Jump to content

Νεα Προφιλ Ψαριων

Recommended Posts

Επειδη βλεπω πως στην κατηγορια" Προφιλ ψαριων" δεν υπαρχουν πολλα προφιλ ψαριων,μπορουμε να προσθεσουμε κι αλλα προφιλ ωστε να εμπλουτιστει η λιστα?Εγω Παντως προσφερομαι διοτι εχω 2 βδομαδες γεματες με ελευθερο χρονο..

Παρατηρηση :Το προφιλ του μονομαχου εχει καποια λαθη στις παραμετρους και λιτρα..

Έγινε επεξεργασία - Giannakis27

• Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Επειδη βλεπω πως στην κατηγορια" Προφιλ ψαριων" δεν υπαρχουν πολλα προφιλ ψαριων,μπορουμε να προσθεσουμε κι αλλα προφιλ ωστε να εμπλουτιστει η λιστα?Εγω Παντως προσφερομαι διοτι εχω 2 βδομαδες γεματες με ελευθερο χρονο..

Παρατηρηση :Το προφιλ του μονομαχου εχει καποια λαθη στις παραμετρους και λιτρα..

Δεν νομιζω τοι ειναι και τοσο ευκολο να φτιαξεις τα προφιλ των ψαριων σε 2 εβδομαδες,,θελει πολυ ψαξιμο,διασταυρωση πηγων των πληροφοριων που θα μαζεψεις,φωτογραφιες κ.α

Κωστα εννοειτε οτι θελει αναλυση ολων των πληροφοριων και πολυ ψαξιμο..Παντως εγω θα ασχοληθω και θα δω...

Καλησπερα,η αληθεια ειναι πως θα θελαμε και εμεις η βαση δεδομενων με τα προφιλ ψαριων να ειναι αρκετα μεγαλυτερη και δουλευουμε πανω σε αυτο.Η προσπαθεια μας να συλλεξουμε πληροφοριες απο προσωπικες εμπειριες και οχι να αντιγραψουμε απο αλλες ιστιοσελιδες επιβραδυνει το εργο μας αλλα το αποτελεσμα θεωρουμε οτι θα ειναι αξιολογο.Οποιοσδηποτε εχει ιδεες,προτασεις και την καλη θεληση να βοηθησει με τον ιδιο τροπο σε αυτη την προσπαθει ειναι ευπροσδεκτος.

Θα πρέπει να λάβουμε υπ όψιν και έναν ακόμη πολύ σημαντικό παράγοντα.... αυτόν της διάθεσης απαιτουμένου χρόνου του καθενός και την εθελοντική του συμμετοχή....

Ποιοι και πόσοι είναι αυτοί που έχουν τη διάθεση και τον χρόνο να ασχοληθούν εμπεριστατωμένα?

Με ένα -δυο άτομα (όσο και καλή θέληση να έχουν), δεν μπορεί να γίνει άμεσα κάτι τέτοιο

.....και συνεχίζω...

πρέπει να δημιουργηθεί μια υπεύθυνη (το τονίζω) ομάδα που να θέλει και να μπορεί να διαθέσει χρόνο και κόπο και να το βάλει σκοπό ώστε να προχωρήσουν τα προφίλ.

Ειδάλλως θα αρκεστούμε στις "μεμονωμένες" συμμετοχές... και όποτε γίνουν !!!

Εστιασατε όλοι στην πρόταση του και κανενας δεν εστίασε στην παρατηρησή του.

Πιο είναι το λάθος φίλε μου και πια πιστευεις οτι θα έπρεπε να είναι η διόρθωση του?

Εστιασατε όλοι στην πρόταση του και κανενας δεν εστίασε στην παρατηρησή του.

Πιο είναι το λάθος φίλε μου και πια πιστευεις οτι θα έπρεπε να είναι η διόρθωση του?

