργανωθούμε όλοι μας και ας στηρίξουμε τις προσπάθειες των νέων παιδιών για την εξέλιξη και την αναβάθμιση του χόμπι! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rik 20 Σεπτεμβρίου 2012 #84 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Φιλε μου να εισαι σιγουρος πως δεν εισαι ο μονος που τρωει αγγουρια και η συνθηκες δεν λενε να βελτιωθουνε και αυτο λειτουργει μονο αρνητικα στην ολη διαθεση του φορουμ. Ειδικα εαν εχεις οικογενεια δεν θελεις να ξημερωσει πολλες φορες οπως θα καταλαβαινεις αλλωστε τη εννοω και εσυ. Δεν ειναι λιγα τα θεματα που υπαρχει εκνευρισμος και προστριβές και σιγουρα δεν ειναι τυχαιο. Δεν υπαρχουν ανουσιες χρονοτριβές απο την στιγμη που εστω και με καποιον τροπο παραγεται εργο, και μην κοιτας ξενα φορουμ που εχουν παρα πολυ κοσμο, μια που η ελλαδιτσα ειναι ενα λουξεμβουργο εικονικα παγκοσμιως και εκτος αυτου στην Γερμανια πχ ακομα την περνανε καλα σε σχεση με αλλα κρατη που αγωνιζωνται για να μπορουν απλα να εχουν ρευμα και αυριο στο σπιτι τους. Αυτο που θελω να πω ειναι, να μην εισαι τοσο αυστηρως ουτε με τα παιδια του φορουμ αλλα ουτε και με τα παιδια σου και οπως καναμε και κανουμε λαθη εμεις θα πρεπει να κανουν και αυτοι και οι επομενοι τα δικα τους αρκει να υπαρχει καλη διαθεση και σιγα σιγα θα γινουν και παλι καποιες νεες δουλειες στο φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIMHS 20 Σεπτεμβρίου 2012 #85 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 εγω παντως σε αλλα φορουμ που εμπαινα παλλια τετοιο αναλυτικο προφιλ σαν του α.ζ. δεν εχω ξαναδει και καποιοι κοπιασαν γιαυτο το οποιο με βοηθησε παρα πολυ.τωρα για τις ομαδες οπως λετε πανω χρειαζεται πολυ μερακι και χρονος.ειδικα απο εσας τους νεοτερους τωρα πρεπει να παρετε την κατασταση στα χερια σας και να αλλαξετε προς το καλυτερο τα παντα.ξεκιναμε μια ομαδα 6 ατομων να ασχοληθουμε με το χομπι στην πορεια μενουμε 5 γιατι στον ενα εβαζε χερι η κοπελα του μετα μειναμε 4 γιατι ο αλλος αρχισε να βαριετε μετα μειναμε 3 μετα 2 και στο τελος διαλυθηκε.και αμα εισαι εγγαμος και σκεφτεσαι να αν ο μισθος σου φτανει δεν φτανει για να βγαλεις τον μηνα τοτε παιδια πια ομαδα να φτιαχτει.παντως και αυτο που εχετε ξεκινησει με τα φυτα ειναι τελοιο και ευχομαι συντομα να το τελειωσεται.οσοι απο εσας ξεκινησουν να φτιαξουν ομαδα σκεφτειτετο πολυ με τον ευατο σας και προς θεου μην την διαλυσετε απο την φθορα της καθημερινοτητας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΩΣΤΗΣ 20 Σεπτεμβρίου 2012 #86 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα ξεκινάνε από την προσωπική πρωτοβουλία και θέληση. Όποιος έχει όρεξη ξεκινάει στον ελεύθερο χρόνο του και γράφει ένα κειμενάκι. Όπου χρειάζεται βοήθεια ανοίγει ένα θέμα και συνδράμουν και άλλοι με χρόνο και διάθεση και τελικά προκύπτει μια δουλειά που μένει για τους μελλοντικούς χομπίστες. Αν υπάρξει τέτοια πρωτοβουλία, το μόνο εύκολο είναι να φτιαχτούν ομάδες εργασίας, κατηγορίες κλπ. Το να ξεκινήσουμε όμως μια ομάδα, που θα στοιχείωσει είναι ανώφελο. Η δικιά μου προτροπή σε όσους έχουν χρόνο και όρεξη είναι προχωρήστε και η ομάδα των συντονιστών θα σας στηρίξει όπως μπορεί. Μην ξεχνάτε ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, με προβλήματα, αλλά και διάθεση να ασχολούμαστε γύρω από το χόμπυ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 20 Σεπτεμβρίου 2012 #87 