Jump to content

Νεα Προφιλ Ψαριων

Recommended Posts

Κι εγω θελω να βοηθησω αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν δεν ξερω ποιο ειναι το προγραμμα της σχολης μου(πανρως οπως ειπα εχω δυο βδομαδες ξεκουρασης ).....Για γλυκου νερου θελω να ασχοληθω κυριως ασιας και αμερικης...

• Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αυτή τη στιγμή τα άτομα που είναι διατεθειμένα να ασχοληθούν και να πέσουν με τα "μούτρα" είμαστε 2 !!!

Ο Κώστας (rastafarian) και εγώ.. που έχουμε να ετοιμάσουμε και τα φυτά !!!

Με δύο άτομα τέτοια δουλειά δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί

post-13206-0-15608700-1347798081_thumb.jpg

αυτο το κανετε με ενα ειδικο προγραμμα?αν ναι ποιο?

Εγω προσωπικα θα το ηθελα παρα πολυ,να δω ανθρωπους με ορεξη για συνεισφορα στο χομπι και στο aqua zoone.Αλλα πιστευω τωρα να βγουν 5-10-20 φιλοι-ες και να πουν ειμαι μεσα,θα ηταν λαθος ξεκινημα.Γιατι δεν θα υπαρχει δομη και οργανωση.

Εγω θα προτεινα καθε συντονιστης στον τομεα του,να αναλαβει προτοβουλεια επαφων με τα μελη,που ειναι ορεξατα και ενεργα ,στα οποια εχει καποια θετικη αποψη (εννοω να μην ειναι περαστικος απο το χομπι) και να του αναθεση τμημα η ηπειρους.

Πχ εσυ Βαγγελη,ξερεις καλα τους θαλασσινους.Στειλτους πμ και πες παιδια υπαρχει αυτη η ιδεα,εισαι μεσα?Δηλ.η << επιλογη>> να ειναι βαση γνωσης και προσοντων (πχ,να ξερει καλα αγγλικα κτλ) Και μετα οσες πληροφοριες συλλεχθουν,να περασουν απο τον ελεγχο σας,για να αναρτηθουν.

Και μια προταση για το προφιλ των ψαριων,αν τεχνικα ειναι δυνατον.

Να παραμενει κλειδωμενο,αλλα να υπαρχει μεσα του ενα λινκ,που ολοι μας να μπορουμε καταθετουμε για το συγκεκριμενο ψαρι,τις τυχον εμπειριες η παρατηρησεις μας.Και αυτο γιατι οποιος θα ενδιαφερθει για το συγκεκριμενο ψαρι,θα μαθει τι επαθα η τι εκανα η τι επιλεον προβλημα υπαρχει για το ψαρι

Έγινε επεξεργασία - kixlidatos

Σίγουρα Βασίλη δεν θα γίνει χύμα. Θέλει οργάνωση και μάλιστα καλή,

Θα υπάρχουν συντονιστές (με την ευρεία έννοια) στον τομέα του ο καθένας που θα αναλάβει να "συντονίζει" τις εργασίες.

Αυτό το ξεκλείδωτο προφίλ είναι επικίνδυνο μήπως και γραφτεί κάτι ανακριβές.... πολύ απλά θα μπορεί το μέλος να στείλει την εμπειρία του στον εκάστοτε συντονιστή της κατηγορίας ώστε να προστεθεί ως πληροφορία.

αυτο το κανετε με ενα ειδικο προγραμμα?αν ναι ποιο?

με το PhotoPaint της Corel...

Έχουν δημιουργηθεί οι μάσκες και προστίθενται πάνω σ αυτές φωτογραφίες και πληροφορίες για το κάθε είδος.

Σίγουρα Βασίλη δεν θα γίνει χύμα. Θέλει οργάνωση και μάλιστα καλή,

Θα υπάρχουν συντονιστές (με την ευρεία έννοια) στον τομέα του ο καθένας που θα αναλάβει να "συντονίζει" τις εργασίες.

Αυτό το ξεκλείδωτο προφίλ είναι επικίνδυνο μήπως και γραφτεί κάτι ανακριβές.... πολύ απλά θα μπορεί το μέλος να στείλει την εμπειρία του στον εκάστοτε συντονιστή της κατηγορίας ώστε να προστεθεί ως πληροφορία.

Μαλλον λαθος εκφρατικα/

Δεν ειπα ξεκλειδωτο να ειναι ,απλα μεσα στο κλειδωμενο προφιλ,να υπαρχει ενα λινκ,που να μας παραπεμπει σε αλλο θεμα ,με τις εμπειριες καθε μελους που του συνεβει.

Πιστεύω πως το λογισμικό θα μπορούσε να κάνει τέτοιο τέτοιο... αν πάλι όχι με πμ στον υπεύθυνο της κατηγορίας. Είναι κάτι που θα το δούμε στη πορεία.

Μιας και ο Βαγγελης σας εδειξε το προφιλ απο τα φυτα που ετοιμαζουμε,να πω πως τα προηγουμενα που ελεγα περι αδειας για χρησιμοποιηση φωτογραφιων και πληροφοριων απο αλλα site δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου,γι αυτο που κανουμε με τα φυτα χρειαστικε την εγκριση της tropica,κατι αναλογο θα πρεπει να γινει και απο τα αλλα site αν καποιος κατσει και τα αντιγραψει

Μιας και ο Βαγγελης σας εδειξε το προφιλ απο τα φυτα που ετοιμαζουμε,να πω πως τα προηγουμενα που ελεγα περι αδειας για χρησιμοποιηση φωτογραφιων και πληροφοριων απο αλλα site δεν το εβγαλα απο το μυαλο μου,γι αυτο που κανουμε με τα φυτα χρειαστικε την εγκριση της tropica,κατι αναλογο θα πρεπει να γινει και απο τα αλλα site αν καποιος κατσει και τα αντιγραψει

Ισως εχεις δικιο Κωστα,αλλα η λεξη αντιγραφη ακουγετε ασχημα.Μπορουμε να παρουμε απο πολλες πηγες πληροφοριες,και οσο για φωτο ,να ειναι καλα ο γουγλης :D Δεν ειναι απαραιτητο να τις παρουμε αυτουσιες,αλλα τμηματα.