Συμφωνα με εσενα υπαρχει λαθος;

Για όσους η μνήμη τους λειτουργει καλά ακόμα, πριν καιρό υπήρχε η λεγόμενη project team η οποία είχε κάνει αυτή την πολύ αξιόλογη δουλειά φτιάχνοντας τα υπάρχοντα προφίλ αφού είχε μελετήσει πολυ τα υπαρχοντα δεδομένα.Απο κει και πέρα ,ανκαι πια δεν μου πέφτει λόγος , η διαχείριση και οι υπεύθυνοι συντονονιστές να αποφασίσουν αν θέλουν να ενεργοποιήσουν μια νεα project team ,όλα τα υπόλοιπα και να με συγχωρέσουν οι φίλοι αν δεν θέλουν δεν πειράζει είναι απλα ..... λόγια

Ο Αίολος έχει δίκιο

Καλημερα.Θα θελα να συμμετεχω πολυ σε μια τετοια ομαδα αν γινεται απλα το προβλημα ειναι οτι δεν ξερω ποιο ειναι το προγραμμα του πανεπιστημιου που παω μετα την εξεταστικη αλλα βλεπουμε μεχρι τοτε αν κι πιστευω οτι θα μου πεσει βαρυ..

Οσον αφορα την παρατηρηση μου(χωρις να παρεξηγησω κανεναν και αμφισβητησω την δουλεια που κανανε τα παιδια)σχετικα με το προφιλ του μονομαχου, οσον εχω ψαξει στο ιντερνετ πριν και μετα στην εγγραφη σε αυτο το φορουμ εχω καταληξει οτι τα ελαχιστα λιτρα για εναν μονομαχο θα ηταν 30-40λιτρα και πανω λογω δυσκολιας διατηρησης των παραμετρων του νερου....Επισης ο betta splendens εκτροφης ζει ανετα σε πεχα απο 6-8 ενω ο wild caught betta splendens ζει σε πεχα 5-7(αν κι υπαρχουν αλλα ειδη που ζουν σε χαμηλοτερο πεχα αλλα εδω προκειται για το ειδος που αναφερω) το οποιο κρινεται(για μενα)απαραιτητο για τον καθε αναγνωστη....Επισης αν και ζει στους βιοτοπους της Ταυλανδης η χαμηλοτερη θερμοκρασια ειναι 24 βαθμους και η υψηλοτερη 30 βαθμους οποτε για εναν μονομαχο εκτροφης(betta splendens) δεν θα του ηταν προβλημα να ζει και στους 22 βαθμους κελσιου.....Οσον αφορα τις σκληροτητες ειναι λιγο δυσκολο να βγει ενα σωστο συμπερασμα..

Οποτε δεν ειναι απαραιτητες μονο οι εμπειριες αλλα και οι πληροφοριες στο ιντερνετ γι'αυτο που θελουμε ωστε να βγαινουμε σε ενα σωστο αποτελεσμα...

Φιλικα. :)

Εγω αυτο που δεν μπορω καταλαβω ειναι,γιατι να μην μπορουμε -θελουμε να αντιγραψουμε απο side εσωτερικου η εξωτερικου.

Υπαρχουν πολλα ομορφα κειμενα ετοιμα,που εχουν κανει τις μελετες τους κτλ.Δεν ξερω νομικα,αλλα πιστευω οτι δεν συμπιπτει στον νομο περι πνευματικης ιδιοκτησιας,γιατι δεν υπαρχει οικονομικη εκμεταλευση.Αρκει να αναφερουμε την πηγη.

Ολα στην ζωη ειναι αντιγραφη,Το να περιμενουμε να αποκτησουμε εμπειρια (την οποια ο αλλος μπορει και να την αμφισβητησει) δεν λεει, νομιζω. :)

Εγω αυτο που δεν μπορω καταλαβω ειναι,γιατι να μην μπορουμε -θελουμε να αντιγραψουμε απο side εσωτερικου η εξωτερικου.

Υπαρχουν πολλα ομορφα κειμενα ετοιμα,που εχουν κανει τις μελετες τους κτλ.Δεν ξερω νομικα,αλλα πιστευω οτι δεν συμπιπτει στον νομο περι πνευματικης ιδιοκτησιας,γιατι δεν υπαρχει οικονομικη εκμεταλευση.Αρκει να αναφερουμε την πηγη.