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 (edited) Θα το φιλοσοφήσω λίγο το θέμα Όταν φέρνουμε στον κόσμο παιδιά ο σκοπός μας είναι να γίνουν καλύτερα από εμάς ώστε να γίνει και καλύτερος ο κόσμος, αν δεν γίνουν καλύτερα τότε ο κόσμος θα γίνει χειρότερος. Έτσι και στο ΑΖ εσείς είσαστε η νέα γενιά και πρέπει να γίνετε καλύτεροι από εμάς και πρέπει να απομυθοποιηθεί ο όρος του παλιού που πρόσφερε εσείς δεν πρέπει να βλέπετε τη κάναμε εμείς αλλά τη θα κάνετε εσείς, εμείς δώσαμε ότι είναι να δώσουμε και όπου μπορούμε θα συνεχίζουμε να δίνουμε. Δεν κοιτάμε όμως το παρελθόν αλλά το μέλλον και το μέλλον είσαστε εσείς. Δεν είπε κανείς (τουλάχιστον φανερά) ότι κάναμε λάθη, το σίγουρο όμως είναι ότι κάναμε…, μπορεί σαν σύνολο να προσφέραμεπολλά και έπεσε πολύ δουλειά δεν τα ισοπεδώνω όλα, αλλά κάναμε και λάθη και αυτό δεν μπορεί κανείς από τους παλιούς να το αμφισβητήσει. Δεν έχει νόημα να κοιτάζουμε μόνο τα καλά που έχουμε κάνει αλλά να κοιτάξουμε και τα λάθει μας και να τα αναγνωρίσουμε, τότε μπορούμε να τα διορθώσουμε και να πάμε μπροστά. Η δικιά μας ιστορία θα βοηθήσει εσάς να πάτε μπροστά. Αν δεν γνωρίζουμε την ιστορία δεν έχουμε κάποιο μέτρο σύγκρισης ώστε να ξέρουμε ότι γίναμε καλύτεροι ή χειρότεροι. Δεν θέλω να σας κόψω τα φτερά αλλα το σίγουρο είναι ότι θα κάνετε και εσείς λάθει και εύχομαι να είναι μικρά και λιγότερα. Το να κάνετε λάθει είναι ανθρώπινο, το μυστικό είναι να τα αναγνωρίζετε και να πηγαίνετε μπροστά και να μην επαναλάβετε τα ίδια λάθει που κάναμε εμείς δεν μιλώ σε ατομικό επίπεδο αλλά σε συνολικό. Μετά από αυτά που έγραψα θα ήθελα να δω να οργανώνετε με έναν δικό σας τρόπο την συγγραφή των προφίλ ψαριών. ΥΓ. Συγνώμη που ξέφυγα από το θέμα και γενίκευσα της απόψεις μου. Έγινε επεξεργασία 20 Σεπτεμβρίου 2012 - Χρήστος Link to comment Share on other sites More sharing options...
ebenos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #88 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Όλα ξεκινάνε από την προσωπική πρωτοβουλία και θέληση. Όποιος έχει όρεξη ξεκινάει στον ελεύθερο χρόνο του και γράφει ένα κειμενάκι. Όπου χρειάζεται βοήθεια ανοίγει ένα θέμα και συνδράμουν και άλλοι με χρόνο και διάθεση και τελικά προκύπτει μια δουλειά που μένει για τους μελλοντικούς χομπίστες. Αν υπάρξει τέτοια πρωτοβουλία, το μόνο εύκολο είναι να φτιαχτούν ομάδες εργασίας, κατηγορίες κλπ. Το να ξεκινήσουμε όμως μια ομάδα, που θα στοιχείωσει είναι ανώφελο. Η δικιά μου προτροπή σε όσους έχουν χρόνο και όρεξη είναι προχωρήστε και η ομάδα των συντονιστών θα σας στηρίξει όπως μπορεί. Μην ξεχνάτε ότι όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, με προβλήματα, αλλά και διάθεση να ασχολούμαστε γύρω από το χόμπυ μας. Εγώ…δεν έχω κάτι άλλο να πω! Τα είπες…..όλα!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aiolos 20 Σεπτεμβρίου 2012 #89 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Ωραία τα λέμε.. ωραία ακούγονται, αλλά αν δεν φανούν συμμετοχές στο 1,2,3 μόνο λόγια θα μείνουν πάλι και θα πέσει το βάρος σε 2-3 άτομα όπως γινόταν πάντα. Έλλειψη χρόνου, πεσμένη διάθεση και προβλήματα όλοι έχουμε, κάποιοι μεγαλύτερα και περισσότερα από κάποιους άλλους, αλλά και ο σκοπός του φόρουμ και οι δραστηριότητες μέσα σ αυτό είναι για να ξεφεύγουμε απ αυτά τα προβλήματα και να μας ανεβαίνει η διάθεση δημιουργώντας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