Θα βρουμε τροπο,ορεξη να υπαρχει και ολα γινονται :)

Σιγουρα Βασιλη διασπαρτες πληροφοριες απο διαφορα αξιοπιστα site θα παρουμε,οπως και απο τα δικα μας ποστ εδω στο φορουμ,οσο για τις φωτο μη ξεχνας οτι και αυτες του γουγλη προερχονται απο καποια site η αλλα fora ξενα η και Ελληνικα..

Κοιτα αν βρεθουν τα ατομα που πραγματικα θελουν να ασχολιθουν με τα προφιλ και οχι να κανουν 1-2 και μετα να πουν τελος τοτε ο τροπος θα βρεθει,δεν ειναι τιποτα το να στειλεις ενα email και να παρεις μια εγκριση.Το θεμα ειναι η ομαδα,γιατι ολο αυτο χρειαζεται πολυ χρονο,υπομονη,ψαξιμο και μπορει να μην γινει με την πρωτη το προφιλ γιατι μπορει να θελει διωρθωσεις.Μη ξεχναμε οτι δεν το γραφει ενας και το δημοσιευει,αλλα υπαρχει μια α διαδηκασια πριν βγει το προφιλ στο φορουμ.

Σε ολα αυτα εχεις δικιο Κωστα,αλλα ας γινει η αρχη.Δεν ειναι μια δουλεια που θα τελειωσει σε 2 ,3 μηνες.Σιγα σιγα θα βρεθουν και τα ατομα και η διαθεση.Και με 10 προφιλ ψαριων να εμπλουτισουμε το φορουμ μας ,θα ειναι μονο κερδος.

Και μια προταση.

Οταν παρουσιαζεται ενα ολoκληρωμενο προφιλ και περασει την εγκριση της συντονιστικης επιτροπης,τιμης ενεκεν,να αναγραφεται το ονομα του μελους που συνελεξε ολο αυτο το υλικο για το aqua zoone :)

Το θέμα είναι να στελεχωθούν οι ομάδες των προφίλ από άτομα που θα δουλέψουν, αυτό που λέει ο Κώστας το έχουμε αντιμετωπίσει με άτομα που ναι μεν είχαν την διάθεση να βοηθήσουν... αλλά δεν έφτανε μόνο η διάθεση και τα λόγια ;)... χρειάζονταν πράξη !!!

Όσον αφορά τους συντελεστές είναι πολύ εύκολο στην αρχή του θέματος να υπάρχει ένα κείμενο και ευχαριστίες προς όλα τα μέλη συντέλεσαν την υλοποίηση του!!!

Τα προφιλ δεν ειναι ευκολο κομματι για να γινουν και σιγουρα δεν γινονται μεσα σε 1-2-3 μηνες.Θα πρεπει να πεσει αρκετη δουλεια στο ψαξιμο,συλλογη πληροφοριων και διασταυρωση των πληροφοριων που εχουμε μαζεψει,στην συγγραφη και στην διορθωση.Αυτα τα λεω γι αυτους που θα θελουν να βοηθησουν σ αυτη τη δουλεια.

Να μη ξεχνάμε και τις φωτογραφίες που θα πρέπει να είναι δικές μας και όχι από το διαδίκτυο...

Να μη ξεχνάμε και τις φωτογραφίες που θα πρέπει να είναι δικές μας και όχι από το διαδίκτυο...

Αρα αυτο σημαινει οτι το ψαρι(που ερευνουμε) θα πρεπει να το εχουμε στην κατοχη μας....

Η να βρεις καποιον που το ειχε και να σου παραχωρησει το δικαιωμα να το αναδημοσιευσεις.

Εχετε την εντυπωση πως τα προφιλ που διατηρουν ξενα sites ειναι μονο απο ζωντανα που εχουν διατηρησει;

Εχετε την εντυπωση πως τα προφιλ που διατηρουν ξενα sites ειναι μονο απο ζωντανα που εχουν διατηρησει;

Στρατο δεν νομιζω,αλλα και αυτοι απο καπου-καποιον πηραν εγκριση για να βαλουν τις φωτογραφιες στα προφιλ τους.

Υπαρχουν πολλες φωτογραφιες στο δικτυο που δεν χρειαζονται αδεια.Αυτο καναμε με τον Σωκρατη οταν καναμε παρουσιασεις στην Αφρικη.

..................

Αυτες που τις βρισκατε?Στο γουγλη?Γιατι αυτες που βγαζει ο γουγλης νομιζω οτι ειναι απο site η fora.

Ριξε καμια ιδεα ρε Στρατο εσυ που το εχεις ξανακανει! :D

Η φωτογραφια που χρειαζεται αδεια στο λεει.Την ιδια φωτο μπορεις να την βρεις σε 15 sites.

Δηλαδη εγω που κατεβασα καποια ψαρια και τα χρησιμοποιω ως wallpaper επρεπε να παρω πρωτα την εγκριση του site?

έχω μια απορία νομίζω ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε φώτο που δεν αναγράφετε το όνομα του σαιτ πάνω στην φώτο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...