Ολα στην ζωη ειναι αντιγραφη,Το να περιμενουμε να αποκτησουμε εμπειρια (την οποια ο αλλος μπορει και να την αμφισβητησει) δεν λεει, νομιζω. :)

Αν δεν κανω λαθος για να χρησιμοποιησεις τετοια προφιλ Βασιλη θα πρεπει να παρεις πρωτα την εγκριση του site που τα εχει φτιαξει

Αυτή τι στιγμή τα προφίλ γλυκού νερού είναι ότι πιο κατατοπιστικό έχω δει... έστω αυτά που υπάρχουν.

Το δε θαλασσινό είναι ότι πιο όμορφο και πρακτικό υπάρχει παγκοσμίως !!!

Προσωπικά θα με ενδιέφερε να κρατήσουμε αυτά τα επίπεδα... ειδάλλως τα βλέπουμε και από το Liveaquaria με μια μετάφραση του google !!!

Κωστα ειπα,νομικος δεν ειμαι,και εδω ισως μας βοηθησει καποιος που ξερει.Αλλα πιστευω ,αν αναφερουμε την πηγη,και εφοσον δεν υπαρχει οικονομικο κινητρο,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. :)

Βαγγελη συμφωνω απολυτα,οτι και απο εμφανιση ,αλλα και απο πληροφοριες εχουμε απο τα καλυτερα προφιλ ψαριων.Αλλα οταν μπαινω εγω σε αυτο το said http://www.cichlid-forum.com/profiles/index.php και εχει τα παντα για την αφρικη και ετοιμα,αναρωτιεμαι γιατι να μην παρουμε τα βασικα στοιχεια,και εμλουτιζοντας το,να το εχουμε στο σπιτι μας ? :)

Παιδια με ορεξη υπαρχουν,ετοιμες πληροφοριες εχουμε,αρα καποιος να αναλαβει την προτοβουλια και θα τα εχουμε ολα.

Κωστα ειπα,νομικος δεν ειμαι,και εδω ισως μας βοηθησει καποιος που ξερει.Αλλα πιστευω ,αν αναφερουμε την πηγη,και εφοσον δεν υπαρχει οικονομικο κινητρο,δεν νομιζω να υπαρχει καποιο προβλημα. :)

Βασιλη δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,χρειαζεται εγκριση απο το site για να αναδημοσιευσεις κατι που εχει αναρτηθει εκει.

Επεισης πιστευω οτι ειναι πιο ωραιο να γινουν τα προφιλ απο εμας και οχι να ειναι μια απλη αντιγραφη απο ενα site,με αυτον τον τροπο και οι συγγραφεις των προφιλ επειδη θα χρειαστει να ψαξουν,να συγκρινουν και τελος να κατασταλαξουν στις σωστες πληροφοριες θα εμπλουτησουν περισσοτερο και τις δικες τους γνωσεις.Γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι να γινει κατι,να γινει εξολοκληρου απο εμας και οχι απλα να αντιγραψουμε απλα ενα site. :)

Με καλυψε ο κωστας στο τελευταιο ποστ....Σκοπος δεν ειναι να αντιγραψουμε απο ενα σαιτ αλλα να βγαλουμε δικα μας και αξιοπιστα συμπερασματα.

Με καλυψε ο κωστας στο τελευταιο ποστ....Σκοπος δεν ειναι να αντιγραψουμε απο ενα σαιτ αλλα να βγαλουμε δικα μας και αξιοπιστα συμπερασματα.

Γιαννακη σιγουρα θα παρεις καποια πραγματα απο διαφορα site γιατι απλα δεν μπορεις να εχεις προσωπικη εμπειρια απο ολα τα ψαρια που υπαρχουν,αλλα το να αντιγραψεις ενα site δεν εχει ουσια αν δεν ασχοληθεις και λιγο με το θεμα,να κανεις και μια ερευνα.