theodor72 20 Σεπτεμβρίου 2012 #90 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Εγώ από την άλλη δεν καταλαβαίνω όλα αυτά περι βάρους, ευθύνης, υποχρεωτικής πολύωρης εργασίας κλπ Προσωπικά, αν έχω την όρεξη και το χρόνο, δε θα είχα κανένα μα κανένα πρόβλημα να δουλεύω με 2 άλλα άτομα και ας ετοίμαζα ένα προφίλ τον μήνα! Το θέμα για μένα είναι να το απολαμβάνουμε και να δημιουργούμε! Ούτε πιεστική εργασία αλλά ούτε και αντιγραφή και μετάφραση από άλλα site. Δε θεωρώ ότι τα προφίλ, σε αυτό το επίπεδο και ποιότητα που δημιούργησαν τα παιδιά είναι δυνατό να ολοκληρωθούν σε εύλογο χρονικό διάστημα. Απλά, όσοι έχουν χρόνο και όρεξη, αφήνουν ένα λιθαράκι για να συνεχίσει ο επόμενος! Δε πιστεύω πως μια ομάδα μπορεί να χτίσει ολόκληρο το οικοδόμημα. Αυτό που κάνουμε στα προφίλ είναι να βάζουμε τούβλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panos1990 20 Σεπτεμβρίου 2012 #91 Share 20 Σεπτεμβρίου 2012 Χρηστο απλα :bowdown: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giannakis27 21 Σεπτεμβρίου 2012 Author #92 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ας κανουμε μια προσπαθεια και βλεπουμε τι θα γινει μετα......Παντα θα υπαρχουν μελη που θα θελουν να ασχοληθουν και να βοηθησουν στην αναβαθμιση του φορουμ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rastafarian 21 Σεπτεμβρίου 2012 #93 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Παιδια ας κανουμε μια προσπαθεια και βλεπουμε τι θα γινει μετα......Παντα θα υπαρχουν μελη που θα θελουν να ασχοληθουν και να βοηθησουν στην αναβαθμιση του φορουμ... Το θεμα Γιαννακη ειναι οτι κανενας μεχρι στιγμης,εκτος απο εσενα που ανοιξες το θεμα,δεν εχει δηλωσει ουσιαστικη συμμετοχη οπως βλεπεις και εσυ ο διος... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Χρήστος 96 21 Σεπτεμβρίου 2012 #94 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 Το θεμα Γιαννακη ειναι οτι κανενας μεχρι στιγμης,εκτος απο εσενα που ανοιξες το θεμα,δεν εχει δηλωσει ουσιαστικη συμμετοχη οπως βλεπεις και εσυ ο διος... οπός είχα ξαναπεί στην αρχή του θέματος θέλω και εγώ να βοηθήσω σοβαρά για να αναπτυχθούν τα προφίλ ( έτσι και αλλιώς σχεδόν όλη μέρα μέσα είμαι ας βοηθήσω και λίγο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
adlib 21 Σεπτεμβρίου 2012 #95 Share 21 Σεπτεμβρίου 2012 εννοειται οτι και εγω θελω να βοηθήσω!και ειμαι σιγουρος και αλλοι πως θελουν απλα πιστευω οτι τους φοβιζει η ιδεα του να "φορτωθουν" πολυ δουλεια!μεσα σε αυτους και εγω οπου λογο δουλειας δεν ξερω αν θα μπορω να αντεπεξέλθω σε μεγαλο φόρτο οσο θέληση και αν εχω! πιστευω οτι αν γινει με τον τροπο που προειπα θα προσελκύονταν περισσοτερα ατομα!ειναι ευκολο να γινει και αξιζει την προσπαθεια!και 1 προφιλ να γινει ειναι κερδος.. υ.γ.:ο τροπος που ειπα αλλα μαλλον δεν τον ειδε κανεις ειναι να γινει μια λιστα με τα ψαρια/φυτα που θελουν προφιλ απο καποιον συντονιστη, να αναρτηθει και οποιος θελει να ασχοληθει με καποιο ψαρι/φυτο το δηλωνει στον υπευθυνο συντονιστη!του δίνεται ενα χρονικο οριο, για να ξερουμε οτι κανει δουλεια και δεν τεμπελιαζει και μολις τελειωσει το δινει στην συντονιστικη ομαδα και δεν εχει καμια υποχρέωση να συνεχισει, εκτος αν το θελει, οπου πρεπει να ενημερωσει ξανα τον συντονιστη! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεθείτε
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Είσοδος