Βασιλη δεν ειναι τοσο απλα τα πραγματα,χρειαζεται εγκριση απο το site για να αναδημοσιευσεις κατι που εχει αναρτηθει εκει.

Επεισης πιστευω οτι ειναι πιο ωραιο να γινουν τα προφιλ απο εμας και οχι να ειναι μια απλη αντιγραφη απο ενα site,με αυτον τον τροπο και οι συγγραφεις των προφιλ επειδη θα χρειαστει να ψαξουν,να συγκρινουν και τελος να κατασταλαξουν στις σωστες πληροφοριες θα εμπλουτησουν περισσοτερο και τις δικες τους γνωσεις.Γνωμη μου ειναι οτι αν ειναι να γινει κατι,να γινει εξολοκληρου απο εμας και οχι απλα να αντιγραψουμε απλα ενα site. :)

Θα ηταν ιδανικο Κωστα,αλλα στην Ελλαδα ζουμε και εχουμε μικρη αγορα και κατα συνεπεια μικρη εμπειρια,υπαρχουν χιλιαδες ψαρια,που δεν ερχονται καν στην Ελλαδα.

Γιαυτο πιστευω ,και εγκυκλοπαιδικα ακομα να υπαρχουν εδω μεσα,και οταν καποιος φιλος μας παρουσιαση κατι αξιολογο,το αντικαθιστουμε τοτε.

Οταν υπαρχει ησυχια εδω ,καθομαι και διαβαζω το σαιτ που προαναφερα,γιατι να μην το εχω εδω,εστω και αντιγραφοντας το.

Παιδια αυτη ειναι η αποψη μου.Και εγω θα ηθελα νεα παιδια να ασχοληθουν με ενα ειδος και να βγαινουν καποια συμπερασματα,αλλα οι περισσοτεροι στο εξαμηνο,αντε στον χρονο,αλλαζουν ψαρια,οποτε πως και ποτε θα μπορεσουν να βγουν μελετημενα συμπερασματα?

:)

Αν θέλετε να οργανώσουμε ομάδες για τα προφίλ γλυκού και θαλασσινού, (άσχετα με τη θέση που έχει ο καθένας μας εδώ μέσα), ας το δηλώσουν όσοι το επιθυμούν.

Βασική προϋπόθεση να έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν σοβαρά και σε βάθος χρόνου

Θα χωριστούμε σε group που το καθένα θα έχει και τις αντίστοιχες αρμοδιότητες / "υποχρεώσεις", που μπορεί να ακούγεται κάπως ο όρος υποχρέωση σε μια εθελοντική εργασία, αλλά δεν γίνεται διαφορετικά αν θέλουμε να προχωρήσει το θέμα.

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

αν οργανωθεί κάτι τέτοιο θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω στην έρευνα και την δημοσίευση νέων προφίλ :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

αν οργανωθεί κάτι τέτοιο θα ήθελα και εγώ να βοηθήσω στην έρευνα και την δημοσίευση νέων προφίλ :sarcasm: :sarcasm: :sarcasm:

Πρόσεχε τι υπόσχεσαι... θα σε βάλω να υπογράψεις συμβόλαιο !!!! :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74: :bigemo_harabe_net-74:

κανένα πρόβλημα :D :D :D

Αυτή τη στιγμή τα άτομα που είναι διατεθειμένα να ασχοληθούν και να πέσουν με τα "μούτρα" είμαστε 2 !!!

Ο Κώστας (rastafarian) και εγώ.. που έχουμε να ετοιμάσουμε και τα φυτά !!!

Με δύο άτομα τέτοια δουλειά δεν είναι δυνατόν να υλοποιηθεί

post-13206-0-15608700-1347798081_thumb.jpg

Έγινε επεξεργασία - Aiolos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή κάντε είσοδο για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να προσθέσετε ένα σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Δημιουργήστε ένα νέο λογαριασμό. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεθείτε

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Είσοδος
  • Create New...